Maandag jl. een Tesla Model Y van november 2022 met weinig km's gekocht van MMX. Eigenaar Mo is vriendelijk, zeer correct en professioneel. Hij heeft duidelijk een passie voor het merk maar luiste... Toon meer
MMX is een bedrijf, geleid door een jonge, bevlogen ondernemer Mo. Geen inruil, geen onderhandeling over de prijs. Daarentegen verkoopt MMX topproducten waar ze zelf echt in geloven, en dat voel je v... Toon meer
Looking for a high-quality, customized Tesla at a competitive price in Europe? Look no further than MMX CORP! As a specialized second-hand car dealership and non-official market specialist in Tesla, we pride ourselves on offering exceptional quality and some of the most competitive prices on the market. At MMX CORP, we understand that no two Tesla drivers are alike - that's why we offer fully customized Teslas tailored to your unique needs and preferences. From upgraded performance features to personalized aesthetics, our knowledgeable staff will work tirelessly to ensure that your Tesla is truly one-of-a-kind. So why wait? Visit MMX CORP today and experience the thrill of driving a high-quality, customized Tesla!
Aalsmeerderweg 241-16, 1432CM, Aalsmeer, Nederland
- 0685671317
- contact@mmxbv.com
- www.mmxbv.nl
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Prijsverhoging, illigaal systeem en bizarre communicatie
Ik ben al lang onderzoek aan het doen naar een Tesla met Full Self Drive (FSD), en zag veel advertenties van MMX, met mooie beloftes. Na gevraagd te hebben of ze een Tesla hadden met FSD was het antwoord; "nee". Voorts werd me uitgelegd dat ze zelf een software hebben ontwikkeld die beter is dan FSD en toch maar 300E kost (FSD kost nu 7500E). Ze schrijven daarover in hun mail; "Ons systeem verwijdert permanent de snelheidswaarschuwing". Dit is overigens niet toegestaan (zie de website van Tesla).
Vervolgens toon ik interesse in een Tesla model Y en krijg te horen dat die optie (uit alle auto's die ik kon kiezen) opeens toch wel FSD heeft, maar opeens 2000 duurder is dan de advertentie die op hun eigen website stond. Vervolgens wordt er gedaan alsof dat een kleine typ foutje was en dat dit er niets mee te maken had dat ze er, door mijn vraag, opeens achter kwamen dat de auto wél FSD heeft.
Het probleem is dat het niet een foutje kan zijn, want zowel op Autotrack als, autoscout24 hebben ze precies hetzelfde typfoutje gemaakt als op hun eigen website. Wel een beetje raar.
Als ik vervolgens mail dat het niet wat vreemd overkomt allemaal en als ik vraag of hun eigen 'systeem' wel legaal is, krijg ik een bizarre reactie dat het allemaal mijn schuld is en dat ik "zielig" ben, met een smiley erbij... erg volwassen.
Afijn. Doe er uw voordeel mee en owja; lees de positieve 5 sterren recensies even goed door en bepaal zelf of u denkt dat dit echte klanten zijn.
Eerderop stond op Google ook een andere 2 sterren review die nu opeens is verwijderd. Ook dat lijkt me wat raar.
Super tevreden over dit bedrijf!
Ik heb onlangs een Tesla Model Y uit 2023 gekocht bij MMX B.V. en ben erg tevreden over zowel de auto als de service. Alles verliep professioneel en soepel. Het personeel is vriendelijk, behulpzaam en transparant. Zeker een aanrader voor iedereen die een Tesla wil kopen!
Superblij met de jongens van mmx,
Superblij met de jongens van mmx,
Ze nemen de tijd om je alles goed uit te leggen. En als je achteraf een probleempje heb dan lossen ze dat heel professioneel op!
Super blij met me nieuwe tesla model Y
Super service
Super service. Zelf vorig jaar een Tesla aangeschaft. Bekende van ons waren ook op zoek naar een elektrische auto, dus aangeraden om ook eens daar te gaan kijken. Die hebben daar nu ook een Tesla aangeschaft en zonder er om te vragen heeft MMX Corp een leuke extra voor onze Tesla aangeboden. Top!
Geweldige communicatie en service
Geweldige klantenservice. Supersnelle en uitgebreide communicatie (via WhatsApp). De mannen van MMX weten echt alles over Tesla en delen hun kennis graag. We hebben twee auto’s getest en zijn binnen één week met een Model Y weggereden. We komen in de toekomst zeker terug!
Sinds een maand zijn wij trotse…
Sinds een maand zijn wij trotse eigenaar van een Tesla Model 3, gekocht bij MMX. In één woord: geweldige service – iets wat je tegenwoordig bijna nergens meer tegenkomt. Vanaf het eerste moment – de testrit, het contact en de begeleiding door alle collega’s – hebben we ons enorm welkom en goed geholpen gevoeld.
Dit staat nog los van de fantastische kwaliteit en rijervaring van de Tesla zelf.
Ons advies: als je een Tesla overweegt, ga zeker naar MMX!
Extreem fijne klantenservice
Extreem fijne klantenservice, medewerker sprak wel alleen engels maar dat is geen probleem. Ik ben wezen kijken voor een model 3 met 0 kennis over tesla. Ze hebben heel uitgebreid verteld over de vele functies en het verschil tussen de bouwjaren en uitvoeringen. Het zijn wel veel geimporteerde autos maar dat zou niet uit moeten maken. Accutests mogen ze wel iets uitgebreider tonen (op papier meegeven bijv). De garantie moet ik nog tegenkomen of ze dat waarmaken. Hopelijk hoef ik het niet te testen.
Auto aankoop
Zeer goede service, proffesioneel advies. Speciale dank aan eigenaar Mohamed Moussa en medewerkers Dawid en Artur. Tevreden met de aankoop tesla model 3.
Pawel Kosciuk
Ongekende kwaliteit & service van MMX!
Laat ik beginnen dat ik 1,5-2 jaar geleden al een keer met Mo (de eigenaar) telefonisch contact opnam om te informeren over hoe zijn business van scherp geprijste Tesla’s in elkaar zat. Wat mij meteen opviel is dat Mo erg veel kennis van de Tesla voertuigen heeft en erg service gericht! 1,5 jaar later was ik zover om een Tesla aan te schaffen en mijn ogen vielen al een tijd op een Model 3.
Ik nam opnieuw contact op met de vraag of hij de geadverteerde rode Tesla Model uit 2022 beschikbaar had. Op dat moment had hij hem niet op voorraad, maar vertelde mij dat binnen 1 week hij de Tesla zou kopen die ik wilde (zelfde model, zelfde kilometerstand) en dat ik na een week hem zou kunnen proefrijden. Hij hield zich aan zijn woord en nam het risico de auto te kopen, want hij gaf mij (uiteraard) geen verdere koopverplichting.
Ik testte de auto en was eigenlijk meteen verkocht. Ik ben verder ook een kritische koper met veel kennis over Tesla’s en vroeg vervolgens fysiek en later online Mo het hemd van het lijf met veel check-vragen over het voertuig. Deze werden allemaal netjes beantwoord en zo ging ik binnen een week over tot de koop. Bij het ophalen was de auto erg netjes geprepareerd en werd er met allerlei zaken als kinderzitjes en modificaties erg met je mee gedacht. Hij kocht zelfs een stoelhoes voor ons gezin!
We rijden de Tesla Model 3 nu bijna 1,5 jaar en zijn er nog erg blij mee! Ook als je nog aanvullende vragen heb of vervanging van een accessoire wil is dit vaak gratis of voor een kleine vergoeding. De aftercare van MMX is on point! 👌🏼
Mo Magnifiek eXtra
Wat een klasse zaak, alles klopt. Vriendelijkheid en kennis van zaken. Model 3 ingeruild voor type Y. Was tevreden over model 3 maar wilde na 6 jaar een hogere instap en kwam via een folder op de site van MMX. Keer langs gegaan om te kijken wat voor zaak het was en dat voelde gelijk prima. Weel later proefritten gemaakt in 2 auto's en na korte onderhandeling gelijk een auto gekocht, vandaag opgehaald en perfect afgehandeld. Dit bedrijf werkt op een manier die bij mij past, weinig rompslomp en verhaaltjes over alles is te praten en hebben ze een oplossing. Hebt deze Tesla nu 4 uur en ben er heel blij mee. TOPPERS
Fantastische service
Fantastische service, vanaf het moment dat je binnenloopt totdat je weg rijd. Kunnen veel auto dealers nog iets van leren. Twijfel niet als je opzoek bent naar een Tesla, MMX heeft de kennis en kundig personeel.
5 sterren, zonder twijfel.
Goede service ondanks gebreken aan model Y
In december 2024 een tesla model Y gekocht bij Mo en MMX. Het is een zeer fijne auto alleen had deze een aantal kleine gebreken. Hij maakte een vervelend geluid, ruitenwissersproeier deed het niet en de laadvergrendeling was niet goed. Als met al goed geholpen om een oplossing te vinden alleen het geluid in de auto bleef. een oplossing kon niet gevonden worden en de oorzaak was ook niet te achterhalen. Mo stelde voor om de auto te ruilen. Afspraak gemaakt en helaas voor het afleveren is de nieuwe model Y aangereden door de politie. hierdoor moest hij hersteld worden. dit heeft even op zich laten wachten. Mo heeft mij altijd goed up to date gehouden en extra opties aan de auto toegevoegd ter compensatie van de problemen. We zijn erg blij met het eindresultaat en de service ondanks de problemen die we hebben ervaren.
MMX dit er alles aan om je goed te helpen!
Thanks MMX
Alweer een goede service van MMX
Een paar maanden geleden bij Mo van MMX mijn Model 3 LR RWD 2023 gekocht. Destijds al zeer tevreden met het aankoop proces en de service die Mo en het team geeft. Ik heb nu weer contact gezocht met Mo omdat ik op zoek was naar het wielslotmoer voor de slotbout. Deze kon ik niet in de auto vinden. Even contact gezocht met Mo en ik kon langskomen om even te passen welke ik nodig had. Moer gepast en ik kon hem direct meenemen. Ook direct een Tesla naaflogo op de wieldop geplakt. Weer een perfecte service van Mo en zijn team. Zo hoort het. Ik kom graag terug.
Issue gefixt zonder te betalen
Twee maanden geleden heb ik hier mijn nieuwe Tesla gekocht en was ontzettend tevreden over zowel het aankoopproces als de auto zelf. Recentelijk had ik een klein issue: een koplampsticker die loskwam en een beschadigde wheel cover (door mijn eigen toedoen). Ik nam contact op met Mo van MMX, en hij gaf meteen aan dat ik kon langskomen.
Binnen 10 minuten was alles gefixt – en tot mijn verrassing hoefde ik niet eens te betalen! Dit is echt een voorbeeld van topservice en klantgerichtheid. Mo en het team van MMX, heel erg bedankt!
Uitstekende service en perfecte auto
Ik heb mijn Tesla Y gekocht bij MMX en de ervaring was fantastisch! De auto was in perfecte staat, precies zoals beschreven, en het team was uiterst professioneel en respectvol. Ze zijn eerlijk en transparant in elke stap van het verkoopproces, wat me veel vertrouwen gaf tijdens de aankoop. Ik raad hen ten zeerste aan, een uitstekende ervaring en geweldige service
Het kopen van onze Tesla Model Y…
Het kopen van onze Tesla Model Y verliep uitstekend en soepel.
We stuurden een WhatsApp-bericht om te checken of de auto die we op het oog hadden nog beschikbaar was. Binnen no-time reageerde Mo en stuurde hij ons een actuele voorraadlijst, inclusief een paar goede suggesties. Diezelfde dag reden we ernaartoe, maakten een proefrit, en besloten meteen onze Model Y te kopen.
De professionaliteit en passie waarmee het team van MMX werkt, zijn meer dan uitstekend te noemen. Het is een topteam dat altijd klaarstaat om vragen te beantwoorden.
Ik kan het iedereen aanraden om hier je Tesla te kopen. Bij MMX ben je zonder twijfel in goede handen!
Zoek niet verder. Dit is het adres voor je gebruikte Tesla
Deze mannen nemen alle tijd voor de aankoop van jouw Tesla.
Ze zijn allen goed qua kennis en klantgerichtheid. Bovendien uiterst vriendelijk.
Importeren Tesla’s uit het buitenland en verkopen uitsluitend de door hun goed gekeurde auto’s.
Mijn vertrouwen in dit bedrijf is erg groot en beveel deze dan ook van harte aan.
Vriendelijk, snel en flexibel
Vriendelijk, snel en flexibel. Zo zou ik mijn aankoop omschrijven. Deze mannen weten heel goed wat een Tesla kan doen, echt top. De eigenaar is vriendelijk, scherp en redelijk. Alles bij elkaar echt een goede ervaring.
Enorme fijne manier van zaken doen
Enorme fijne manier van zaken doen. Ze reageren super snel en laagdrempelig. Denken mee en geven je 100% het gevoel om “klant is koning” te voelen.
Zoek je een tweedehands Tesla? Ga naar MMXBV!
Ik ben erg blij met mijn nieuwe Tesla…
Ik ben erg blij met mijn nieuwe Tesla Model X. Ook van de uitstekende service na aankoop kunnen veel bedrijven iets leren. Ik ben over en wil geen benzine meer en mijn volgende Tesla zou ik zeker weer hier kopen.