MOBROG® Reviews 63.254

TrustScore 4 uit 5

4,1

Ik ben zonder reden ineens uitgesloten van enquêtes ik krijg ook geen reactie op mijn email. Zeer ontevreden. Update 5jan ik heb contact gehad met mobrog en ze zeggen dat me acount gewoon goed is. Mis... Toon meer

Saldo word opeens lager naar het invullen van steeds meer enquetes, zonde van mijn kostbare tijd, je hoort betaald te worden, niet hun terug te betalen?? Verder goed, op soms een error na na het invul... Toon meer

De laatste tijd allemaal enquetes,als je die hebt ingevuld,en er je tijd in gestoken hebt en je wil ze indienen,kom je terecht op error of worden ze niet meer gevalideerd.Wordt stilaan verspimling van... Toon meer

Heb na het bereiken van voldoende saldo een uitbetaling geclaimd via PayPal. De uitbetaling was in zeer korte tijd geregeld op dezelfde dag. Alle lof voor dit bedrijf.

1. Marktonderzoeker

Who we are? MOBROG® is a survey panel operated by the German market research company Splendid Research in Hamburg. What we do? We offer the opportunity to participate in paid online surveys in 74 countries. By sharing your opinion, you can have fun and earn money on the side. Through our various partners, we have many surveys available, including ones that are just right for you. You can complete these anytime via our app or website. What else? In addition to surveys, you can also use MOBROG Arcade through our app. Here, you can play a variety of rotating games on your phone. These are also rewarded in your account when you reach certain levels. You’ll also find paid offers that provide rewards or cashback on MOBROG. We hope you have fun earning money on the side with surveys, games, and more. Your MOBROG Team

4,1

Goed

TrustScore 4 uit 5

63K reviews

Vraagt klanten om een review

Heeft 96% van zijn negatieve reviews beantwoord

Slecht

25 minuten aan een onderoek, wordt ik eruit gegooit voor buiten doelgroep na de laatste vraag

Wat een ontzettend bout excuses zeg hufters

20 maart 2025

Antwoord van MOBROG®

Thank you for your feedback.

We understand how frustrating it is to spend 25 minutes on a survey only to be screened out at the last question for being outside the target group. Survey qualifications are set by our clients to ensure accurate results, which sometimes leads to disqualification even late in the process.

If you have any questions or concerns, please contact our support team at helpdesk@mobrog.com
. We appreciate your time and participation.

Kind regards

KIJK UIT VOOR MOBROG

in het begin betaald mobrog netjes .maar ze gaan steets moeilijker doen met uitbetalen! en je verdiende centen worden zoineens verlaagd als je bijvoorbeeld 155 hebt op de centen teller is het een dag later zo ineens bijvoorbeeld 65 cent.en ze beantwoorden geen E-Mails met vragen over deze klachten! veel mensen bevestigen dit ook! DUS KIJKUIT VOOR MOBROG .

6 januari 2025

Antwoord van MOBROG®

Thank you for your feedback. We’re sorry to hear that you’ve experienced issues with payouts and sudden changes to your balance. We understand how frustrating that can be.

In some cases, rewards may be adjusted following quality checks carried out by our research partners. These checks ensure that the collected data meets required standards. However, if you believe this was done in error, we kindly ask you to contact our support team at helpdesk@mobrog.com
. We’ll be happy to review your case personally and provide further assistance.

We appreciate your patience and hope to regain your trust.

Best regards,

Uitbetaling Mobrog

8 januari 2025

superblij met Mobrog

Ik ben heel erg blij met Mobrog.Dat ben ik een poosje niet geweest,In het begin kreeg ik goede en veel enquettes achterelkaar.Daarna ging het opeens slecht,ik kreeg enquettes maar die werden achter elkaar afgebroken.Een halve dag zeker 5 uur lang ben ik bezig geweest met invullen in de hoop dat ik het kon afmaken.Als ik de eerste vraag had beantwoord en naar de 2e ging,kreeg ikeen bericht dat ik niet geschikt was voor de enquette.En dat ging achterelkaar zo.En dat was heel vervelend,irritant en vermoeiend.Wat nog erger was dat ik uiteindelijk een enquette kon invullen en bij het einde toen ik moest aanklikken om af te ronden opeens de melding zag u was niet geschikt voor de enquette.Dat was echt niet normaal,want ik had de enquette helemaal ingevuld.Wat erg vervelend is,dat je zoveel tijd eraan kwijt bent,soms voor 1 enquette al,en als je dan bij het einde zo een melding krijgt dat baal je heel erg!Ik heb niet opgegeven,Ik heb wel rond de 500 zelfs meer aan gratis loten gehad.En na die slechte dagen die voorbij zijn,hopenlijk voor altijd,krijg ik nu eindelijk weer veel enquettes achterelkaar,soms zit er 1 of 2 tussen met een melding.Maar in het algemeen allemaal goede enquettes nu zonder afwijzingen.En ik laat uitbetalen bij 5,00 soms 10,00.Ik raad iedereen dit aan.Zet het bij 5,00 meteen op je paypal.Wel wil ik erbij zeggen,dat je heel veel geduld,doorzettingsvermogen moet hebben.En hier wel veel tijd voor moet vrij maken wil je 5,00 in 2 dagen tijd krijgen.Dit is een goede bijverdienste.Ik wil nog even vermelden dat je niet teveel hoop moet hebben op de gratis loten.Ik had eerst 300 nog wat aan loten en daarna meer dan 500 en toch heb ik niets gewonnen.Dat is wel vreemd.Maar ik hou me meer bezig met de enquettes.Geef de moed niet op,want je krijgt soms zelfs enquettes van 5 min of minder voor als je niet veel tijd hebt.

6 januari 2025

Niet altijd eerlijk!

De werkwijzen van Mobrog zijn niet altijd eerlijk. Ze doen vaak niet wat ze beloven. Je kan er wel een centje verdienen door veel vragenlijsten in te vullen.
Zo betaalt Mobrog niet altijd het bedrag uit dat ze beloven in de e-mails (recent bijna dagelijks opgemerkt en hen vaker gemeld met idioot antwoord als gevolg dat ze soms verplicht zijn minder vergoeding te geven - beloof het dan niet als je je niet aan de afspraken kan houden). Ook de beloofde loterijtickets bij niet gelukte vragenlijsten is vaker fout dan juist.
Heel vaak wordt je omgeleid in de vragenlijsten en weet je helemaal niet welke de link is of hoeveel je met het invullen van een vragenlijst kan verdienen. Wil je reageren naar Mobrog (niet eenvoudig te vinden hoe en als je het hebt gevonden, is het nog moeilijker in te vullen want tekst verspringt voortdurend), moet je wel de enquêtelink invullen en waar die dan te vinden is doorgaans een groot vraagteken.
Zelfs al heb je foto's als bewijzen van tijdens en na afgewerkte vragenlijsten ('u heeft de enquête succesvol beëindigd ...' en het tijdstip daarvan zijn belangrijk om te kunnen opvolgen), is het antwoord van Mobrog meestal dat ze er niets kunnen van terugvinden. Ik maak echt idioot veel foto's of schermafdrukken omdat ik zo vaak bewijzen nodig heb als het weer eens fout gaat. Soms gunnen ze je toch een kleine vergoeding, ook al schrijven ze dat ze niets terug kunnen vinden. Toch iets positief voor alle tijd en moeite die ik er aan besteed.
In het Nederlands antwoorden lukt Mobrog ook niet. Jammer. Veel vragenlijsten hebben ook erbarmelijke of geen vertalingen.
Ik vul alle vragenlijsten in eer en geweten in en toch hebben ze me reeds 2 x een serieus bedrag afgetrokken door wat zij 'Quality Check' noemen (een keer - €1,13 en nog eens - €1,88; dat kan je bijna nooit verdienen met een volledig ingevulde vragenlijst. Soms kan je niet anders dan een antwoord geven om verder te kunnen doorgaan maar staat jouw keuze niet bij de antwoorden of is de vertaling erbarmelijk of niet te begrijpen. Veel vragenlijsten gaan ook automatisch over naar een volgende vraag. Dat is uiteraard heel vervelend als je iets fout hebt aangeklikt, er is dan geen terugweg mogelijk. Ook weer jammer.
Conclusie: Mobrog is vaker oneerlijk in vergoedingen en beloofde loterijtickets, dus zeker voor verbetering vatbaar want al heel veel tevergeefs tijd ingestoken.

13 november 2024

Antwoord van MOBROG®

Thank you for taking the time to share your detailed experience. We're truly sorry to hear about the issues you've encountered, from inconsistencies in promised rewards and lottery tickets to challenges with survey translations and the support process. Your frustration is completely understandable, and we sincerely regret that your experience hasn't met expectations.

We want to assure you that your feedback is very valuable to us. We are continuously working with our partners to improve transparency, reward accuracy, and the overall reliability of the survey process. Your comments regarding quality checks, survey design, and customer support usability will be passed on to the relevant teams.

In the meantime, if there are specific cases you’d still like us to review, please contact our support team at helpdesk@mobrog.com
with as much detail as possible (including screenshots or survey IDs, if available). We’ll do our best to assist you further.

Thank you again for your honesty, it's feedback like yours that helps us improve.

Best regards,
Team MOBROG

Raadsel hoe Mobrog 4,4 sterren kan hebben !!!

Het is me een raadsel hoe Mobrog een gemiddelde van 4,4 haalt ! Vullen ze zelf al die 5 sterren beoordelingen in? Het lijkt duidelijk op een scam. Bijvb. je krijgt een email met een 20 min enquete met 1,05 euro beloning maar zelfs als je meteen op de link klikt verschijnt er dan een pagina dat het niet werkt en wordt je altijd doorgesluist naar een andere enquete ZONDER vermelding van verdienste. Keer, op keer op keer. Vaker enquete voltooid maar geen geld bijgeschreven. Een scam dus.

30 september 2024

Antwoord van MOBROG®

Hello HFJ Jansen, thanks for your review. We are sorry that you are not satisfied with our service. Thank you for your feedback. Kind regards, your MOBROG Team

Waardeloos

Nog geld tegoed van jullie is dat de reden dat jullie mij hebben verwijderd opeens bestaat mijn e.mail adres niet meer bij jullie,oplichters dat zijn ze

22 juni 2024

Antwoord van MOBROG®

Hello Enita Spekman, thanks for your review.  ​Concerning a problem with your log in please send a message to our support team they will help you find a solution for your problem​. Kind regards, your MOBROG Team