Geweldig dit! Opvolger van Deluxia. Vorig jaar november 3 kerstmannen besteld voor €40,00. Nooit geleverd. Kom nu op deze site uit….. niet te doen. De grootste oplichters die er zijn. Aangifte gedaan,... Toon meer
Wij wachten al vanaf begin oktober op onze bestelling, maximaal 15 dagen. Eerst uitverkocht niet meer te bestellen, daarna ineens wel weer in het assortiment. Weer een mail.gestuurd en weer een standa... Toon meer
Mooi materiaal squshie, snelle service. Jammer dat alleen de tweede postbezorgingsmaatschappij (post-NL) dacht dat het wel even opgehaald zou worden in het midden van het land waar jhet onder Rotterd... Toon meer
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Mensen keken ook naar
Gouden tip
Goede afhandeling, fijn mailcontact gehad, uiteindelijk.
Enigste puntje van verbetering waar ik ontevreden over was ;
Het heeft 1 week geduurd eer ik een order bevestiging kreeg. En omdat ik al betaald had, was dit een vervelende week. Meestal kies ik voor Afterpay. Dan kan ik dat iets beter loslaten. Via de mail om opheldering gevraagd maar dit ging voor mijn gevoel erg moeizaam.Uiteindelijk veel heen en weer gemaild en de toon voelde eerlijk gezegd niet erg goed. Uiteindelijk is het allemaal goed gekomen, product ook absoluut naar wens.
Maar ik ben nog nooit zo druk geweest met een bestelling, en dat omdat ik een bevestiging van mn order wilde.
Ik zeg niet dat ik hier nooit weer iets bestel, maar zal het proces met argus ogen volgen en dan weet ik of de orderbevestiging standaard zo laat komt of dat dit op zich zelf stond
Artikel dat ik gekocht had een huina…
Artikel dat ik gekocht had een huina 540 dump truck was helaas defect. De klantenservice heeft dit afgehandeld en heb nu een goed werkende speelgoed truck. Nadeel van de truck is dat de accu er uit moet om op te laden voordeel wel met een reserve accu is het snel wisselen en verder spelen. Delen zijn van metaal en van plastic.
Goede ervaring
Goede ervaring, mijn produkt was niet op voorraad en ik kon n duurder produkt naar keuze uitzoeken in de webshop, zonder bij te hoeven betalen. Dat vond ik service!
Ik heb het andere artikel op tijd en in goede orde ontvangen.
Ik ben tevreden over dit bedrijf en raad het aan.
Wat een afzetterij is dit
Wat een afzetterij is dit, spullen bestellen die volgens de website op voorraad zijn, vervolgens weken later er zelf om moeten vragen, en dan te horen krijgen dat het toch niet leverbaar is, maar de schuld bij de leverancier leggen. Bijna alles word bij Ali Express besteld ook!
Fijne klantervaring
Kwam via beslist.nl in aanraking met mijn hebbeding.nl. Ik had een usb type c besteld maar bleek uiteindelijk een ios kabel te zijn. Gelijk een mail gestuurd waarop correct werd gereageerd en gelijk na versturing van de ios kabel werd zonder meerprijs de usb type c kabel nagestuurd. Keurig beide kabels ontvangen binnen de beloofde 15 dagen. Heb inmiddels de ios kabel teruggestuurd. Kortom, er is fijn meegedacht door Samantha en prima opgelost zo. Wordt gewaardeerd deze service.
Heel slecht bedrijf, voelt als oplichting
Heb er hele slechte ervaring mee, ze halen alles uit China, bij Ali of Wish. Heb midden april een drone besteld voor mijn zoontje die 12 mei jarig was. Eind juli kreeg ik de drone pas binnen en die was nog beschadigt ook😡
Voor een fractie van het bedrag dat ik bij Mijnhebbeding heb besteld staat dezelfde drone bij Ali express.Heb bij mijnhebbeding 135€ betaald en bij Ali staat precies dezelfde tekoop voor nog geen 30€.
Helaas worden deze praktijken niet gezien als oplichting maar zo voelt het wel. NOOIT KOOP IK HIER IETS MEER!!😡😡😡😡
Ik heel blij
Ik heel blij, ik graagt mijn bestelling binnen 10 werk dagen
Let op
Let op: zodra je iets bestelt, bestellen zij het weer bij Aliexpress. Je kan dus veel beter zelf bij Aliexpress bestellen. De beloofde “verwachte levertijd” van 1,5 week word ook niet gehaald. Doe je zelf een plezier, en als je plastic rommel uit China wil, bestel dan gewoon zelf bij Aliexpress.
Zeer slecht
Zeer slecht, hebben een combinatie met turbo toppers. Slechter kun je niet behandelt worden.
Geef je geld uit aan een bedrijf dat wel levert ipv mooie woorden.
Pas op
Pas op, dit is een dropshipping website. Zodra jij iets besteld wordt het via aliexpress geleverd. Je wacht dus lang en het kost je ook nog 2 tot 4x zoveel.
Goede communicatie en opvolging
Goede communicatie en opvolging. Steeds bereikbaar voor een antwoord op mijn vragen. Ook heel tevreden met de gekochte stekker. Uitstekende verkoper, veel succes nog!
Mooi materiaal squshie
Mooi materiaal squshie, snelle service.
Jammer dat alleen de tweede postbezorgingsmaatschappij (post-NL) dacht dat het wel even opgehaald zou worden in het midden van het land waar jhet onder Rotterdam geleverd hoorde te worden. Na melding echt met een dag alsnog thuis geleverd. Top
Goed product en goede communicatie.
Levering binnen 15 werkdagen in coronatijd.
Goed product en goede communicatie
Goed product en goede communicatie.
Wel heel wat vertraging van het product maar dat komt door COVID-19 denk ik.
Levering duurde lang Maar wel vriendelijke service
Levering duurde lang, bijna een maand, maar daar zal wellicht corona mee te maken hebben gehad. Maar bij navraag kreeg ik wel altijd snel en vriendelijke response van de leverancier.
Heb wel eventjes moeten wachten op mijn…
Heb wel eventjes moeten wachten op mijn bestelling. Mvg
Duurde dankzij de corona veel langer…
Duurde dankzij de corona veel langer dan verwacht. Zelfs een check gehad bij de douane. Maar heel goed geholpen en goed te woord gestaan.
Met de corona tijden toch wel even…
Met de corona tijden toch wel even geduld moet hebben wat betreft de levering maar dat was niet de fout van hebbeding.nl. Wel steeds goed te woord gestaan en gesteund geweest door de klantendienst waarvoor dank.
Na twee manden nog niks te hebben…
Na twee manden nog niks te hebben ontvangen (50PCS 6MMX1.5mm) gehoord en de telefoon ook niks te hebben vernomen en de mail denk ik dat dit bedrijf op de zwart lijst mag gezet worden wand ze leveren gewoon niks en mail doen ze ook niks het gaat maar op 1 ding geld geld het zijn Oplichters.
DUS BESTEL HIER NIKS