MyMoza fotomozaiek Reviews

3,7

Ik heb mijn partner voor ons Houten jubileum een mozaïek op metaal cadeau gedaan. Het is een waar kunstwerk geworden met prachtige kleuren en hangt nu te pronken in de woonkamer. We hebben al veel com... Toon meer

Het was van mij een last minute beslissing om dit als cadeau aan iemand te geven. Wij wonen in het buitenland dus heb ik direct een mailtje gestuurd of ik de poster zsm kon ontvangen zodat ik hem opti... Toon meer

Ik zag meteen na de bestelling en betaling van een canvas dat er iets mis was gelopen en wilde de bestelling binnen het kwartier annuleren om de mozaiek opnieuw te maken. Dit was echter een 'mission... Toon meer

19-3 had ik een bestelling gemaakt, na een week niks te horen hebben gekregen. Heb ik zelf contsct op genomen met linnen. Van hun kreeg ik te horen dat mymoza een vertraging heeft. Ik had liever een u... Toon meer

1. Media en uitgeverijen

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Eén foto zegt al meer dan 1000 woorden, 1000 foto’s vertellen een compleet verhaal. Dat is de magie van de fotomozaïek. Een afbeelding opgebouwd uit honderden kleine afbeeldingen. We maken meer foto’s dan ooit, maar 99% van alle foto’s belanden op een harde schijf op je computer of telefoon. Zonde! MyMoza springt hier op een artistieke manier op in. Een echte publiekstrekker waar je even bij stil blijft staan. Een fotomozaïek is persoonlijk, uniek en creëert een wow-effect!

Gemiddeld

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Super

Gebruiksvriendelijk programma en document is direct beschikbaar. Super!

29 mei 2018

N beetje jammer

Ik vind het jammer dat het in het echt zo kleine mozaïeken zijn, dat je de foto’s niet kunt onderscheiden van elkaar. Dan valt de herhaling des te meer op.
Het is n kado voor n bruiloft en mensen hebben allemaal n foto opgestuurd. Dan zou t oo zich leuk zijn geweest, als iedereen zijn/haar foto had herkend..

23 mei 2018

Top!

Snel gemaakt en geleverd, duidelijke communicatie, makkelijk in elkaar gezet en goeie prijs!

20 mei 2018

Helemaal tevreden

Helemaal tevreden! Ik heb nog wel een vraag:
De foto is iets verder ingezoomd dan dat ik aangeleverd heb. In dit geval vond ik het prima, maar vraag me wel af of dit bewust gedaan is, dan kan ik daar een volgende keer rekening mee houden.

7 mei 2018

Super leuk maar...

Super leuk en niet duur! Ik vond de kwaliteit van de foto digitaal wel beter dan de afdruk die ik kreeg

16 maart 2018

De kartonnen rol gekreukt

De kartonnen rol waarin ze bezorgd werd heeft blijkbaar ergens tussen gezeten!Poster vertoond kreuken en beschadigd

25 januari 2018

Prachtig!!

Ik heb met mijn foto's een prachtig resultaat behaald. ik zou het iedereen aanbevelen

20 januari 2018

Mozaiek van grote klasse

Super makkelijk te maken, snelle levering en goede afdrukkwaliteit van de poster. Prima prijs-kwaliteit verhouding. Enthousiaste reacties! Van harte aanbevolen!

7 januari 2018

Slechte kwaliteit poster afdruk

De fotomazoiek is digitaal van hoge kwaliteit, de verzending en levering was erg snel. Echter de afdruk zelf was van erg lage kwaliteit. De fotos zijn slecht zichtbaar, korrelig en de donkerdere fotos zijn te donker en de lichtere te licht. Erg zonde aangezien de digitale foto gewoon prima was.

3 januari 2018