Vi bestillte en vare som vi betalte ved bestilling MANGE måneder siden. Vi har ikke sett noe til den og heller ikke hørt noe frs firmaet !?!?!?
Migyston Group
Lees wat reviewers zeggen
Bestilte sko som hadde en såle som lignet på hooka sin, og beskrivelsen car at med disse kan du stå 12 timer uten smerter i foten. Skoene er laget av plast...lukter lim...stoffet er stivt. Gidder i... Toon meer
Fikk beskjed om at en pakke varlagt på vår dørmatte PINSEAFTEN 4,6,22,De ringte ikke på. Spurte nabo om hun ville ta inn pakken, men den lå ikke der. Har ikke mottatt noenting. Fikk ikke beskjed om at... Toon meer
Mensen keken ook naar
Vi bestillte en vare som vi betalte ved…
Scam and a half
Scam and a half. Istg ordered like start of dec for it now and it ain’t even my order lol. Can’t return cus these mfers don’t give return label and the address for return ain’t even there
Købt 2 par støvletter
Er Migyston og EQK det samme? Købt 2 par støvletter, som viste sig at være alt for meget plastik-agtige og grimme. Der er ingen returlabel i pakken og jeg kan ikke finde EQK, Skogholmsgatan 3, SE-21376 Malmø, på Google.
Brukt ca 1 mnd å levere 1 pk
Brukt ca 1 mnd å levere 1 pk. Hold dere langt vekke .
Bare tull og fanterier, Tabte vel ca 280 kr
Brukt 10 dager nå på og overlevere…
Brukt 10 dager nå på og overlevere pakken til posten, tregt / useriøst. Bare og styre unna.
Bare juks og fanteri.
Dette selskapet må være direkte fanteri.
Bestilte 2stk måker som skulle kunne henges opp ute og med batteri, bevege seg.
Bare tull. Noen kunstige fjær på noe ubestemmelig ble mottatt.
Sendt som to pakker og dobbelt betaling for å få det inn i landet. Mere «fake» en Trump!
DAO mail om at pakke ikke kunne leveres…
DAO mail om at pakke ikke kunne leveres til Q8 leveres derfor hurtigt til DAO shop. EQK Migyston Logistics. Jeg har flere pakker på vej men ikke DAO lige nu. SNYD men hvordan får de min bedste leverrandør DAO rodet op i det. Hilsen Ole fra Nærum.
Bestilte en vannfontene for…
Bestilte en vannfontene for terrassebruk, fikk en 17cm figur som ikke på noen måte svarer til forventningene. Ga 600-700 kr, kan få disse til 150-200 kr fra andre, ikke holdbart😔
Bestilte melatonin som smaker matolje…
Bestilte melatonin som smaker matolje og er fake og wish vil ikke gi penger tilbake 🤔
Jeg har også fået af vide at jeg kan…
Jeg har også fået af vide at jeg kan hente en pakke fra 7 speed med dao men jeg ved ikke hvad det skulle være at jeg har bestilt.
Jeg har ikke bestilt varer fra mig…
Jeg har ikke bestilt varer fra mgg mygiston.
Hvorfor sender de varer jeg har bestilt fra Voss Copenhagen.
Det er svindel. PostNord skulle levere, men nu får jeg besked fra dao.
Både PostNord og dao er ok, men Voss Copenhagen .. er det svindel?
Mine varer er en måned undervejs, fra Holland, eller Kina.
Hvem ved hvor det kommer fra?
Kommer varerne?
Har fået mine penge tilbage for 3
Har fået mine penge tilbage for 3
2mdr siden nu skriver de fra DAO pakke er registreret og på vej. Det her er første og sidste gang jeg bruger dette!!!
Nul stjerner
Nul stjerner
Vare fra Kina strandet siden 5.2.24 og nu det d 25.2
Bare avfall,hold dere unna
Bare avfall,hold dere unna. Det du får er bare drit, hvis du får noe i det hele tatt. Klarna bør kaste de ut av sin avtale. Ventet i 1.5 mnd prøvd å nå de via en tydligvis ikke eksisterende kundeservice
Bestilt Herbal Spray lung cleanser
Bestilt Herbal Spray lung cleanser. Brukt den 1 gong og fikk hodepine, hostet mye, og fikk rennende nase, den skulle gi motsett effekt 🤷♂️
Jeg har ikke fått min pakke🙁🙁🙁🙁
Scam
Står at pakken er blitt lagt til i post appen men, står at pakken ikke er blitt hentet av avsender å det har det gjort i overkant av 2 uker nå.
Har aldrig modtaget varerne fra…
Har aldrig modtaget varerne fra firmaet, og kan ikke komme i kontakt med dem.
Vil råde folk til ikke at bestille varer hos dette firma
Fikk ukjent pakke
Fikk en pakke med innhold jeg ikke hadde bestilt. Undres hvem som vil ha betaling. Har så langt ikke kommet i kontakt med PostNord som leverte pakken
Bruker alt for lang tid
Bruker alt for lang tid. Det står at pakken ble registrert 1.11.23. I dag er det 7.12. Har ikke hørt noe som helst på over 5 uker. Det er for dårlig.
Dit is Trustpilot
Lees meer over geverifieerde reviews.
Lees meer over Trustpilots reviewproces.
Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.