MIVI's café & spisested for alle Reviews

TrustScore 4 uit 5

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Mage til elendig service skal man lede længe efter.De unge tjenere har overhovedet ikke styr på noget. Bestilte kaffe,betalte og så skete der ikke mere - den unge tjener gik sin vej uden at give mig... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi havde en virkelig skøn oplevelse hos MIVI’s Café & Spisested i Ringe. Maden var lækker, velsmagende, flot anrettet og lavet med tydelig omhu. Servicen var helt i top. En særlig ros til Katrin... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Lige så snart du træder ind af døren blir du mødt af den smukkeste og dejligste servitrice (Kathrine) med et kæmpe dejligt varmt smil Massere af plads også til børn Servicen er helt i top og... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Rigtigt hyggeligt sted og fin mad, men servicen og imødekommenheden hos personalt er det der gør at jeg giver dem fuld smæk på stjernerne 🙂 Sjældent har jeg oplevet så rar, glad og nærværende perso... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Restaurant
  2. Deens restaurant

Geschreven door het bedrijf

Direkte fra Ringe bys torv kan du træde ind hos MIVI’s og nyde en afslappet pause. Her kan du bestille alt fra lækre sandwiches, håndmadder og salater fra vores salatbar til dagens ret, børnemenuer eller måske bare en god kop kaffe med kage eller lidt chokolade. Alt serveres i hyggelige lokaler af vores venlige personale, der altid står klar med et smil. Mad til alle livets begivenheder. Hos MIVI’s café & spisested hjælper vi med alt fra fest og reception til mindesammenkomst. Du kan bestille mad ud af huset – leveret til døren eller klar til afhentning. Eller du kan vælge at holde arrangementet i vores hyggelige lokaler i hjertet af Ringe, hvor vi selvfølgelig også står for maden. Altid med friske råvarer, omsorg og et smil 🌸

Goed

TrustScore 4 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Reageert doorgaans pas na meer dan 1 maand

Alle reviews

32 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Vi besluttede os for at prøve Mivi…

Vi besluttede os for at prøve Mivi igen, da alle fortjener mere end en enkelt chance.
Dagens oplevelse var meget anderledes og vi havde både bestilt og fået maden på den samme tid, som det tog os at få lov at bestille sidst.
Maden var okay, men på ingen måde ekstraordinær.
Det eneste som trækker en smule ned var deres tilberedning af pariserbøf. Blev spurgt hvordan jeg ønskede den og svarede så medium. Den jeg fik serveret var næsten rå.

Min kompagnon fik biksemad og var meget fornøjet.

31 januari 2025

Hej Lasse,
tusind tak fordi I gav os en ny chance 🙏 Vi er først for nylig begyndt at svare på anmeldelser, og vi bliver glade for at høre, at oplevelsen denne gang var bedre.

Vi er dog kede af, at pariserbøffen ikke blev tilberedt som ønsket – det skal selvfølgelig sidde lige i skabet, især når vi spørger ind til tilberedningen. Din feedback tager vi direkte med i køkkenet, så vi kan sikre bedre præcision.

Vi er glade for at høre, at biksemaden faldt i smag, og vi håber at få lov til at byde jer velkommen igen til en endnu bedre oplevelse.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jeg var igår d.28/1 på jeres café i…

Jeg var igår d.28/1 på jeres café i Ringe og spise med min mor. Da vi kom fik vi bestilt drikkelse og mad. Vi fik godt nok drikkelse, men efter at have ventet 45 min på at få to salater spurgte vi hvor maden blev af. Det skal lige nævnes der kun var to andre kun der fik kaffe. Fik vi af vide at der var sket en fejl og de havde glemt vores bestilling. Jeg sætter aldrig mine ben på jeres café igen aften den behandling. Vi måtte endda selv spørge om vi kå ikke kunne få kompensation for noget, nu hvor de havde glemt os. Rigtig dårlig service synes jeg.

28 januari 2025

Antwoord van MIVI's café & spisested for alle

Tak fordi du deler din oplevelse – også selvom den er hård at læse. Vi er først for nylig begyndt at svare på anmeldelser, og vi vil gerne beklage dybt, at jeres bestilling blev glemt, og at I oplevede mangelfuld service.

Det er langt fra den standard, vi ønsker at levere, og vi forstår fuldt ud jeres skuffelse. Din feedback giver vi videre til både køkken og servering, så vi kan forbedre vores rutiner og sikre, at det ikke sker igen.

Vi håber, du en dag vil give os muligheden for at vise, at vi kan gøre det meget bedre.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Lækker og veltilberedt mad til…

Lækker og veltilberedt mad til fornuftige priser.
Fik en pariserbøf med frisk peberrod der kunne smages.
Personalet var venligt og opmærksomt.

6 december 2024

Antwoord van MIVI's café & spisested for alle

Hej Søren, tusind tak for den flotte anmeldelse 🙏 Vi er først for nylig begyndt at svare på anmeldelser, og vi bliver rigtig glade for at høre, at du nød pariserbøffen med frisk peberrod, og at du oplevede vores personale som venlige og opmærksomme. Vi glæder os til at byde dig velkommen igen.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Skuffende og kedeligt

Var på smuttur i det fynske og blev sulten efter en god brunch… Vi ankom kl 10.50
Blev dog skuffet over at dette kan man ikke få medmindre det var forudbestilt?
Valgte så 2 stk luksus smørrebrød hvor der ikke var smør på rugbrødet og minimal remulade på fiskefilet.
Menu kortet mindede om cafeteria mad og tjeneren var uoplyst om dagens ret og måtte spørge en kollega der heller ikke viste hvad dagens ret var…

7 november 2024

Hej Mette,
tak fordi du deler din oplevelse – også selvom den er skuffende for os at læse. Vi er først for nylig begyndt at svare på anmeldelser, og vi vil gerne beklage, at jeres besøg ikke levede op til forventningerne.

Det er korrekt, at brunch hos os skal forudbestilles, men vi kan se, at det ikke har været tydeligt nok for jer – det tager vi til os. Vi er også kede af, at smørrebrødet og betjeningen ikke levede op til standarden. Din feedback hjælper os til at forbedre både kvalitet og information til gæsterne.

Dejligt sted

Imødekommende personale, høflig og venlig betjening, hyggelige omgivelser, lækre frokostmenuer, med gode råvarer, og tilpas prisleje.
Helt igennem en dejlig oplevelse🤩
Ikke sidste gang jeg kommer der!

31 oktober 2024

Antwoord van MIVI's café & spisested for alle

Hej Sofie, tusind tak for din flotte anmeldelse 🙏 Vi er først for nylig begyndt at svare på anmeldelser, og vi bliver rigtig glade for at høre, at du nød både maden, omgivelserne og betjeningen. Det betyder meget for os at få så positiv feedback – vi glæder os til at byde dig velkommen igen 🤩

Helt igennem fantastisk oplevelse

Vi var til fødselsdag på restauranten. Vi havde fået et lokale for os selv som var pyntet så fint op passende til efteråret.

Vi blev mødt at søde og flinke tjenere samt ejeren. De er så imødekommende. Der var pas til børn og alle følte sig yderst velkommen.

Maden var lagt over hvad der var forventet. Smagfulde bøffer og sprøde pommes. Der var nok og intet manglede det samme galt for desserten.
Der var desuden hjemmebagt kage til dessert.
De var hele tiden øje på os og vi manglede aldrig noget.

Det er bestemt ikke sidste gang vi kommer på mivi 👍🏻
En helt fantastisk aften og en super oplevelse. Tak for det

26 oktober 2024

Hej Christian,
tusind tak for din fantastiske anmeldelse 🙏 Vi er først for nylig begyndt at svare på anmeldelser, og vi bliver simpelthen så glade for at høre, at jeres fødselsdag hos os blev en god oplevelse.

Det betyder meget for os, at både mad, service og omgivelser levede op til forventningerne – og at børnene også følte sig velkomne. Vi sætter en ære i at skabe rammer, hvor alle gæster føler sig taget godt af, og det er dejligt at høre, at det lykkedes.

Vi glæder os allerede til at byde jer velkommen igen til endnu en hyggelig aften 🌸

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super sød betjening meget smilende og…

Super sød betjening meget smilende og særdeles serviceminded.
Super god mad og fantastisk dejlig og frisk forret- rejecocktail.
Bestemt et besøg værd

19 oktober 2024

Antwoord van MIVI's café & spisested for alle

Hej Tonni, tusind tak for den flotte anmeldelse 🙏 Vi er først for nylig begyndt at svare på anmeldelser, og vi bliver virkelig glade for, at du nød både maden og den søde betjening – og at vores rejecocktail faldt i smag. Det betyder meget for os, at du vil anbefale os videre. Vi glæder os til at byde dig velkommen igen.