Myautowash Reviews

TrustScore 5 uit 5

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fantastisk flot arbejde ned til mindste detalje. Arbejdet blev udført af den flinkeste medarbejder, som kom præcis til aftalt tid. Bilen trængte virkelig til en grundig vask og var meget beskidt.... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

På alle måder anbefalelsesværdig. Har haft besøg af en grundig, og tillige utrolig sød og behagelig fyr, der bare leverede varen. Varme anbefalinger herfra, og synes man skal handle lokalt, når man ka... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Ford Fiesta der aldrig rigtig har været gjort ordentlig ren indvendig. Svamp i baggagerum, grøn belægning flere steder udevendigt. Bilen blev rengjort indvendigt og udvendigt til UG. Indvendig st... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vores to biler trængte til en kærlig hånd som det var svært at finde tid til. Derfor bookede vi indvendig rengøring ved Myautowash. Den medarbejder der kom ud til os var både ærekær og grundig i sit... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Autoschoonmaakdienst
  2. ook in
  3. Schoonmaakdienst

Geschreven door het bedrijf

Myautowash ApS udøver virksomhed med rengøring af motorkøretøjer samt enhver virksomhed i hermed stående forbindelse.

Uitstekend

TrustScore 5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Alle reviews

21 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Virkelig flot resultat

Myautowash kom med kort varsel, højt humør og en masse grundighed, så vores bil nu nærmest fremstår som ny. Fem store stjerner herfra!

29 december 2024

Rengøring af murerbil

Det kom en flink og imødekommende medarbejder til aftalt tid, som udførte en fantastisk godt stykke arbejde, og virkede til virkeligt at gå op i at udføre det bedst mulige stykke arbejde. Han formåede endda at polere mindre ridser væk💪🏻

20 december 2024

Rigtig fin oplevelse

Rigtig fin oplevelse. Jeg havde booket en tid ud på eftermiddagen, men pga hundehår bad de selv om at ombooke til en tidligere tid (så de kunne se ordentligt).
Rasul, der kom ud, gjorde et virkeligt godt stykke arbejde, og kærer sig om sit arbejde. Varme anbefalinger.
Bilen var virkelig beskidt, og står nu som ny.

17 december 2024
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fantastisk flot arbejde ned til mindste…

Bilen trængte virkelig til en grundig vask og var meget beskidt. Sæderne havde skjolder og vi har haft vores hunde i bilen.
Da bilen var færdig fremstod den som ny, alt skinnede, sæderne pletfri, fælgene flottere end flot.
Kan kun anbefales og vi benytter klar Myautowash.dk igen enden anden gang!

13 december 2024

Hurtigt og Service minded

Hurtigt og Service minded.

Jeg bestilte regøring af min bil og fik sammen dag bekræftelse ! Hurtigt og nemt.
Bestillte til kl. 09.00 og Roman var allerede klar inden kl var 09.00 :)
Der blev gjort rent ! Min bil ligner en million indenvendigt ! selvom det var så koldt han gik over og gjort extra service så som at fjerne pletter ! .

Jeg er meget tilfreds ! og fra nu af vil jeg altid bruge Myautowash - og skal nok være sød og bestiller til næste gang når det er varmer ;-)

5 december 2024

Super godt arbejde

Rasul, der tog sig af min bil, var virkelig flink og service-minded, og fik en bil der nærmest var renere end da den var ny! Kan virkelig anbefale dem ud fra min oplevelse!

22 november 2024
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg kan ikke få hænderne ned 🙌🙋‍♂️

Jeg har lige haft besøg af rasul fra myautowash som skulle rengør mine 2 biler. Han startede med at forklare hvad en total rengøring indebærer der efter arbejdede han på bilerne i ca 3.5 time og jeg grinede lidt indvendig da han var færdig for aldrig tidligere har mine biler været så rent som nu siden de var nye 👍 jeg kan varmt anbefale myautowash da det er den sidste finish der for mig betyder alt

11 oktober 2024

Meget tilfreds kunde

Lige fået bil vasket inde og ude.
Meget flot arbejde, grundigt og effektivt. Bilen står skinnende og dufter af ny bil. Jeg ka varmt anbefale at bruge dette firma i Aarhus👍

19 september 2024

Over ALLE forventninger!

Hold nu k... Hvor er det bare skønt med en (næsten) ny bil! Medarbejderne fra Myautowash kan deres kram.!
Jeg står med en Tip Top Top Top ren og velduftende bil efter 1,5 times professionel service der blev udført af en fantastisk dygtig og venlig medarbejder fra Myautowash. De mennesker går virkelig op i service og kvalitet. Jeg må ærlig tilstå at ALLE i min omgangskreds ville blive rådet til at gøre brug af det firma, når deres biler trænger.. Jeg har allerede bil nummer to i kø til en god omgang indvendig rens hos Myautowash.
Fantastisk service med professionelle medarbejder. Det er første gang, MEN ikke sidste gang jeg/vi ringer efter Myautowash.. Tak for jeres Hjælp,😍

25 augustus 2024

Kæmpe anbefaling herfra!

Kæmpe anbefaling herfra!
Jeg fik en udfordring med kort varsel med min bil der skulle klargøres til tilbagelevering efter leasing. Der kom to gode mand, der på trods af lidt forkerte oplysninger fra min side - var hurtige og åbne til at lige at udrede det og gå i gang.
Bilen var en større udfordring end ventet - men der blev knoklet helt til den var perfekt. Og til den aftalte pris.
Klart ikke sidste gang jeg benytter mig af dem - og kan varmt anbefale andre at gøre det.

13 augustus 2024

Kan kun anbefale

Kan kun anbefale- 2 effektive og venlige folk. Resultatet er helt i top og de gjorde nogle ting ekstra uden betaling. Det er anden gang jeg bruger deres service og jeg har været meget tilfreds begge gange. Så det er ikke sidste gang jeg bruger dem

6 augustus 2024