MTCGAME

Ik gebruik deze site al twee jaar. Snelle levering en een goede klantenservice. Je krijgt vrijwel direct een reactie. Je kan betalen met 17 betaalmethoden. Wel jammer dat ze geen PayPal ondersteunen.

Na bestelling heel makkelijk te hebben gevonden en betaald, deze helaas niet ontvangen, kunnen appen met Global Support 131 "jill" en ze hielp mij direct en efficiënt. En probleem was verholpen en ik... Toon meer

Een goede klantenservice die snel reageert als je iets niet kan vinden. April support -70, heeft mij zeer snel en vriendelijk geholpen. Top! Alvast een goed uiteinde en een goed 2026🎊

Wat schokkend was is dat wanneer ik mijn bericht stuurde het gelijk gelezen was en binnen enkele seconde een reactie kreeg. Heel snel en erg behulpzaam. Toppie! Bedankt Jolyne 151!

1. Kansspelaanbieder

MTCGAME is an international online platform that provides digital codes and services to gamers. Though MTCGAME started as a local digital store, due to effective projection and innovative approaches, it successfully managed to expand its services globally over time. Being in the industry for over two decades, we are in service of more than 5.000.000 active users worldwide. To offer a better service for our customers, we provide 24/7 online Live Support. Using trustworthy service, years of experience in the game industry, and also with the variety of local and global payment methods provided, we have grown into one of the most reliable online gaming hubs. As MTCGAME, we keep growing by adding new games and partners into our structure.

Schending van onze richtlijnen

Alex support 203 helped me quickly and…

Alex support 203 helped me quickly and good

16 februari 2026

Dear Customer,

Thank you for your kind words and for taking the time to leave us a review. We are thrilled you enjoyed your experience and look forward to welcoming you back for your next service appointment. In the meantime, please do not hesitate to contact us with any further needs or questions. We are always here to help 💙.

Snel en betrouwbaar

2 februari 2026

Beste Klant,

Wij stellen uw doordachte beoordeling op prijs. Het is altijd lonend om te horen wanneer onze inspanningen een positieve impact hebben.💙

Hulpverlener nummer 193

In werkelijkheid was de service erg goed en snel. De klantenservice via WhatsApp was zelfs beter dan verwacht.

23 januari 2026

Lily131 help me good and quick

31 december 2025

Dear Customer,

Thank you for your positive feedback. We're pleased to know that we met your expectations and we look forward to serving you again.💙

MTCGAME Support Team

Een goede klantenservice die snel…

Alvast een goed uiteinde en een goed 2026🎊

30 december 2025

MTCGAME Support Team

Xbox Game Pass Core - 12 Maanden (India)

Had een Xbox Game Pass Core - 12 Maanden (India) aangeschaft via dit bedrijf. Bij het kopen stond erbij dat deze werelwijd te gebruiken was. Nou werkt deze code niet voor een account waar al een keer Xbox Game Pass Core op gebruikt is en werkt het alleen voor nieuwe account. Dit staat nergens op de site vermeld, na contact opgezocht te hebben met het bedrijf zijden ze dat hun hier ook niks aan konden veranderen of de kaart konden omruilen voor een wel functionelen of iets anders om het probleem te verhelpen.
Ze reagerden wel snel.

23 december 2025

Beste klant,

Onze oprechte excuses voor de negativiteit die je hebt ervaren. Ons team is vastbesloten om het probleem onmiddellijk te identificeren en op te lossen. Deel hiervoor het aankoop - e-mailadres en het bestelnummer met ons om te verifiëren.

Aarzel in de tussentijd niet om contact met ons op te nemen als u nog verdere wensen of vragen heeft. We zijn er altijd om te helpen 💙.

Support-107

Snelle reactie en het probleem was opgelost. Bedankt MYA voor de snelle reactie.

28 juli 2025

Beste Klant,

Hartelijk dank voor uw vriendelijke woorden!
We zijn blij te horen dat je een geweldige ervaring met ons hebt gehad. Uw steun betekent echt veel en het motiveert ons team om de best mogelijke service te blijven leveren. Als we nog iets voor u kunnen doen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Ik kijk ernaar uit om je snel weer te zien!💙

MTCGAME Support Team

Dit is een leugen en een slimme truc

Dit is een leugen en een slimme truc. Niemand wil me helpen, zelfs niet nadat ik via deze site een antwoord van ze heb gekregen.😡

28 juni 2025

Beste klant,

Onze oprechte excuses voor de negativiteit die je hebt ervaren. Ons team is vastbesloten om het probleem onmiddellijk te identificeren en op te lossen. Na controle hebben we vastgesteld dat uw code al is geleverd in de sectie gekochte producten in uw MTC-account. Log in om het te vinden en stel de datum in op 19-06-2025 je moet de code inwisselen voor Jawaker https://prnt.sc/3e-ubVuZiRgr

Aarzel In de tussentijd niet om contact met ons op te nemen met verdere wensen of vragen. We zijn er altijd om te helpen 💙.

MTCGAME Support Team

Fast good service, I recommend it

I found the site unclear, but they helped me very well and quickly

2 juni 2025

MTCGAME Support Team

Online card aangekocht geen code…

Online card aangekocht geen code ontvangen ze gingen mijn geld terug storten tot op heden niets ontvangen is meer dan een week geleden . Oplichters zijn het !!!

24 januari 2025

Lieber Kunde,

Wir entschuldigen uns aufrichtig für die negativen Erfahrungen, die Sie gemacht haben. Zunächst möchte ich Ihnen die allgemeine Bezeichnung dieses Gesetzes für Ihren Kunden (KYC) erläutern. Dienstanbieter sind verpflichtet, die Identität ihrer Kunden festzustellen und zu überprüfen. Diese Informationen sind wichtig im Kampf gegen Finanzkriminalität und dienen dem Schutz unserer Kunden und der Gewährleistung eines reibungslosen Einkaufserlebnisses. Aus diesem Grund sind wir bei Großbestellungen gesetzlich dazu verpflichtet, diese Daten zu kennen.

In unserem Live-Support-Team sind Fachkräfte auf diesem Gebiet zur Identifizierung beschäftigt. Bei Verdacht wird Ihre Bestellung abgelehnt und storniert. Wenn die Bestellung storniert wird, erfolgt die Rückerstattung umgehend. Ihre Bestellung wurde aufgrund von KYC storniert und erstattet.

Um den effizientesten und kompetentesten Service zu bieten, empfehlen wir Ihnen, unser Live-Support-Team unter Angabe Ihrer Bestellnummer oder E-Mail-Adresse zu kontaktieren. Sie erreichen unseren Live-Support über den folgenden Link auf unserer Website: www.mtcgame.com oder Sie können unser Team per WhatsApp unter +19062563680 kontaktieren.

Beste grüße,
MTCGAME-Supportteam

Niet correct

Niet correct

Reeds alle stappen doornomen

Geen vorm van reactie

26 januari 2025

Hi,

We kindly ask you to contact us so that we can investigate the issue you are experiencing better. You can contact us as soon as possible by reaching us from the options below.

Mail: cs@mtcgame.com
WhatsApp Support Line: +447449153276

Best regards.

Good and responsive customer service experience

131 Jill was great

19 oktober 2024

Dear Customer,

Thanks for your kind review. We are really glad that you have satisfied with your experience on our website. We are trying our best to help you and solve your issues as quick as possible. If you have further questions you can contact to us 24/7. We are waiting on your next order!

Wish you a perfect day!
MTCGame Support Team

Te veel goed 😊

Te veel goed 😊

26 september 2024

Hallo klant,

We zijn zo blij dat uw bezoek aan ons plezierig was en soepel verliep. Uw tevredenheid is essentieel voor ons en we zijn dankbaar voor de kans om u te dienen. Als gewaardeerde klant hopen we u te blijven voorzien van eersteklas service. Bedankt dat u voor ons hebt gekozen!

Het MTCGAME Support Team

Ik ben goed geholpen door kronika 202.

Ik ben goed geholpen door kronika 202.
Was heel behulpzaam en snel met reageren

18 april 2024

Beste klant,

Hartelijk dank voor uw vriendelijke woorden en voor uw keuze om ons te bezoeken. Wij zijn blij dat uw bezoek vlot is verlopen en zijn dankbaar dat wij u van dienst mogen zijn. Als gewaardeerde klant hopen wij u ook in de toekomst uitstekend van dienst te kunnen zijn. Bedankt dat u ons gekozen hebt.

Hartelijke groeten,
MTCGAME-ondersteuningsteam

Oplichters dat ze zijn ik heb 24…

Oplichters dat ze zijn ik heb 24 februari aankoop gedaan van 8100 uc en het is van mijn bank afgegaan en zeggen dat ze niks hebben ontvangen. Oplichters!!

24 februari 2024

Geachte gewaardeerde klant,

Het spijt ons te horen dat u dit probleem op onze website heeft ondervonden. Wij willen u helpen en willen uw mening over dit onderwerp veranderen. Deel hiervoor uw e-mailadres en ordernummer met ons via Whatsapp of maak een ticket aan met uitleg over de situatie op onze website. Laat ons snel contact met u opnemen en uw probleem oplossen
Whatsapp:+447449153276

Beste wensen
MTCGAME-ondersteuningsteam

Thank,s for the help Jill you was…

Thank,s for the help Jill you was great👏👏👏👏

9 januari 2024

Dear Customer,

Thank you for your thoughtful feedback. We are grateful to customers like you and appreciate the time you took to share your experience. Our support team is an invaluable asset to our company, and we are glad to have been able to assist you. We hope to have the opportunity to work with you again.

MTCGAME Support Team

Zeer tevreden over uw medewerking…

Zeer tevreden over uw medewerking bedankt 🙏

27 december 2023

Beste klant,

Bedankt voor uw attente feedback. We zijn klanten zoals u dankbaar en waarderen de tijd die u heeft genomen om uw ervaringen te delen. Ons ondersteuningsteam is van onschatbare waarde voor ons bedrijf en we zijn blij dat we u hebben kunnen helpen. Wij hopen dat we nog eens de kans krijgen om met u samen te werken.

Hartelijke groeten,

ugh to the extreme

Ik wacht al bijna een uur omdat ik alleen maar de code voor puddingpay kreeg... (update) al een dag later en nog steeds kan ik mijn pudding pay niet gebruiken! Heb hier 90 euro voor betaald en het enige dat ik nodig heb is het kaart nummer! Maar alleen de "admin" kan mij "helpen" en dat duurt minstens 72 uur :)

12 december 2023

Dear valued Customer,

We are sorry to hear that you have had this issue on our website. We want to help you and want to change your opinion about this issue. For this, please share your e-mail address and order number with us via Whatsapp or create a ticket explaining the situation on our website. Let us get back to you promptly and solve your problem
Whatsapp:+447449153276

Best wishes

Goede hulp!

Mtc supporter 131 Jiill heeft me snel kunnen helpen en is super aangenaam ook! Fijn.

6 november 2023

Dear Customer,

Thank you for your kind words and for taking the time to leave us a review. We are thrilled you enjoyed your experience and look forward to welcoming you back for your next service appointment. In the meantime, please do not hesitate to contact us if you have any further needs or questions. We are always here to help.

Geen Key ontvangen per email

Hello have buy yesterday A order
I sent 3 emails but no response
But have not get email for the key

3 november 2023

Dear Customer,

Thank you for your kind words and for choosing to visit us. We are delighted that your visit went smoothly and are grateful for the opportunity to serve you. As a valued customer, we hope to continue providing you with excellent service in the future. Thank you for choosing us.