Meubels Van-steigerhout Reviews 5

2,6

2,6

Slecht

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Let op wat je koopt, is het wel steigerhout? Na-service laat ten wensen over!

Op de website staat steigerhout, maar als je de kleine lettertjes leest bij de prijs die geadverteerd is, betreft het without (gewoon simpel zacht dennenhout). Ik heb telefonisch contact gehad bij de bestelling en er is met geen woord gerept over het feit dat ik geen steigerhout aan het bestellen was. De uiteindelijke prijs was bijna 1000 euro voor een tafel van slechts 2.2m in een goedkope houtsoort, voor het type kloostertafel. Soit, hier kan je zeggen, je moet maar beter opletten wat je besteld en de kleine lettertjes lezen. Volledig akkoord. Maar waar ik niet akkoord mee ben is dat je dan een "kloostertafel" krijgt die totaal niet stabiel is in de lengte. Van zodra je aan de kopse kant tegen de tafel stoot staan de champagneglazen op tafel te klingelen, glazen vallen om. We hebben de kloostertafel van meubels steigerhout vergeleken met onze andere kloostertafels. We hebben namelijk twee tuintafels in hetzelfde model - weliswaar niet bij meubels steigerhout gekocht - en deze zijn verstevigd onder het tafelblad met een balk lengtegewijs en dan ook nog een (sier)balk onderaan lengtegewijs. Meerdere malen hebben we gemaild en telefonisch contact gehad en meneer weigert zijn tafel te voorzien van een versteviging. Hij wou een paar "extra vijsjes" komen toevoegen. Belachelijk gewoon. Mijn conclusie : Prutsers eersteklas. Hoe kan je een tafel vastzetten op twee poten met slechts enkele vijsjes? Ook kregen we het advies om viltjes onder poten te plaatsen?!? Meneer, de tafel staat niet te wiebelen.
Het gaat om een structureel probleem. Onze living vloer is effen, iedere andere tafel staat wél stabiel. Op de video die we gestuurd hebben en de voorbeelden die we aanhalen van onze andere tafels krijgen we als antwoord dat dit enkel "sier" is en niets met de stabiliteit te maken heeft. Met andere woorden: trek uw plan, ik doe niets voor jou. Liefst had ik die tafel gewoon terug gegeven en mijn geld terug gevraagd, maar dat is ook geen optie natuurlijk. Kortom wij gaan een nieuwe tafel kopen ergens anders , en deze zal brandhout worden van 1000 euro. Voor mij een bevestiging dat de Vlaamse uitspraak over Nederlandse firma's maar weer eens bevestigd is. Ik ben nu heel benieuwd naar de reactie hierop, drie maanden later... oh, en misschien nog even vermelden dat wij via meubelssteigerhout.be besteld hebben, wat in spe dezelfde firma is als meubels-van-steigerhout.nl....

29 februari 2024

Steigerhouten bed

Ik heb een steigerhouten bed besteld voor mijn zoontje. Het was binnen 3 weken klaar. Het is van goede kwaliteit steigerhout en heeft een mooie kleur. Kortom: echt een prachtig bed. Zeker een aanrader!! We zijn er ontzettend blij mee!

19 februari 2022

Zeer tevreden

Zeer tevreden! Enige maanden geleden een hoek-lounge besteld. Communicatie was top, afspraken werden nageleefd. Levering was door de Covid-maatregelen later dan voorzien, maar daar werd stipt over gecommuniceerd (en daar konden zij natuurlijk niks aan doen). Levering en montage ging zeer vlotjes (1 van de bezorgers was wel een onbeschofte man, maar die hebben we gewoon geen fooi gegeven en daar rekenen we de firma niet op af).
Als we ooit nog iets nodig hebben, kloppen we zeker terug daar aan!

2 september 2020

Kansloze club

Kansloze club dit. Laten twee steigerhouten bedden bezorgen door één onkundige chauffeur die vervolgens onder een van de bedjes beland. Bedjes beschadigd en chauffeur geen pinautomaat bij zich en maanden later ineens melden aangaande betaling met dwingend en onbeschofte toon. Toezegging dat de bedjes gemaakt zouden worden als ik zou betalen maar tot op heden (maanden later en diverse mails later) nog geen enkele reactie. Advies; ander bedrijf zoeken voor je steigerhouten meubels want dit is te sneu voor woorden.

14 februari 2019

Netjes geleverd

Op internet konden we het allemaal niet vinden, even contact gezocht en binnen no-time een reactie. We hebben de producten die ze maken even bekeken in de werkplaats en we hebben hier gelijk de bestelling geplaatst. Levering binnen een week en tussentijds even communiceren is geen probleem en er wordt snel op gereageerd.

Kortom dikke pluim:-)

4 september 2012