Migyston Group

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Vi bestillte en vare som vi betalte ved bestilling MANGE måneder siden. Vi har ikke sett noe til den og heller ikke hørt noe frs firmaet !?!?!?

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Bestilte sko som hadde en såle som lignet på hooka sin, og beskrivelsen car at med disse kan du stå 12 timer uten smerter i foten. Skoene er laget av plast...lukter lim...stoffet er stivt. Gidder i... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Fikk beskjed om at en pakke varlagt på vår dørmatte PINSEAFTEN 4,6,22,De ringte ikke på. Spurte nabo om hun ville ta inn pakken, men den lå ikke der. Har ikke mottatt noenting. Fikk ikke beskjed om at... Toon meer

Bedrijfsgegevens

Contactgegevens

Scam and a half

Scam and a half. Istg ordered like start of dec for it now and it ain’t even my order lol. Can’t return cus these mfers don’t give return label and the address for return ain’t even there

29 december 2024

Købt 2 par støvletter

Er Migyston og EQK det samme? Købt 2 par støvletter, som viste sig at være alt for meget plastik-agtige og grimme. Der er ingen returlabel i pakken og jeg kan ikke finde EQK, Skogholmsgatan 3, SE-21376 Malmø, på Google.

27 december 2024

Bare juks og fanteri.

Dette selskapet må være direkte fanteri.
Bestilte 2stk måker som skulle kunne henges opp ute og med batteri, bevege seg.
Bare tull. Noen kunstige fjær på noe ubestemmelig ble mottatt.
Sendt som to pakker og dobbelt betaling for å få det inn i landet. Mere «fake» en Trump!

7 augustus 2024
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

DAO mail om at pakke ikke kunne leveres…

DAO mail om at pakke ikke kunne leveres til Q8 leveres derfor hurtigt til DAO shop. EQK Migyston Logistics. Jeg har flere pakker på vej men ikke DAO lige nu. SNYD men hvordan får de min bedste leverrandør DAO rodet op i det. Hilsen Ole fra Nærum.

26 juli 2024
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jeg har ikke bestilt varer fra mig…

Jeg har ikke bestilt varer fra mgg mygiston.
Hvorfor sender de varer jeg har bestilt fra Voss Copenhagen.
Det er svindel. PostNord skulle levere, men nu får jeg besked fra dao.
Både PostNord og dao er ok, men Voss Copenhagen .. er det svindel?
Mine varer er en måned undervejs, fra Holland, eller Kina.
Hvem ved hvor det kommer fra?
Kommer varerne?

6 mei 2024

Bare avfall,hold dere unna

Bare avfall,hold dere unna. Det du får er bare drit, hvis du får noe i det hele tatt. Klarna bør kaste de ut av sin avtale. Ventet i 1.5 mnd prøvd å nå de via en tydligvis ikke eksisterende kundeservice

20 december 2023

Scam

Står at pakken er blitt lagt til i post appen men, står at pakken ikke er blitt hentet av avsender å det har det gjort i overkant av 2 uker nå.

15 december 2023

Fikk ukjent pakke

Fikk en pakke med innhold jeg ikke hadde bestilt. Undres hvem som vil ha betaling. Har så langt ikke kommet i kontakt med PostNord som leverte pakken

20 december 2023

Dit is Trustpilot

Lees meer over geverifieerde reviews.