Leuke avond en goed eten
Erg leuke avond gehad in Delft. Heel netjes geholpen door de bediening. Eten was prima. Het koelt wel snel af maar smaakte wel erg goed.
Eten, boulen en borrelen in de allereerste jeu de boules-foodhal van Nederland. De ideale plek voor vrienden van vrienden en groepen collega's. In samenwerking met Ron Blaauw, BAUT en Deliveroo.
Haarlemmerweg 8a, 1014 BE, Amsterdam, Nederland
De locatie in Haarlem aan het water is een mooie plek. Prima om een drankje te doen buiten al is het niet goedkoop. Echter het eten is abominabel. Vele van ons hadden een Caesar salad of een club sandwich maar waar het al totaal niet leek op een club sandwich en veel ingredienten misten (leek meer op een mislukte hamburger) was de kip in de salade en in de sandwich gekookt! Serieus dat geef je aan een zieke kat maar toch niet aan mensen ?
Het excuus, ja de keuken is niet van ons en ze hebben geen gril..
Volledige misleiding en nul beleving.
Teleurstellende ervaring bij Mooie Boules Eindhoven – Nooit meer!
Wat een enorme tegenvaller. Mooie Boules Eindhoven presenteert zich als een gezellige plek om te borrelen en jeu de boules te spelen, maar onze ervaring was ronduit slecht.
Om te beginnen was het eten dramatisch. De hamburgers waren aangebrand en taai, terwijl de rest van het eten koud werd geserveerd. Alsof het al een half uur op de pas had gestaan voordat het eindelijk onze kant op kwam. Smakeloos, inspiratieloos en absoluut niet wat je verwacht voor de prijs die je betaalt.
De bediening? Onpersoonlijk en ongeïnteresseerd. Alsof je hen stoorde door er überhaupt te zijn. Bestellingen duurden eindeloos en er kon nog geen glimlach vanaf. Een simpele vraag over het eten werd afgedaan met een ongeïnteresseerde blik en een schouderophaal. Klantenservice lijkt hier geen prioriteit.
En dan de temperatuur in de zaak… Het was ronduit koud. Je zou denken dat een horecazaak in de winter de verwarming aan heeft staan, maar blijkbaar wordt hier op alles bezuinigd. Misschien dat ze hun energieverbruik net zo serieus nemen als de kwaliteit van hun eten en service – oftewel, ze doen gewoon niks.
Kort gezegd: slechtste restaurant waar ik ooit ben geweest. Geen sfeer, geen service en vooral geen fatsoenlijk eten. Als je zin hebt in een teleurstellende avond en bevroren tenen, dan is dit de plek. Anders? Blijf ver weg.
Hier zien ze me niet terug, eten was slecht. Had een hamburger besteld maar was allesbehalve vers. niet uitgebakken en vervolgens en was een opgewarmd stuk gehakt zonder smaak, gestolde kaas en niet zoals gevraagd zonder ajuin. Zelfs de frietjes waren niet te vreten!
Leuk ingedeeld, alleen jammer dat er geen dartbord is. Je zou zeggen dat er in een café altijd wel een dartbord is. Helaas kan ik nu geen plezier halen uit mijn ervaring hier.
Prijs/ kwaliteit eten is uit verhouding, te duur. Rijsttafel voor 3 personen werd opgediend op een vreemd en vooral veel te groot plateau. Smaakte ok maar niks bijzonders. Nasi was geen nasi, nog paar losse bakjes met onbeduidende inhoud.
En nu al aantal uren last van mijn spijsvertering waardoor ik niet kan slapen en me niet lekker voel. Dit komt door het eten, erg jammer en vooral erg vervelend.
Personeel mwoah, rommelig en afgeleid.
Kijkt ook niet naar wat een gast bij de reservering aangeeft (jarige bij het gezelschap).
Conclusie: leuk voor een drankje en evt klein hapje, niet leuk voor diner.
Ik ben wat ouder begreep niets van het app bestellen. Personeel geen aandacht, onsympathiek geen contact.
Jammer Haarlem prachtige locatie, eten niet slecht.
Personeel crap.
Een leuke plek om te vertoeven, aardige personeel en vooral heerlijk eten.
Echt een aanrader.
Jeu de boulen was leuk maar locatie( Rotterdam) is erg vies, ligt erg veel stof, plus je zit op oude doorgezakte meubels vd kringloop. Prijs/kwaliteit niet op orde; eten was wel lekker, maar duur ivm de ambiance waar je zit te eten. Bestellen met qr-code ook nog eens onpersoonlijk.
Personeel is erg asociaal en verpesten de hele sfeer. #ikkomhiernooitmeerterug.
Personeel dat denkt dat id nep is, waardoor ze 5x in een half uur hetzelfde id gevraagd hebben en ook mee namen naar achter.
Personeel asociaal, houden je de hele tijd in de gaten en geven blikken waarvan je nooit meer terug wilt komen.
#ikkomhiernooitmeerterug
Wat een leuke verrassing deze Boules, we hebben een hele gezellige avond gehad.
Mede door de zeer gemotiveerde medewerkers, het was klasse.
We hebben heerlijk gegeten, Indische rijsttafel en van de vele soorten bier genoten.
Ga zo door, bedankt voor de super leuke avond.
Hartelijke groeten de familie van Bea uit IJmuiden.
Het spel was leuk, maar het eten prijs wat je krijgt slecht.
Waren met een groep 24 man, eten was lauw twee schalen waarop 5 gamba s en stuk kip nog geen pond ,spareribs 4 stukjes ,kwart bloemkool lag.Dan kleine bakjes met wat ander eten maar ook te weinig voor zo,n grote groep. Nog gevraagd of erbij gevuld werd nee werd er gezegd. Vooral de kartonnen bakjes waar je uit moet eten echt slecht.en dan €25 pp vragen voor alleen eten. Bediening was prima
Geen aanrader voor grote groepen om te gaan eten.
Heb voor dat geld beter gegeten en zat ook nog eens vol.
Met ruim 20 personen mijn verjaardag gevierd op een mooie zomerse zondag middag.
Personeel was heel behulpzaam en vriendelijk.
Superleuk gebouled, geborreld en heerlijk gegeten.
Prachtige plek.., enorme aanrader!
Eén van de mooiste locaties van Haarlem. Lekker geborreld en gebouled. Maar bij een laatste ronde karaoke liet de bedrijfsleider zich van zijn (hopelijk voor hem) slechtste kant zien.
Compleet incompetente arrogante jongeman. Zeer onbeschoft richting de gasten. De karaoke bleek al gesloten, dus zette hij de muziek uit en zei: dit vind ik een k** idee en nu opr*tten.
We waren allen wat beduusd. Bij navraag bleef hij volhouden en zei hij letterlijk: ik doe het lekker op mijn eigen manier.
Ik begreep dat ze 1500 gasten ontvingen over die avond. Ik hoop niet voor ze dat ze die arrogante houding aanhouden.
Zonde van een super mooie tent met mega veel potentie. Helaas van die zelfingenomen bedrijfsleider, dat doet die tent geen recht. Maar misschien zijn onze verwachtingen te hoog en zetten ze meer in op een studentikoosachtig concept..
Perfect! Erg leuke plek om met vrienden naartoe te gaan. Ik zou dit iedereen aanraden.