Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Søger efter frivillige til festivaler! Frivillig arbejdskraft bruges af foreninger, for velgørende formål og lignende. Ikke for at du kan skumme fløden i din forretning! Så jeg går uden om Mo'Rice fre... Toon meer

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Maden var halvkold og ankom 30 minutter efter det skulle være ankommet. 3 stykker hvid kold fisk og en stak sammenklistrede halvkolde sweet fries. Ingen citron, ingen tatarsause. Nope der bestiller... Toon meer

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Kolding Storcenter Salaten var super frisk. Falafflerne var de lækreste, jeg nogensinde har spist. Betjeningen var ypperst venlig. Jeg bad om ingen dressing, og ønsket blev imødekomm... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg havde nogle problemer i forbindelse med min ordre og butikkens åbningstider. Servicen var rigtig god, og problemet blevet taget hånd om, på bedste måde. Alt i alt en rigtig god oplevelse og det... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Afhaalrestaurant

Geschreven door het bedrijf

Vi laver lækker take away i form af poke bowls, sushi burritos og meget andet fra vores fem butikker.

Contactgegevens

2 sterren
1 ster

Heeft 8% van zijn negatieve reviews beantwoord

Dårlig attitude overfor kunder

Har smagt maden flere gange og smager super fint, dog er der altid utrolig lang ventetid på maden, nærmest ligegyldig hvor mange kunder der venter og hvad man har bestilt. Desværre har jeg oplevet super ringe kundeservice i Horsens, hvor jeg blev mødt af et surt ungt ansigt, uden at byde hej og velkommen, og desværre med en ‘flabet’ attitude.

25 mei 2024

Suttede fingre i maden

De to piger der lavede maden havde meget travlt med snak. Da jeg havde bestilt havde de så meget travlt med at stå og spise og slikke på deres fingre - så maden er jo nok “finger licking good” meeeen synes ikke det er særlig lækkert at få deres suttede fingre i min mad…
Aarhus storcenter Nord

Edit: jeg er fuldstændig ligeglad med fingrene, hvad er vigtigt er at de er rene og ikke bliver suttet på imens maden laves. Faktisk er der lavet mange undersøgelser på at handsker er en falsk tryghed, da der ofte er flere bakterier på dem end på fingre der bliver vasket jævnligt

22 april 2024
Logo MO'RICE

Antwoord van MO'RICE

Hej Caroline. Tak for din anmeldelse, som vi sætter stor pris på. Det lyder som en uheldig oplevelse, som jeg selvfølgelig vil tage op med medarbejderne. Vi bruger dog altid handsker, når vi er i kontakt med madvarerne, så du kan være helt sikker på, at medarbejdernes fingre ikke har været i direkte kontakt med din mad. :)
Med venlig hilsen Mo, ejer af MO'RICE

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Ingen salt til deres pommes og min…

Ingen salt til deres pommes og min salat var fuldstændig smurt ind i dressing. Det var ganskevist ikke en k-salat jeg bestilte…. Pommes var også bløde. Ulækkert man - det skal vi aldrig have igen.
Aalborg street food friis

16 april 2024

Brankede pomfritter

Anmelder den i Stor Center N.
Bestilte Fish´n´Sweet Chips. De søde kartoffel pomfritter var helt sorte og brankede. De smagte ikke godt, så bad om en ny omgang pomfritter. Hun kom med en ny portion, sorte pomfritter. Muligvis de samme, da de havde nøjagtig samme kulør som første portion. Måske en ide at indstille timeren på mindre end alm. pomfritter, da de ikke skal have ret meget før de bliver brankede. Havde ellers hørt meget godt om stedet, men skuffet over, at hun ikke kunne tilberede noget så simpelt og begå den samme fejl 2 x i træk!

19 maart 2024

Bestilte en sushi Roll til 79kr

Bestilte en sushi Roll til 79kr. Pigen sagde det blev 110kr. Jeg sagde, der står den koster 79kr. Så talte hun med en kollega og så blev det 91kr pga jeg skulle have avocado i.
Jeg betalte. Og fik en rulle som var umulig at spise, da den ikke var rullet stramt. Så alt indhold dryssede ud. Avocadoer var der ingen af? Da rullen var faldet fra hinanden fiskede jeg to tempurarejer op og spiste dem.
Det var sgu en dyr og skuffende fornøjelse.

29 december 2023
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Har smagt maden både i Horsens og…

Har smagt maden både i Horsens og Århus, og intent at beklage mig over.
Kan forstå nogen syntes sandwich er lidt dyrt, men helt ærligt, hvad er ikke blevet dyrt de seneste år. I det mindste for man kvalitet for sine penge ☺️

11 november 2023
Review zonder uitnodiging

Lees meer over geverifieerde reviews.