MM Sports Danmark Reviews

2.740
TrustScore 4.5 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super god oplevelse. Jeg har handlet på siden 3-4 gange efterhånden. Varerne kommer altid overraskende hurtigt (inden for et par dage). Jeg har primært købt proteinpulver og vitaminer. Særligt prote... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hurtig levering! Også selvom de har adresse et godt stykke oppe i Sverige, og det skal sendes til Danmark. Bestilte den 7/7 og det var i pakkeshop den 9/7 så det var virkelige lækkert!! Og deres p... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Alt forløb helt perfekt, lige fra bestilling til levering. God kommunikation under hele forløbet. I er 5 stjerner værd. Handler gerne hos jer igen 😀

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Rigtig godt produkt, fin leveringstid og deres masse-køb løsninger for protein pulver er rigtig gode! Plus, køber det fordi ernæringen er lige dét bedre, i min holdning 😉

Bedrijfsgegevens

1. Fitness- en voedingsservice

Geschreven door het bedrijf

MM Sports er en af Nordens største leverandører af kosttilskud, træningstøj og træningstilbehør. Følg os for inspiration, nyheder og enestående tilbud!

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Heeft 88% van zijn negatieve reviews beantwoord

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Alle reviews

Meget hurtig service

4 juni 2026
Review zonder uitnodiging

Hej, tack för ditt omdöme.

Vad roligt att höra att du är nöjd med vår service. Vi strävar alltid efter att ge våra kunder snabb och smidig hjälp, så det uppskattas att du delar med dig av din upplevelse.

Rigtig gode priser

Rigtig gode priser. Gode produkter. Hurtig levering.

28 mei 2026

Hej, tack för ditt omdöme.

Tack för din positiva feedback. Det gläder oss att höra att du är nöjd med våra priser, våra produkter och den snabba leveransen. Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.

Hej, tack för ditt omdöme.

Vad roligt att höra att du upplevde både snabb service och en smidig beställningsprocess. Vi strävar alltid efter att göra det enkelt och bekvämt att handla hos oss, så din feedback betyder mycket.

Vänliga hälsningar

Hej, tack för ditt omdöme.

Vi är glada att höra att du är nöjd med både den snabba hanteringen av din beställning och den snabba leveransen. Tack för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hurtig levering og fine varer vel…

Hurtig levering og fine varer vel ankommet.

Hej, tack för ditt omdöme.

Vi är glada att höra att du är nöjd med den snabba leveransen och att varorna kom fram i fint skick. Tack för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.

Alt forløb helt perfekt

Handler gerne hos jer igen 😀

24 mei 2026

Hej, tack för ditt omdöme.

Vi är mycket glada att höra att hela processen, från beställning till leverans, levde upp till dina förväntningar. Det är också roligt att höra att du uppskattade kommunikationen under hela köpresan. Tack för dina fina ord och för ditt förtroende.

Som altid

Som altid - en god oplevelse lige fra bestilling, pakning, levering og afhentning!

13 mei 2026

Hej, tack för ditt omdöme.

Tack för din fina feedback! Vi är glada att höra att du är nöjd med hela processen, från beställning och packning till leverans och uthämtning. Det betyder mycket för oss att du fortsätter att ha en positiv upplevelse hos oss.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Nemt og hurtig til at finde hvad jeg…

Nemt og hurtig til at finde hvad jeg havde brug for. God pris og kvalitet.

Hej, tack för ditt omdöme.

Vad roligt att höra att du upplevde det som enkelt och snabbt att hitta det du sökte samt att du är nöjd med både pris och kvalitet. Tack för att du tog dig tid att dela med dig av din feedback.

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Hurtig levering

18 mei 2026

Hej, tack för ditt omdöme.

Vad roligt att höra att du är nöjd med den snabba leveransen. Tack för att du tog dig tid att dela med dig av din feedback.

Gode produkter.

Hurtigt levering og gode produkter, beder end så kan det nok ikke blive. Har bestilt here fra i mange år og kommer blive ved. Med mindre de fjerner de produkter jeg godt kan lige!

10 mei 2026

Hej, tack för ditt omdöme.

Vad roligt att höra att du är nöjd med både den snabba leveransen och våra produkter. Det betyder mycket för oss att du har handlat hos oss under många år och vill fortsätta göra det framöver.

Vi ska självklart göra vårt bästa för att fortsätta erbjuda produkter som våra kunder uppskattar.

Laktosefri produkt

Laktosefri produkt, rimelig pris

Hej, tack för ditt omdöme.

Vad roligt att höra att du uppskattar vårt laktosfria sortiment och att du är nöjd med priset. Tack för att du tog dig tid att dela med dig av din feedback.

Antwoord van MM Sports Danmark

Hej, tack för ditt omdöme. Vad roligt att höra att du är så nöjd med våra produkter! Det betyder mycket för oss att få ta del av din feedback och vi hoppas att du fortsätter hitta favoriter hos oss.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hurtig levering og velsmagende…

Hurtig levering og velsmagende produkter.

11 mei 2026

Antwoord van MM Sports Danmark

Hej, tack för ditt omdöme. Vi är glada att höra att du är nöjd med den snabba leveransen och att våra produkter föll dig i smaken. Tack för att du handlar hos oss.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hurtig levering og varen svare til…

Hurtig levering og varen svare til forventning.

9 mei 2026

Hej, tack för ditt omdöme.
Vad roligt att höra att leveransen gick snabbt och att produkten levde upp till dina förväntningar. Tack för att du väljer MM Sports!

Awesom close

Awesom close. It is som of the best workout clothes I have tried. Quick delivery, a bit pricey but worth the money

1 mei 2026

Hej, tack för ditt omdöme.
Vad roligt att höra att du tycker våra träningskläder är bland de bästa du testat. Vi är även glada att leveransen gick snabbt. Tack för din ärliga feedback kring priset och för att du tycker produkterna är värda det!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hurtig levering og fantastisk super…

Hurtig levering og fantastisk super service

30 april 2026

Hej, tack för ditt omdöme.
Vad roligt att höra att du är nöjd med både den snabba leveransen och den fantastiska servicen. Tack för att du väljer MM Sports!

God oplevelse

Hjemmesiden fungere super
Bestilte og modtog vare 2-3 dage efter
Perfekt oplevelse.

27 april 2026

Hej, tack för ditt omdöme.
Vad roligt att höra att du är nöjd med både hemsidan och leveransen! Vi strävar alltid efter att göra köpupplevelsen så smidig och snabb som möjligt, så det gläder oss att allt fungerade perfekt för dig.

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Fine priser.

3 april 2026

Hej, tack för ditt omdöme.
Vad roligt att höra att du uppskattar våra priser! Vi arbetar alltid för att kunna erbjuda bra produkter till konkurrenskraftiga priser.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Gode profiler til gode priser

Gode profiler til gode priser, hurtig levering og gode materialer

19 april 2026

Hej, tack för ditt omdöme.
Vad roligt att höra att du är nöjd med både våra produkter, priser och den snabba leveransen! Vi uppskattar verkligen att du tar dig tid att dela med dig av din upplevelse.

Dit is Trustpilot