Mage til elendig service skal man lede længe efter.De unge tjenere har overhovedet ikke styr på noget. Bestilte kaffe,betalte og så skete der ikke mere - den unge tjener gik sin vej uden at give mig... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Vi havde en virkelig skøn oplevelse hos MIVI’s Café & Spisested i Ringe. Maden var lækker, velsmagende, flot anrettet og lavet med tydelig omhu. Servicen var helt i top. En særlig ros til Katrin... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Lige så snart du træder ind af døren blir du mødt af den smukkeste og dejligste servitrice (Kathrine) med et kæmpe dejligt varmt smil Massere af plads også til børn Servicen er helt i top og... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Rigtigt hyggeligt sted og fin mad, men servicen og imødekommenheden hos personalt er det der gør at jeg giver dem fuld smæk på stjernerne 🙂 Sjældent har jeg oplevet så rar, glad og nærværende perso... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Direkte fra Ringe bys torv kan du træde ind hos MIVI’s og nyde en afslappet pause. Her kan du bestille alt fra lækre sandwiches, håndmadder og salater fra vores salatbar til dagens ret, børnemenuer eller måske bare en god kop kaffe med kage eller lidt chokolade. Alt serveres i hyggelige lokaler af vores venlige personale, der altid står klar med et smil. Mad til alle livets begivenheder. Hos MIVI’s café & spisested hjælper vi med alt fra fest og reception til mindesammenkomst. Du kan bestille mad ud af huset – leveret til døren eller klar til afhentning. Eller du kan vælge at holde arrangementet i vores hyggelige lokaler i hjertet af Ringe, hvor vi selvfølgelig også står for maden. Altid med friske råvarer, omsorg og et smil 🌸
Contactgegevens
Torvet 1, 5750, Ringe, Denemarken
- mivifood@miviren.dk
- www.mivifood.dk
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Reageert doorgaans pas na meer dan 1 maand
Vi besluttede os for at prøve Mivi…
Vi besluttede os for at prøve Mivi igen, da alle fortjener mere end en enkelt chance.
Dagens oplevelse var meget anderledes og vi havde både bestilt og fået maden på den samme tid, som det tog os at få lov at bestille sidst.
Maden var okay, men på ingen måde ekstraordinær.
Det eneste som trækker en smule ned var deres tilberedning af pariserbøf. Blev spurgt hvordan jeg ønskede den og svarede så medium. Den jeg fik serveret var næsten rå.
Min kompagnon fik biksemad og var meget fornøjet.

Antwoord van MIVI's café & spisested for alle
Jeg var igår d.28/1 på jeres café i…
Jeg var igår d.28/1 på jeres café i Ringe og spise med min mor. Da vi kom fik vi bestilt drikkelse og mad. Vi fik godt nok drikkelse, men efter at have ventet 45 min på at få to salater spurgte vi hvor maden blev af. Det skal lige nævnes der kun var to andre kun der fik kaffe. Fik vi af vide at der var sket en fejl og de havde glemt vores bestilling. Jeg sætter aldrig mine ben på jeres café igen aften den behandling. Vi måtte endda selv spørge om vi kå ikke kunne få kompensation for noget, nu hvor de havde glemt os. Rigtig dårlig service synes jeg.

Antwoord van MIVI's café & spisested for alle
Lækker og veltilberedt mad til…
Lækker og veltilberedt mad til fornuftige priser.
Fik en pariserbøf med frisk peberrod der kunne smages.
Personalet var venligt og opmærksomt.

Skuffende og kedeligt
Var på smuttur i det fynske og blev sulten efter en god brunch… Vi ankom kl 10.50
Blev dog skuffet over at dette kan man ikke få medmindre det var forudbestilt?
Valgte så 2 stk luksus smørrebrød hvor der ikke var smør på rugbrødet og minimal remulade på fiskefilet.
Menu kortet mindede om cafeteria mad og tjeneren var uoplyst om dagens ret og måtte spørge en kollega der heller ikke viste hvad dagens ret var…

Dejligt sted
Imødekommende personale, høflig og venlig betjening, hyggelige omgivelser, lækre frokostmenuer, med gode råvarer, og tilpas prisleje.
Helt igennem en dejlig oplevelse🤩
Ikke sidste gang jeg kommer der!

Helt igennem fantastisk oplevelse
Vi var til fødselsdag på restauranten. Vi havde fået et lokale for os selv som var pyntet så fint op passende til efteråret.
Vi blev mødt at søde og flinke tjenere samt ejeren. De er så imødekommende. Der var pas til børn og alle følte sig yderst velkommen.
Maden var lagt over hvad der var forventet. Smagfulde bøffer og sprøde pommes. Der var nok og intet manglede det samme galt for desserten.
Der var desuden hjemmebagt kage til dessert.
De var hele tiden øje på os og vi manglede aldrig noget.
Det er bestemt ikke sidste gang vi kommer på mivi 👍🏻
En helt fantastisk aften og en super oplevelse. Tak for det

Antwoord van MIVI's café & spisested for alle
Super sød betjening meget smilende og…
Super sød betjening meget smilende og særdeles serviceminded.
Super god mad og fantastisk dejlig og frisk forret- rejecocktail.
Bestemt et besøg værd