Ik ben mee genomen naar deze musical en werd aangenaam verrast. Ik heb genoten! Leuke muziek , goed verhaal!
Prachtige decors, goede dans, goede zangers ( in de hoge noten totaal hysterisch) Hele harde muziek. Nietszeggend verhaal. Was gezellig om met de familie te gaan. Zal er zeker geen 2e keer naar toe ga... Toon meer
Gisteren naar de musical Moulin Rouge geweest. Het was vooral heel veel! Veel onafgemaakte liedjes, heel schel en hard, te veel spektakel, slechte uitspraak, veel kleur, niet al te beste acteerprestat... Toon meer
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
De muziek stond knetterhard
De muziek stond knetterhard, als de mannen zongen ging het nog wel. Maar de vrouwelijke hoofdrolspeelster was niet om aan te horen met haar knetterhard valse schelle stem. Hele avond met mijn vingers in mijn oren gezeten. Had geen idee dat je eigenlijk oordoppen mee had moeten nemen.
Mijn ervaring ( super slecht)
Fantastische voorstelling!
Fantastische voorstelling!
Ik las ervaringen van rommelig en zelfs schel of vals gezongen. Dat was op 2 juli absoluut niet het geval. De acteurs waren ontzettend goed, beter dan welke tv acteur ik recent in Nederland gezien heb. Martijn Noort was geweldig, wat een geweldige stem! Keoma Aidhen speelde Satine zoals het verhaal gaat: zacht en hard.
We zaten op rij 14 en hadden daardoor goed zicht op alles dat er gebeurde. We gingen helemaal op in het verhaal en vonden de zang echt vele malen beter dan de Broadway versie. Noort legt er zoveel gevoel in, prachtig! Het enige dat ik stiekem een beetje miste was de rauwe versie van Roxanne. :)
Maar laten we eerlijk zijn, we hebben wel de mooiste acteurs/actrices van de wereld op het toneel bij Moulin Rouge staan.
Zonder bericht komen we voor niets
Zonder bericht komen we voor niets. Het blijkt niet door te gaan. Aangezien we uit Groningen komen hebben we gekozen voor de avondvoorstelling. Van rij 4 kwamen we in de veel slechtere rij14. En dan moet je zelf maar zien hoe je weer thuiskomt…. Niets geen support behalve dan een kopje koffie.
De show ziet er prachtig uit. Zowel het decor als de kostuums zijn prachtig. Het verhaal is slap en de zang is ook niet altijd even zuiver. Heeft geen zeggingskracht. Heel vaak was ook de tekst niet te verstaan.
Moulin Rouge Nederland – Een teleurstellende beleving
Wat een tegenvaller. De Nederlandse versie van Moulin Rouge beloofde een meeslepende musical vol passie, spektakel en herkenning, maar bleef op bijna alle fronten schromelijk achter. In plaats van een vurige ode aan de iconische Parijse nachtclub kregen we een schelle, rommelige show voorgeschoteld die meer weg had van een karaoke-avond dan van een professioneel theaterstuk.
De zang was in veel gevallen ronduit vals of schel, en de zogeheten ‘cannonade’ van popliedjes – van hits die lukraak aan elkaar waren geplakt – voelde geforceerd en chaotisch. In plaats van dat de muziek het verhaal ondersteunt, wordt het verhaal ondergeschikt gemaakt aan een eindeloze reeks hits die niet overtuigen en slecht worden uitgevoerd.
Het liefdesverhaal, de emotionele kern van de voorstelling, kwam totaal niet binnen. Er was nauwelijks chemie tussen de hoofdpersonages, en de emoties werden slecht gespeeld. Waar was de tragiek, de passie, het onmogelijke verlangen? Alles bleef aan de oppervlakte.
En waar waren de bekende Moulin Rouge acts die het originele cabaret zo typeren? Geen indrukwekkende cancan, geen sensuele dansers, geen verbluffende variété. Het ‘Moulin Rouge-gevoel’ ontbrak volledig. Wat je kreeg was een zielloze interpretatie zonder hart en ziel.
Voor het bedrag dat je betaald voor rij 7, kun je beter écht naar de Moulin Rouge in Parijs gaan – daar krijg je tenminste een avond vol vakmanschap, spektakel en authentieke sfeer. Deze Nederlandse versie voelt als een slap aftreksel zonder enige magie.
Positief punt? De decors en kostuums waren wél prachtig. Visueel is er werk van gemaakt – flamboyant, kleurrijk en groots. Maar helaas: zelfs de mooiste verpakking maakt van een teleurstellend cadeau nog geen feestje.
Ons advies: bewaar je geld en je verwachtingen.
Volledig Meegezogen in de Wereld van Moulin Rouge
Vanaf het moment dat je de theaterzaal binnenstapt, word je volledig meegezogen in de wereld van de Moulin Rouge. Je kijkt je ogen uit – en ja, het is heerlijk over de top!
De energie van de cast is aanstekelijk. Het is onmogelijk om stil te blijven zitten; het applaus en gejoel komen vanzelf, en dat is meer dan verdiend. Laat je simpelweg meeslepen in deze wervelwind van dans, decor, licht, zang en muziek.
We hebben al veel musicals gezien, maar deze staat vanaf nu met stip op nummer 1. De medleys van allerlei bekende nummers zijn briljant samengesteld en bij ons was de zang echt fantastisch!
Fantastisch!
Wij vonden het fantastisch! Geweldige cast, dansers en muziek. Eén groot feest van herkenning. Na de pauze werd Christian vertolkt door een andere acteur, die het ook ontzettend goed deed. Ik ga zeker nog een keer! Geen idee waarom er zoveel matige reviews zijn. De klachten over de onafgezongen liedjes en medleys komen denk ik van mensen die niet bekend zijn met de film (uit 2001, dus nee, niet beïnvloed door de tiktok generatie zoals sommige reviews suggereren).
Mooie decors teveel prikkels
Mooie decors, prachtige belichting, mooie constuums. Maar wat ons betreft, irritant al die flarden van liedjes soms zelfs maar 2 regels, niets afgezongen, soms zelfs vals, veel te hard, en veel teveel prikkels. (Hard geluid, veel geflits, soms hectisch). Na een half uur zagen we er tegenop dat het nog zo lang ging duren. In de pauze weggegaan. Da's me nog nóóit eerder overkomen maar we waren blij uit die herrie te zijn...
Wat een geweldige musical!
Wat een geweldige musical!
De zang , dans,decor en de kostuums in 1 woord GEWELDIG.
Wat een meeslepende musical
Wat een meeslepende musical ! Alles was prachtig, het decor, de kostuums, de zang, het hoge entertainmentniveau en de superprofessionele cast. Het voelde echt aan als de Moulin Rouge en alles was tot in de puntjes verzorgd. Wij hebben genoten :-)
Alles krijgt een 10
Alles krijgt een 10. De cast, de dans, de zang, de muziek en het decor. Echt bizar mooi in elkaar gezet. Zeker een aanrader!
Sprakeloos!
Wow wow wow, wat een aanrader is deze musical! 🤩 De muziek, de dans, het decor; ik was echt sprakeloos. Diepe buiging voor de cast, niet normaal die performance! Echt respect om dit avond op avond weer neer te zetten👏
Lees hier recensies betreft de liedjes; ieder zijn smaak blijkt.. Ik vond namelijk de medley's echt top in elkaar gezet, knap hoe ze dit instrumenteel tot één geheel hebben weten te maken.
Met z’n 3e naar Moulin Rouge geweest
Met z’n 3e naar Moulin Rouge geweest.
De film hebben we grijs gedraaid en onze verwachting was daarom hoog. Alle lof voor het decor. PRACHTIG! De zang was onder de maat en al die liedjes waar je maar een paar zinnen van hoorde waren heel storend. Het nam ons niet mee in het verhaal. Aan het applaus te horen na afloop dachten heel veel mensen hetzelfde hierover. Zo jammer dat wij niet eerder de recensies hadden gelezen dan waren wij niet gegaan.
Geweldige musical. Aanrader.
Mei 2025: geweldige cast, echt heel goed gezongen en gedanst. Mijn verwachtingen zijn ruimschoots overtroffen. Hier wil ik nog wel een keer heen: zo veel te zien en iedereen blijft in zijn/haar rol. Ik vind het fantastisch en de vele herkenbare liedjes juist ontzettend leuk. Loepzuiver gezongen door de hoofdrolspelers.
Decor prachtig dat is alles
Decor prachtig. Zang veel te hard en schel en soms vals. Erg rommelig door alle korte fragmenten van nummers.
Soms zo hard dat je niet eens kon horen wat er gezongen werd. Als je wat meer kilo’s aan je lijf hebt, moet je zeker niet gaan. Zat klem in mijn stoel en aangezien ik ook nogal lang ben ook klem tegen de stoel voor me. In de pauze naar huis gegaan.
Ik ben enorm verbaasd over de…
Ik ben enorm verbaasd over de verschillende reviews! Wij vonden de musical gewéldig! Niveau zang hoog!! Dans ook!! Wij werden weggeblazen en zouden zo nog een keer gaan...
De verschillende, bekende nummers die soms in elkaar overgingen, vonden wij enorm leuk!! Enorm genoten...
Niet één liedje is afgezongen
Niet één liedje is afgezongen, zelfs Lady Marmalade (het bekende Moulin Rouge nummer) niet. Ik werd echt gek van de wisselingen tussen nummers. Is dit de nieuwe TikTok invloed en kan niemand langer dan 6 seconden zijn aandacht nog erbij houden?
De decors waren wel erg mooi.
Prachtige decor
Prachtige decor, maar daar is alles wel mee gezegd.
Halverwege had ik het wel gezien.
Jammer
Dansers niet synchroon, zeer talent volle individuen. Helaas was het groepwerk zwak.
Zang nasaal/schel alsof de leading lady zichzelf overzongen had en er niet "niet meer bij" kon. De mening van de groep (waar is mee aanwezig was) was dat "nini" Vele malen beter in zowel dans als zang was dan de leading lady.
Ook probeerde ze tè veel nummers in de meadlys te verwerken. Ja, de film was een chaos van muziek, en prachtig dat jullie het gemodernizeerd hebben. Helaas zat de film al op een randje met hoeveel njmmers je in 1 meusical kan verwerken en deze is daar helaas flink overheen gegaan.
Schitterend decord en kostuums.
Absoluut te duur voor de kwaliteit van het talent.
Prachtig decor en fantastische…
Prachtig decor en fantastische kostuums. Ook de cast was geweldig! Goede zangers/zangeressen/dansers! Totaal weggeblazen af en toe door de fantastische acts!
Liedjes zorgvuldig uitgekozen en vloeiden mooi in elkaar over.
Alleen het verhaal vond ik iets matig. Aan de andere kant: bedenk maar eens iets wat iedereen aanstaat.
Toch raad ik het echt aan om te gaan, het is een mooie musical!
Super, Gezellig avondje uit!
Zo gek om te zien dat mensen deze musical anders beleven. Door dochters meegenomen en expres niks hierover gelezen. We kwamen van de ene verbazing in de andere. Mooie ambiance bij binnenkomst en alles vonden we geweldig. Een hele goede cast! Helemaal omver geblazen door Tjindjara Metschendorp. Hertog en Christian ook super! Iedereen was goed. En dan de liedjes, zo goed in elkaar gezet. Vond het helemaal geweldig!!!