Had iets besteld waarin ik fouten ontdekte in het canvas dit netjes gemeld, daarna een reactie gehad waarvan ik overstuur ben geraakt. Nog nooit zo honds behandeld. Ga zeker nooit meer bestellen hier.... Toon meer

Bij Myth of Asia enkele paintings besteld, o.a. oud koppel in bed, zag er erg leuk uit, maar van de hoofden zoals ze op het voorbeeld moesten zijn, lijkt het nu nergens op. Ik een vraag op de facebo... Toon meer

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Ben jij helemaal verslaafd aan diamond painting? Bekijk onze zeer uitgebreide en unieke collecties. Bestel jouw diamond painting vandaag nog.

2,3

Slecht

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Klacht eigen foto painting.

Al jaren bestel ik met enige regelmaat een eigen foto painting en ook altijd tevreden geweest. Echter nu heb ik een painting besteld die niet naar mijn tevredenheid is. In het begin van de correspondentie erkennen ze ook dat er fouten zijn gemaakt, terwijl op het eind van de correspondentie als ik mijn geld terug vraag het allemaal mijn fout is.
Myth of asia zo ga je niet met klanten om!

17 september 2025

Antwoord van Mythofasia

Het spijt ons te horen dat uw ervaring deze keer niet naar wens was. We begrijpen uw teleurstelling en waarderen dat u de moeite heeft genomen om dit te delen. We zullen uw feedback gebruiken om onze service te verbeteren en hopen dat we in de toekomst het vertrouwen weer kunnen herstellen.

Had iets besteld waarin ik fouten…

28 juli 2025

Beste Joyce,
Wat vervelend dat je een nare ervaring hebt gehad, echter kunnen wij geen bestelling in ons systeem vinden met jouw gegevens of eerder mail contact met ons. Ben je zeker bij ons besteld te hebben?

Mocht je bij ons besteld hebben, dan vraag ik je graag een mailtje te sturen naar info@mythofasia.nl zodat wij kunnen kijken hoe we je verder kunnen helpen.

Tip's goed lezen, voorbeeld vragen en dan beslissen.

5 sterren, jazeker wel. Bestellen en ontvangen doe ik al een aantal jaren en ben tevreden.
Verschillende Gifjes en ook foto's opgestuurd via de mail en vraag dan naar een voorbeeld foto. Juist voor de kleur.

Heb verleden jaar een klein gifje vanuit een chatsite gekregen en doorgestuurd en na het advies de klantenservice, ruim formaat ivm de tekst die in een ballon stond. Moet wel leesbaar zijn, de DP is uiteindelijk op de maat 50x90 besteld. Gifje was 3x4.

Zou denken , verschil is te groot, maar het schilderij pronkt in mn gang, degene die aanbelt en een stap binnenzet, is verbaasd.....wowwww wat leuk, en als ze dichterbij komen zien ze dat het een DP is....

Dus het kan wel meevallen, maar ook tegenvallen qua kleur of formaat. word ook op gewezen. Ik laat altijd voorbeeld via de mail maken. laatste keer was 4 weken geleden kreeg ik verzoek van een kennis of ik van een foto van haar dochter een DP kon maken.

Kreeg super mooi fotootje via de app binnen, doorgestuurd naar myth voor een voorbeeld.
Vind namelijk 3/4 verschillende gezichtskleurtjes niet echt fraai op een kinder prent. Vertekend beeld ook. Kreeg de volgende dag al mail, maar was niet zo blij. Had de achtergrond van de hele foto iets aangepast en heb 3 verschillende plaatjes doorgestuurd voor voorbeeld. En tja, vermoeden had ik al, elk snoetje of benen hadden toch verschillende tinten/nuances.
Mooiste eruit gezocht en daar de opdracht van. Eergisteren met de post, keurig verpakt en fijn, de 'nieuwe' afsluitbare zakjes me een Dp en toebehoren. heerlijk weer een nieuwe uitdaging .

Moraal van dit verhaal. Makkelijk oordelen n kritiek hebben , maar neem de moeite om eerst voorbeeld te vragen of mss 2? het is internet, alles gaat via een draadje/kabel/ en iedereen ziet kleuren niet hetzelfde als een ander. wat voor de 1 op paars lijkt, zegt de ander nee, is meer blauw. is met kleding/schoenen en alles wel.

Klantenservice is meer dan prima, aan de medewerkers zal het niet liggen. Mijn ervaring.

Tot slot , verdiende 5 sterren, en fijn dat Myth of Asia er is.

29 augustus 2024

Antwoord van Mythofasia

Bedankt voor je uitgebreide en positieve review! We zijn blij om te horen dat je al jarenlang met plezier bij ons bestelt en tevreden bent met onze producten en service. We begrijpen dat het soms een uitdaging kan zijn om de juiste kleur en het formaat te bepalen bij het maken van een Diamond Painting op basis van foto’s, en we waarderen je moeite om voorbeeldfoto’s aan te vragen en je begrip voor de variaties die kunnen optreden. Het is fijn om te weten dat je tevreden bent met het eindresultaat en dat onze klantenservice en medewerkers een goede indruk op je hebben gemaakt. Bedankt voor je complimenten en voor je voortdurende vertrouwen in ons. We kijken ernaar uit om je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn.

Hier niks kopen

Slechte kwaliteit van de steentjes, zijn veels te klein voor de vakjes waar je ze op moet plaatsen, hierdoor krijg je ruimtes tussen de steentjes en liggen ze schreef.
Ook de plaklaag laat los of plakt op sommige plaatsen niet goed.

Als je de klantenservice hierover informeert, krijg je tips over hoe je moet painten en blijkt uit onderzoek van hun kant dat er helemaal niks mis is met de geleverde producten.
Belachelijk....

€150 betaald voor een 5-luik die zo de prullenbak in kan, aangezien Myth of Asia niks doet om dit überhaupt op te lossen.

Op Facebook en Instagram maken ze reclame en ziet het er allemaal prachtig uit, maar in de praktijk is het echt AliExpress kwaliteit.

Koop hier alsjeblieft niks.

1 april 2024

Antwoord van Mythofasia

Bedankt voor je feedback over je bestelling. We vinden het erg vervelend dat je niet tevreden bent met de kwaliteit van de steentjes en het canvas.

Onze specialisten hebben je canvas en steentjes grondig bekeken en geconcludeerd dat er niets mis mee is. De steentjes zijn van hoge kwaliteit en het canvas is goed gelijmd.

We begrijpen dat je de steentjes te klein vindt voor de vakjes. We raden je aan om de steentjes corrector te gebruiken om de steentjes op hun plaats te houden. De corrector is een handig hulpmiddel dat ervoor zorgt dat de steentjes netjes en recht op het canvas worden geplaatst.

We vinden het jammer dat je een slechte ervaring hebt gehad met onze klantenservice. We streven ernaar om onze klanten de best mogelijke service te bieden. We zullen je feedback bespreken met ons team om te zien waar we onze service kunnen verbeteren.

We hopen dat je ondanks deze tegenslag toch plezier zult hebben van je bestelling. We waarderen je begrip.

Antwoorden staat niet in jullie…

Antwoorden staat niet in jullie woordenboek blijkbaar ik heb al 3 keer gemaild in verband met mijn bestelling al van 19 februari maar nog steeds geen reactie ik wil 1 painting annuleren van de 2 maar een reactie van jullie ben ik nog steeds verwachtende ik koop nooit meer bij jullie en als de bestelling hier is stuur ik deze terug op jullie kosten jullie moeten maar antwoorden staat dat ze reageren binnen de 20 uur uurwerk staat stil denk ik dan

19 februari 2024

Antwoord van Mythofasia

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om een beoordeling te plaatsen. We hebben je meerdere malen gemaild en wij hebben ook een antwoord van jou mogen ontvangen. Wellicht kan je probleemoplossingstappen uitvoeren betreft je mail box. Neem gerust contact op, want wij zijn 24/7 bereikbaar. Ik kijk uit naar jouw reactie.

Kleuren zijn niet goed

Ik heb een diamond painting van een eigen foto besteld in een koker, extra voor betaald van 100 x 70.
Bij aflevering zaten de steentjes in de koker en het doek opgevouwen in een kartonnen doos.
Het advies is nu het doek vochtig maken en strijken.
Ook komen de kleuren niet overeen met de foto.
De lucht is niet wit maar groen, ook de voorgevel die origineel wit is op de foto is nu ook groen.
Er wordt gezegd dat dat kan foto is veel te donker afgedrukt.

Na een aantal keer heen en weer mailen heeft myth of asia het probleem bij de leverancier opgelost en een nieuwe gestuurd. Meer detail en veel beter van kleur.

26 juni 2023

Hallo,

Het spijt me dat je een probleem had met je bestelling. Ik nodig je uit om contact op te nemen met de klantenservice, die zeer responsief zijn, en je zult binnen 24 uur een antwoord hebben!
Bedankt dat je de tijd hebt genomen om een reactie achter te laten.

Ik raad deze webshop niet aan.Mythe of asia

Ik raad deze webshop niet aan.
Slechte kwaliteit en service.
Kon 15% op de volgende aankoop,ga er dus niet weer kopen nee.
Persoonlijke foto niet mooi,zo zonde van het geld.was blij dat ik weer wat kon doen na mijn hersenoperatie,dus was grote teleurstelling toen ik de gezichten zag van mijn kleindochters op de painting😒

31 mei 2023

Hallo,

De grootte van het schilderij, vooral voor gepersonaliseerde schilderijen, heeft een enorme invloed op de kwaliteit van de afbeelding die je aan het einde van je werk krijgt. De kwaliteit van je foto is ook bijzonder belangrijk. Het spijt me dat je niet tevreden was, maar ik stel voor dat je het nog eens probeert met een groter formaat schilderij, om meer detail in de afdruk te krijgen. Bedankt voor je mening, feedback van klanten is erg belangrijk voor ons!

De kortingcodes werken niet

De kortingcodes werken niet. Veel contact gehad maar geen verbetering

5 mei 2023

Hallo,

Het spijt me om dit te lezen. De codes hebben allemaal een vervaldatum, wat de reden kan zijn dat de code niet werkt.
Als de vervaldatum is verstreken, dan werkt de code niet.
Het spijt ons dat je niet hebt kunnen profiteren van onze kortingscodes.

schilderijen lijken totaal niet op wat…

schilderijen lijken totaal niet op wat je krijgt,zonde om hier je geld aan uit te geven!!Chinese nep shit wees gewaarschuwd zonde van je geld

22 april 2023

Hallo,

Het spijt me te lezen dat je een slechte afdruk hebt ontvangen, dit is niet normaal.
Ik nodig je uit om contact op te nemen met de klantenservice op onze website zodat zij je kunnen helpen met je probleem.

Pakketje kwam in netjes aan

Pakketje kwam in netjes aan. Zag er verzorgd uit.
Alles klopte.
Prima bedrijf

31 maart 2023

Hartelijk dank!

Ze antwoorden nooit op email. laten gewoon niets horen.

al 2x eerder een diamond painting besteld naar alle tevredenheid. De laatste keer een grote besteld van 50x70. De tekens, cijfers en letters onderaan zijn niet te lezen alsof het dubbel afgedrukt is ( of bewogen). Ik heb ze twee keer een email gestuurd (op 16-2 en 4-3) maar nooit antwoord op gekregen.

22 maart 2023

Hallo,

Het spijt me om dit te lezen, het is totaal abnormaal. We beantwoorden e-mails meestal binnen 24 uur, dus misschien was er een fout bij het invoeren van het e-mailadres.
Ik nodig je uit om naar onze website te gaan en contact op te nemen met de klantenservice, zodat zij je kunnen helpen je probleem zo snel mogelijk op te lossen.
En bedankt dat je de tijd hebt genomen om ons je mening te geven!

Ik vind de kwaliteit van de Diamond Painting uitstekend

Ik vind de kwaliteit van de Diamond Painting bij Myth of asia beter.
Je hoeft ook niet zo lang op je bestelling te wachten.
Het zijn warme kleuren die er gebruikt worden, daar hou ik van. En de afbeelding is scherp.

2 maart 2023

Antwoord van Mythofasia

Hartelijk dank voor uw feedback! En we zijn blij dat je onze producten mooi vindt, want de kwaliteit is erg belangrijk voor ons!

Ze hebben een verkeerde retour zonder…

Ze hebben een verkeerde retour zonder enige problemen opgelost.
Ik mocht kosteloos een nieuwe bestelling doen

9 februari 2023

Antwoord van Mythofasia

Bedankt voor uw feedback! En ik ben blij om te horen dat onze klantenservice nog steeds even efficiënt is!

Toppie mythofasia

Ik kocht altijd bij Ali exspress zijn natuurlijk nooit berijkbaar. Maar als ik mail stuur naar mythofasia krijg ik altijd antwoord en persoonlijk levertijd is wat lang maar na 3 weken vragen ze altijd of mijn bestelling binnen is zo niet dan gaan ze erachteraan ben bijzonder tevreden over dit bedrijf van mij 5 sterren gr marjan

1 februari 2023

Antwoord van Mythofasia

Hartelijk dank voor je commentaar!

Tevredenheid

Ik heb al verschillende diamond paintings besteld en ik ben telkens weer tevreden over de zorgvuldigheid en de goede levering . ik beveel deze site dus ook aan aan mijn vrienden en kennissen

26 januari 2023

Antwoord van Mythofasia

Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om een beoordeling achter te laten, en we zijn blij dat u tevreden bent met onze producten!

Kleuren heel anders dan op foto van painting

Ik een vraag op de facebookpagina proberen te plaatsen of mede painters deze painting hadden gemaakt en ook problemen hadden met de kleuren van de hoofden, er zit nl roze, rood, bruin, geel, enz. in. Helaas werd de vraag niet goedgekeurd door de beheerder. Er mogen blijkbaar alleen positieve berichten geplaatst worden. Door deze ervaring en de onduidelijke levertijden, ik moest 4 weken wachten, zal ik hier nooit meer iets bestellen.

3 januari 2023

Hallo,

Het spijt me echt dat uw product defect was. Ik nodig je uit om contact op te nemen met onze klantenservice op onze website, zodat zij je kunnen helpen je probleem zo snel mogelijk op te lossen.

Klantvriendelijk en met gestolen kunst

Op zich zijn ze best bereid mee te werken. Maar, ze verkopen diamond paintings van Josephine Wall. Die mogen ze niet verkopen. MOA heeft GEEN licentie om ze te verkopen. Helaas had ik al een diamond painting van Josephine Wall bij MOA gekocht, voor ik dat besefte. Ik had nl contact opgenomen met Josephine Wall. Zij vertelde me luid en duidelijk dat zij geen contract met Shutterstock heeft. Men beweerde bij moa dat ze dan wel werk van J.Wall mochten verkopen. Mis poes! Jammer genoeg had ik de dp al in huis. Mijn eerste ingeving was: terugsturen. Maar Josephine Wall schreef dat ik de painting met een gerust hart kon houden en maken. Bezint eer ge begint. Nu is deze painting er eentje met een verhaal.

6 juli 2022

Snel bezorgd en een goede stevige verpakking

29 september besteld, vandaag ontvangen. Pakketje ziet er goed en stevig uit. Eenmaal geopend zag ik dat alles netjes verpakt was. Er worden grotere hersluitbare zakjes gebruikt nu, dat was voorheen niet zo. Ik denk om minder plastic te gebruiken. Klasse dus!

15 oktober 2022

mijn ervaring

Het product komt uit China, dus het duurde even voordat ik het in huis had.
Zo de eerste indruk zien de producten er goed en betrouwbaar uit.
De foto's op de website komen overeen met de werkelijkheid.
Kleur en grote is prima, ben er blij mee.
Ik had meerdere producten besteld, unicorn daimond painting, oog met vlinder unicorn, kerst kaarten, koffer met accessoires en een luxe kokker voor de daimond paintings doeken.

De kerstkaarten kwamen niet gelijk met de eerste levering mee, dit werd goed opgelost.
Uiteindelijk wel kerstkaarten ontvangen.
De zogenaamde luxe kokker viel tegen, simpel karton, vol reclame en kapot. Alles behalve luxe, ook dit werd opgelost door geld terug te geven. Ik kon alleen op de factuur niet vinden wat de luxe kokker kosten, dus of ook het volledige bedrag is.... weet ik niet zeker.

Ook de verpakking was niet handig voor verzenden, allemaal met tape raar aan elkaar geplakt en niet netjes. Tip aan het bedrijf, doe je producten in een stevige doos met een mooi visite kaartje, dat het een leuk pakketje is. Hoe naar mij is verzonden was wat knullig en kwam niet professioneel over. Hier en daar wat aantekeningen maar ook pluspunten.

Bij onvoldoende steentje is mij vertelt dat ik kosteloos bij kan bestellen, wat erg fijn is want zijn nogal wat steentjes om na te tellen.
De letters en cijfers op de painting doeken zijn idd heeeeeel klein, bijna niet te lezen, vergrootglas ga je nodig hebben. Er komen veel producten uit China, daarom is ook de prijs goedkoop, we willen nou eenmaal veel voor weinig. Ik zou wel meer binnen nederland willen kunnen kopen voor een prijs en kwaliteit. overal staat op made in china.

Irene Verbeek-Vleeming

21 augustus 2022

Huisdier.

Vandaag mijn painting ontvangen,van mijn huisdier.mooie canvas en diamantjes past allemaal perfect sluit mooi aan.zeer tevreden.

3 augustus 2022