Musikborsen Reviews

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Alle reviews

9 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Wij controleren reviews

Rekommenderar inte webbhandel

Rekommenderar inte webbhandel.
Lagersaldo och leveranstid stämmer inte med det som står på webbsidan. Ingen information från företaget förrän man frågar själv och då kommer det fram att grejerna inte finns i lager. Gått nästan 2 veckor och jag har inte fått allt jag beställde.

13 mei 2026
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jag har handlat och sålt ganska mycket…

Jag har handlat och sålt ganska mycket med musikbörsen i Malmö.
Dom har alltid varit trevliga och hjälpsamma..

Men sen flyttade dom till en större lokal med större utbud..
Vet inte om dom har något emot mig personligen..
Sålde en gitarr för några dagar sen.
Var tvungen att sälja för att jag behövde till en räkning.
Fick ett ganska dåligt pris med hänvisning att denna gitarren är egentligen inte något för dom..
Sen att ta legitimation när jag sålde min gitarr kändes också oehört konstigt.
Med tanke på att ingen har tagit legitimation innan.

Sen vet dom min bakgrund med...

Nä det kändes inget bra alls!

4 mei 2026
Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

MOTU UltraLite mk5 sägs finnas i lager…

MOTU UltraLite mk5 sägs finnas i lager med 1-4 dagars leverans på deras hemsida, men är i praktiken en beställningsvara med 3 veckors väntetid.

Efter jag har väntat i en vecka på leverans mailar jag och frågar, först då uppdaterar de mig med informationen att det tar tre veckor till.

Musikbörsen uppger att de har tekniska problem som de ska lösa. Lagerstatusen har dock varit densamma i månader, så mer sannolikt är att man chansar på att man får in beställningar och kör på.

Inga ursäkter, ingen kompensation, bara rak information från deras mail. Hoppas nu att jag får mina pengar tillbaka inom kort.

Här handlar jag inte igen.

4 mei 2026
Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Finns tydliga brister men är villiga att rätta till det som blivit fel.

(Uppdaterad längst ner)

Har mailat flera gånger till flera olika butiker i landet.
Ytterst sällsynt att man överhuvudtaget får svar.

En svarade.

Däremot svarar dom i telefon om man ringer. Prova det. Mycket mera effektivt.

Personalen som jag har haft kontakt med har varit väldigt trevliga, pratsamma och hjälpsamma.
Så inget problem där.

Men med tanke på hur stor brist det är på noggrannhet ibland så undrar jag om dom egentligen vill göra en rättvis "deal" eller om det mera handlar om att blåsa kunden i hopp om att kunden är okunnig nog att ta emot en defekt produkt ?

Har bytt in 2 musikinstrument mot 1 nytt instrument.

När jag fick hem det så visade det sig ha tydligt slitage och flera fel som delvis är oåterställbara och som för övrigt skulle ha kostat tusenlappar att åtgärda.
Dessutom saknades manual och visst originaltillbehör från början.

Sen är det lite märkligt att ens inbyte omedelbart fotas och läggs ut till försäljning innan affären/bytet ens är fullständigt avslutad?

Hur som helst.
Det blev bara att skicka tillbaka instrumentet i samma kartong igen.

Processen har varit ganska krånglig med lång väntan. Men åtminstone har dom varit väldigt villiga att lösa problemet.

Uppdatering:

Musikbörsen (i Jönköping)
löste det hela omedelbart och skickade ett nytt instrument som är helt felfritt. Allt Toppen.
Så jag kan framförallt rekommendera butiken i Jönköping som är villiga att rätta till det som blivit fel.

För övriga butiker hoppas jag att dom blir bättre på att svara på kundernas epostmeddeladen.
Gällande butiken i Västerås är personalen trevlig i sitt bemötande. Inge att klaga på alls.
Däremot är butiken lite rörig vid kassan så mitt totalbetyg blir 4/5.

1 april 2026
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Beställde och betalade en gitarr som…

Beställde och betalade en gitarr som det visade sig, efter köp, vara riktigt lång leveranstid på (flera månader). De erbjöd återbetalning och köpeskillingen var återbetald inom loppet av nån timme. Otroligt smidigt och vänligt bemötande.

Alltid tyckt o, MB, de är riktigt bra.

17 maart 2026

Blir alltid väl bemött

Blir alltid väl bemött. Fick den tid jag behövde. Köpte en begagnad Ibanez Prestige 2012 och fick ett bra pris på min LTD. Har även köpt en del andra saker och alltid fått bra information om produkterna. Aldrig någon stress. Har även fått tid till att i lugn och ro testat olika guror utan att handlat. Musikbörsen Norrköping. Kommer fortsätta handla där.

20 maart 2025

Dålig kundservice - Örebro musikbörsen

Jag var intresserad av att köpa en gitarr och skickade ett mejl med några frågor. Till en början fick jag svar, men så fort jag ställde fler frågor slutade de helt att svara. Väldigt oproffsigt bemötande – man tycker att ett företag som vill behålla sina kunder borde ta sig tid att svara, inte bara ignorera potentiella köpare.

10 oktober 2025

Varning

Köper gärna in saker från andra än ägaren och har inga som helst problem att sälja det vidare trots påpekande från ägaren.
Så passa på nu som säljer stulna saker.
Blev av med en gitarr på det här sättet

Detta gäller butiken i Norrköping. Så med tanke på att man inte vet om dom fått in det som säljer på laglig väg så hade jag undvikit den butiken

26 augustus 2025

Mycket dålig upplevelse.

Mycket dålig upplevelse.
Jag har försökt köpa en gitarr från Musikbörsen i Göteborg i flera veckor. Första gången skickade jag ett mejl om en gitarr jag var intresserad av, men fick inget svar förrän en vecka senare – då fick jag veta att gitarren redan hade sålts till någon annan.

Förra veckan hittade jag en ny gitarr på deras hemsida och skickade in en köpförfrågan direkt. Återigen fick jag inget svar på flera dagar, och idag fick jag veta att även den gitarren hade sålts – fyra dagar efter att jag skickade min förfrågan.

Det är väldigt frustrerande att försöka handla här när kommunikationen är så dålig och man inte får någon bekräftelse i tid.

9 juli 2025

Antwoord van Musikborsen

Hej Ali, vi får be om ursäkt för den bristande kommunikationen, det är inte ok.
Du ska få min direkt mail här så om du vill ge oss en chans till och hittar något i våran butik så maila Fredrik.andersen@musikborsen.se

Jag hoppas vi hörs.

/Fredrik

Gitarr till salu

Musikbörsen Göteborg har en fin Telecaster till salu, Wow vad kul. Åker in och tar med mig ett inbyte. Som dom annonserar så glatt med " vad har du för inbyte". Väl där så frågar jag efter denna Telecaster, och dom ser ut som ett frågetecken???? Näe men den är nog såld. OK, vad synd, den ligger ju ändå ute för försäljning?
Tittar runt ändå och det finns några alternativ som är intressant. Plockar fram en Hohner elgitarr för ett inbyte. Dom skakar på huvudet, " näe den vet vi inte vad det är för något, den vill vi inte byta in?". Näe såklart det är ingen Fender eller Gibson ni känner till. Går därifrån besviken. Veckan efter kollar jag igen och samma Telecaster som dom inte har på lager ligger fortfarande kvar till försäljning.

1 mei 2025

Säljer trasiga grejer

Säljer trasiga grejer
Svarar inte på mejl

11 september 2024

Antwoord van Musikborsen

Hej Kajsa, detta låter inte roligt.
Maila mig gärna så så kikar vi på detta.
fredrik.andersen@musikborsen.se
Mvh/Fredrik

Trevlig personal

Trevlig personal, acceptabla öppettider och bra sortiment. Norrköping, butiken har blivit mycket trevligare med åren. Bra jobbat. Mvh nöjd kund.

23 maart 2021

Antwoord van Musikborsen

Stort tack för denna trevliga recension.

Mvh/Fredrik

Dit is Trustpilot

Lees meer over geverifieerde reviews.