Ik kan hier meestal iets leuks vinden. Grote winkels in Roteerdam en Arnhem. Carlo Colluci truien rond 30 euro.
Ik had de mystery box y2k besteld, toen ik hem binnenkreeg verrassende artikelen gekregen. Alles paste mij goed en kwam in goede staat aan! Sommige artikelen vond ik erg leuk en sommige wat minder maa... Toon meer
De eerste box die ik ontving viel echt enorm tegen, zaten totaal geen shirts in die zij promoten via social media. Na contact gehad te hebben kon ik mijn box kosteloos inwisselen voor een nieuwe box... Toon meer
The new retro gems with revalued modern second-hand clothes 🌎“Wearing the future” 📦Casual & Vintage mysteryboxes 👕New wave vintage clothes 👇Shop now👇 mysteryfits.com
Nederland
- www.mysteryfits.com
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Ik kan hier meestal iets leuks vinden
Zeer slechte service nog steeds niks ontvangen!
Ik heb inmiddels al meer dan 3 weken geleden een bestelling geplaatst bij Rejoes, maar tot op heden nog helemaal niks ontvangen. Wat nog frustrerender is: ik heb meerdere keren contact gezocht via e-mail én via Instagram, maar krijg gewoon geen enkele reactie.
Het is werkelijk schandalig hoe slecht de communicatie is. Je laat mensen betalen, maar levert niets en laat vervolgens helemaal niks meer van je horen. Dit voelt eerlijk gezegd als pure oplichting.
Ik hoop nog steeds dat ik gewoon mijn geld terugkrijg al begint mijn vertrouwen inmiddels tot het nulpunt te zakken.
Rejoes , dit is absoluut géén manier om met klanten om te gaan.
Tijdens lunch gesloten
Kom vanuit Maarn om te shoppen gaat de winkel tussen de middag 30 min dicht omdat het enige zeer jonge personeel pauze moet houden. Het vorige personeel was vertrokken omdat ze ontevreden was. Meewerkende managers zijn verleden tijd.
Great quality
Begin december een bestelling geplaatst…
Begin december een bestelling geplaatst twv 80,-. Bevestiging gekregen. Aangemeld bij PostNL maar dik 1 maand later nog niks verzonden. Mails worden niet op gereageerd. Kwalijke zaak hoor
Kwalitatief uitermate teleurstellende communicatie
Ik heb paar weken geleden 2 mystery dozen gekocht, de order is pas geconfirmed toen ik hun mailde 3 dagen later, vervolgens geen verdere communicatie voor een week tot dat ik hun weer een mail heb gestuurd. Daarin hebben hun vermeld dat als er binnen 2 dagen niet iets veranderde ik hun opnieuw moest mailen, 2 dagen later geen verandering. Opnieuw gemailt. Geen reactie voor een week. Vandaag opeens geld terug gestort zonder uitleg of communicatie? (De order heeft nooit iets van een track of trace code of iets dergelijks gekregen dus het probleem ligt echt bij de winkel zelf).
Heb hier niet om gevraagd. Als jullie niet kunnen leveren, helemaal oke, maar communiceer dit.
Zeldzaam slechte service
Meerder keren gemaild dat ik het pakket niet ontvangen heb en dat in de track en tracé van PostNL ook staat dt het pakket nog niet is aangeboden aan PostNL. Na 25 dagen kreeg ik wederom een antwoord dat ik een paar dagen moest wachten. Uiteraard geen pakket ontvangen en wederom gemaild. Na 2 dagen een reactie dat mijn geld is teruggestort. Daar heb ik niet om gevraagd, stuur gewoon mijn bestelling op! Op mijn laatste mail geen reactie meer gekregen. Dit is echt zeldzaam slechte service en ik zal ook niet meer naar de winkel gaan. Afrader om hier te bestellen!
Ik heb iets besteld staat binnen 3…
Ik heb iets besteld staat binnen 3 dagen geleverd maar heb 5 dagen later nog niets terug gehoord van is verzonden ofzo
Hallo
Hallo ik heb een gekocht en het wat Okay. De helt was leuk en de andere helft was niet helemaal mijn stijl maar alsnog bedankt. De schiping duurde effe effe effe. Dank en doei
Niet bepaald mijn type kleding
Ik ben zelf niet zo'n fan van de kleding die ik heb gekregen.. maar contact was goed en vond het wel een leuke ervaring
Zo Maar geanuleerd
Ik had 5 weken geleden besteld en Allen Gehoord dat mij besteling verzonden was. En. Ineens krijg Ik vandaag een mail dat mijn besteling geanuleeed is
Erg leuke website
Erg leuke website met een goed concept voor het versturen van gebruikte kleding!
Leuke kleding!
Leuke kleding in de box gekregen. Vooral het blousje kan ik in de zomermaanden veel mee. Echter wel 'baggy' aangevinkt voor broeken, en een broek gekregen die bijna zo strak zit als een legging, jammer. Ook leuke accessoires!
Een cadeau voor jezelf
Ik heb de Y2K-box Ladies Only gisteren ontvangen. En uiteraard is het altijd een beetje spannend zoals een cadeau wat je uitpakt. Wat soms tegenvalt maar je ook blij kan maken. Dit keer is het Rejoes het laatste gelukkig weer gelukt! Broek, topje, riem, jasje en pet. Vooral het jasje had ik nooit zelf gekozen maar gaf mij een nieuwe 'look'. Dus heel graag tot de volgende keer!
Leuk concept
Leuk concept! Bij mij paste 2 kledingstukken niet helemaal en moet je natuurlijk maar hopen dat de stijl van de box bij je past. Maar verder zeker leuk!
Geen contact mee te krijgen
Ik heb op 13 maart een pakket besteld. Echter geeft de track en trace aan dat PostNL het pakket nog niet heeft ontvangen. De verwachte levertijd is volgens de website 5 dagen. Inmiddels zijn we al 21 dagen verder. Meerdere malen probeer ik contact te krijgen met de klantenservice maar op het contactformulier en mails wordt door het bedrijf niet geantwoord.
Just made a purchase from rejoes
Just made a purchase from rejoes. Great quality fast shipping. Highly recommend!
Mooie kleren voor een goeie prijs
Mooie kleren
Aanrader voor nieuwe stijl
Heb 3 boxen besteld en zijn net binnen gekomen, ik ben erg blij met de inhoud. Prijs is ook helemaal niet duur voor de kwaliteit en merken die je krijgt, het duurde deze x langer dan vorige keren maar dit lag aan de feestdaagdrukte. Zeker een aanrader als je wat nieuwe kledingstijlen wil proberen.