1. Sieradenwinkel

Mòia Jewels ontwerpt en verkoopt stijlvolle sieraden van hoogwaardig roestvrij staal. Onze sieraden verkleuren niet, zijn volledig nikkelvrij en daardoor ideaal voor dagelijks gebruik. Een deel van de collectie is met de hand gemaakt, met oog voor detail en kwaliteit. Naast onze webshop vind je ons regelmatig op gezellige jaarmarkten en braderieën. Heb je een vraag of is er iets met je bestelling? Neem gerust contact met ons op via Instagram, TikTok, het contactformulier op de website of mail naar info@moiajewels.nl.

4,1

Goed

TrustScore 4 uit 5

Snelle en nette levering

Snelle en nette levering, goede site en voor hulp makkelijk contact te krijgen en een goede service!

Staat ook op verschillende marken waar de service goed is en ook andere producten worden aangeboden zoals haaraccessoires en tassen bijvoorbeeld.

Inmiddels veel ringen en oorbellen besteld waar ik nogsteeds erg tevreden mee ben.
Verkleurt niet!

1 juni 2025

Hele mooie sieraden

Ik heb nu twee ringen en twee paar oorbellen gekocht bij moiajewels. Ik doe mijn sieraden nooit af, en deze zijn daarom perfect omdat ze niet verkleuren en heel leuk zijn! Zeker een aanrader :) Verzending ging ook heel snel

4 augustus 2025

Perfect

Erg mooie sieraden met goede kwaliteit draag ze nu al langer dan een jaar iedere dag!

13 januari 2025

Moia Jewels is geweldig!!

Mooie roestvrije sierraden in zilver en goud, keurige verzending, persoonlijke behandeling, ik zou iedereen Moia Jewels aanraden. 5 sterren, als ik er 6 kon geven had ik dat ook gedaan.

12 maart 2025