Motsutoys Reviews

TrustScore 5 uit 5

4,9

Jullie beantwoorden alle vragen die ik gesteld heb, hoe gek mijn vraag ook was. En ik heb heel veel ervaring opgedaan toen ik bij jullie in de showroom was. Hartelijk dank voor alle informatie. Hoogac... Toon meer

MyTenga doet precies wat ze beloven. de volgende dag geleverd. track&trace van postnl met alle opties die postnl bied. Prima verpakt niemand kan zien wat je besteld hebt. en de producten zitten i... Toon meer

Al ongeveer 2 jaar verschillende bestellingen bij MyTenga gedaan. De producten worden altijd zeer goed verpakt geleverd en zijn de volgende dag binnen. De producten zijn altijd van top kwalitei... Toon meer

Uitstekend

TrustScore 5 uit 5

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Geweldige shop, service en producten

Onderhand heb ik zo'n 8 bestellingen geplaatst by Mytenga. Met name als er iets nieuws binnenkomt. Elke keer is alles naar wens verlopen, de bestelling wordt veelal voor 2200 uur geplaatst maar wel in de avond en de volgende dag heb ik het product thuis liggen. Omdat dit gewoonte is is dit eigenlijk niet meer verwonderlijk maar dat is het dus wel degelijk. Welke webshop levert er zo snel na bestellen...?! Niet velen en dan is het nog zo dat je tot 2200 uur kan bestellen en het product de volgende dag zal hebben. Alle producten worden in een 'anonieme' doos verpakt en verzonden en er staat nergens op wat erin zit / wie de afzender is, behalve MT op een sticker. Geweldig en zo als het hoort.

Echter, de afgelopen keer een bestelling geplaatst maar het product zou nog twee weken niet op voorraad zijn. Binnen enkele uren na de bestelling kreeg ik een mailtje met dit nieuws maar ook met een mooie oplossing, of geld terug of ik kon wachten en een mooi artikel naar keuze erbij kiezen. Geweldige service waardoor ik een trouwe klant ben...! Voor mij maar 1 shop en dat is MyTenga.

9 november 2015

Service, welke alleen maar beter wordt!

Eens in de tijd wordt er wel een bestelling geplaatst, voornamelijk wanneer er nieuwe producten zijn toegevoegd. En elke keer is het weer verrassend omdat er of een korting wordt gegeven of dat je het weer later in de avonduren de bestelling kunt plaatsen zodat je het de volgende dag toch binnen hebt.

Pakketjes zijn altijd tiptop verpakt, altijd in een neutrale doos en voldoende luchtkussens/bubbeltjesplastic erin.
Mocht er een keer iets net niet naar wens zijn, word je per direct geholpen zowel via de online chat en telefonisch. Ook mooi dat er in principe geen wachttijden zijn bij contact. Ronduit top service!

28 oktober 2015

Prima

Deze op aanraden van de seksuoloog gekocht. Oprecht een aanrader. Plakt niet. En heb er geen allergische reactie op gekregen! Een dikke + dus! Tot nu toe nog geen - punten aan kunnen ontdekken.

6 september 2015

Super!

Top service! De afhandeling tot leveren van product(en) is absoluut top. Zelfs gratis upgrade gekregen omdat er wat fout was gegaan, wat ik trouwens niet erg vond, want dat kan altijd gebeuren. Maar de manier en snelheid hoe alles werd geregeld is absoluut top. Vragen werden op de website ook direct beantwoord. Kortom uitstekend.

25 augustus 2015

Snel, discreet & betrouwbaar!

Mijn bestelling werd direct verwerkt en lag de volgende dag netjes klaar op een afhaalpunt waar ik het pakketje op kon halen wanneer het mij uitkwam.
En in een nette bruine doos zonder kenmerken waar het vandaan kwam, dus erg discreet.
Fantastisch!

23 augustus 2015

grote catalogus en super snel

reeds 2 maal besteld, en paket was telkens de dag erna geleverd in een discrete, nee, anonieme doos.
een aanrader, mede daar ze een zeer uitgebreide catalogus hebben waar iedereen wel zijn gading kan vinden

21 augustus 2015