Vorige week zonnepanelen geplaatst. Lang nagedacht over bij welke partij we dit zouden laten doen, nu hartstikke tevreden dat we dit door NWO hebben laten doen. Fijne communicatie en mooi werk. Meteen... Toon meer

20/6 was het zo ver de paneeltjes liggen er strak op. Maar werkloos. Sinds 20/6 inmiddels 4x contact gezocht, weten jullie al iets over de omvormer. De helpdesk geeft aan dit bij de planning te... Toon meer

1. Zonne-energiebedrijf
  2. Zonne-energie aannemer
  3. Leverancier van apparatuur voor zonne-energie

Zon en wind zijn eeuwige energiebronnen die altijd voorradig zijn. Met deze 100% groene energiebron produceer je je eigen duurzame energie en draag je bij aan een duurzame wereld. NWO streeft naar een duurzamere toekomst. Middels zonne-energie dragen wij ons steentje bij.

2,1

Slecht

TrustScore 2 uit 5

Faillissement NWO 20-11-2024

Ik kwam er van de week achter dat de rechtbank in Arnhem Nederland Wekt Op op 20 november 2024 failliet heeft verklaard. Als curator is aangesteld mr S.R. Effting. Het insolventienummer van deze zaak is F.05/24/493.

Nu moet ik afwachten hoe het verloop gaat zijn. Ik heb 5 zonnepanelen ipv de 8 die ik betaald heb en waar ik nooit het geld van de 3 teveel betaalde panelen van terug heb gekregen, ondanks ontelbare verzoeken van mijn kant. De panelen bleken niet goed geplaatst te zijn en bolden op en ook was de stroomkabel beschadigd bleek bij het herplaatsen door een ander installatiebedrijf van zonnepanelen. Er waren minimaal 8 dakpannen ernstig beschadigd door plaatsing, De zonnepanelen bleken niet van AEG maar van C-Sun te zijn, de opbrengst was veel te laag en ik heb nog steeds geen garantiebewijzen van de panelen gekregen, ondanks ontelbare verzoeken en soms toezeggingen zelfs.

Nu door dit faillissement afwachten hoe dit verder gaat en of ik ooit en mijn teveel betaalde geld terugkrijg en de garantiebewijzen alsnog krijg.

20 december 2024

Dit bedrijf is een fraude.

Dit bedrijf is een fraude.
Ik snap niet waarom zo'n frauduleus bedrijf mensen geld mag blijven stelen zonder enige goede waarde.
Ik heb het volledige bedrag betaald voor een installatie van zonnepanelen, maar ze beweren dat ik niets heb betaald. Ik heb ze de betalingsbewijzen per e-mail en per post gestuurd, maar ze hebben ze genegeerd. Ze hebben ook mijn zonnepanelen-monitoringaccount geblokkeerd zonder enige rechtvaardiging.
Als je bestolen wilt worden, ga dan naar Nederland Wekt Op.

27 maart 2024

Niet mee in zee gaan

Geen degelijke Duitse zonnepanelen, maar goedkope rotzooi, niet eens CE keurmerk. Onveilig geinstaleerd . Kabelverbindingen op dak met duct-tape waterdicht gemaakt. Panelen op plat dak geplaatst. Echter vrijwel geen ballast, dus bij de eerste storm, panelen van dak gewaaid. Service en oplossing werd niet geboden. Op mails, telefoon wordt niet gereageerd.

Zeer onbetrouwbare partij, niet mee in zee gaan.

10 oktober 2023

Het bedrijf neemt nooit de telefoon op…

Het bedrijf neemt nooit de telefoon op en reageert niet op emails. De boekhouding is een puinhoop en het bedrijf stuurt incassobureaus op je af terwijl je gewoon vooraf betaald hebt.
De uitvoerende medewerkers zijn wel aardige mensen en doen gewoon hun werk. Maar het management is zeer onkundig. Hierdoor krijgen ze zeer slechte recensies die gewoon waar zijn.

21 december 2023

Ik heb een forse aanbetaling gedaan van…

Ik heb een forse aanbetaling gedaan van iets meer dan € 510,- en mede door een slecht werkende site van warmtefonds.nl heb ik niet binnen de beoogde tijd een subsidie regeling kunnen treffen. Daardoor wilde ik Nederland wekt op, bereiken met als verzoek om af te zien van de zonnepanelen, dat is dus op heden niet gelukt, en, ik heb ze op geen enkele manier kunnen bereiken, telefonisch en ook niet per mail, nu zit ik zonder zonnepanelen en totaal geen berichtgeving van hun kant uit, ik ben zo klaar met heel dat verduurzaming gebeuren ik hoef absoluut geen zonnepanelen meer en Nederland wekt op is 1 groot oplichtingsbedrijf!!!

4 november 2023

Volstrekt onbetrouwbaar bedrijf

Volstrekt onbetrouwbaar bedrijf, installatie is nooit opgeleverd, bedrijf reageert nergens op, advocaat ingeschakeld, brieven wordt niet op gereageerd, telefonisch onbereikbaar .

24 oktober 2023

Wachten al maanden op de btw teruggave…

Wachten al maanden op de btw teruggave meerdere keren gebeld en gemaild nemen gewoon geen contact met je op,lijkt wel of je nummer geblokkeerd wordt .
Wat mijn betreft komen ze de hele handel maar van mijn dak af halen !
Waardeloze afhandeling na het plaatsen gelijk een betalingsnota van hun maar andersom helaas geen reactie !!

17 oktober 2023

Niet mee in zee gaan

Door betere service te verlenen en leveren wat afgesproken is. afspraken komen ze niet na. Telefonisch contact erg moeilijk of niet. iets anders leveren als wat ze afspreken b,v, ander merk zonnepannelen. de app voor te kijken wat je zonnepanelen opleveren na 7 maanden nog steets niet gekregen. Wat een shit bedrijf is dit

13 september 2023

Voor mij zijn het oplichters

Voor mij zijn het oplichters. Ook een aanbetaling gedaan. Maar toen begon de papieren rompslomp, veels te ingewikkeld. Ze beloven van alles, maar er kwam niks van terecht. Aangetekende brief verstuurd, 23 juni, nog geen reactie gehad. Wat ik het ergste vind, ik ben ongeneeslijk ziek, ik wilde bezuinigen. Ik dacht dat ik bij een goed bedrijf zat, maar helaas, ik ben mijn geld kwijt

23 juni 2023

Voor mij zijn het oplichters

Voor mij zijn het oplichters. Ik ben door het bedrijf foutief geïnformeerd maar heb wel een aanbetaling gedaan van €850,00.
Daarna nauwelijks meer bereikbaar, leugens en bedrog. Ik zit nog te wachten op een bericht van de "financiële afdeling" Ik wil gewoon mijn aanbetaling terug, ze hebben niets! gedaan.
Het bedrijf zit ook helemaal niet op het adres in Arnhem wat op de site staat, is al maanden verlaten. Daar komen wel veel bedrogen klanten aan de deur vlgs de omwonenden. Oplichters, niets mee doen!

10 april 2023

Onbetrouwbaar en onbereikbaar

Eerst duurde het maanden voordat ze daadwerkelijk kwamen installeren. We bleven bellen. Nu krijgen we ruim een half jaar nadat we betaald hebben nog steeds een incasso achter ons aan omdat NWO nergens kan zien dat we betaald hebben. Op mailtjes met kopieën van onze afschriften reageren ze niet. Slechte manieren en waarschijnlijk een zeer ernstig personeelstekort.

17 augustus 2023

Verschrikkelijk bedrijf - Zeer slechte communicatie!

Verschrikkelijk bedrijf, niet mee in zee gaan!

Laat ik positief beginnen, de panelen lagen heel snel op ons dak. Maar toen begon de ellende. Het is teveel om op te noemen, maar het ergste is dat de panelen niet goed zijn aangesloten en we dus maar ongeveer de helft opwekken van wat er aan vermogen op ons dak ligt.

We zijn inmiddels 4 maanden verder en het is nog steeds niet opgelost. Het ergste is nog dat je bijna niet met ze in contact kan komen. Beloftes om terug te bellen worden niet nagekomen, op mails wordt niet gereageerd en ongeveer 1 op de 10 keer dat ik bel wordt er überhaupt opgenomen. In de meeste gevallen wordt de verbinding gewoon verbroken na een kwartier in de wacht.

31 maart 2023

Vreselijk bedrijf Oplichters 1ste klas

Panelen in januari geplaatst, zouden AEG400 moeten zijn, niet dus zitten CSun panelen op dak. Week later stroom aangesloten. We zijn 6 maanden verder, heb geen app en heb er een elektricien bijgehaald, die heeft gecontroleerd dat de kabels los op dak liggen, de panelen zijn aangesloten op mijn eerste groep panelen 11 stuks. Dat kan dus niet voor 19 stuks. Het was goed dat de panelen het niet doen, anders hadden we brand gehad. Ze hebben geen hoofdschakelaar in de meterkast gemaakt. De panelen liggen scheef. Als je NWO belt sta je15 min in de wacht, daarna word de telefoon opgehangen, gemailt, en hoor nog steeds niets. Ze mogen die troep van het dak afhalen, ik betaal niets meer aan die oplichters. Ben nu bezig met Arag kijken wat er word opgelost.

10 juli 2023

Financieele ramp

Te veel betaald bedrag nooit teruggekregen. Zijn via telefoon, mail en aan de deur onbereikbaar. Zeer onbetrouwbaar bedrijf. App. nooit geleverd. Advies: ga niet met hen in zee!

6 juli 2023

Wat ging er niet mis

Wat ging er niet mis? Maanden gewacht op plaatsing van panelen , contact heel erg slecht , aanmaningen sturen voor iets wat nog niet is geleverd , 10x mailen maar geen contact systeem werkt nog maar half maar ze geven niet thuis 1 grote oplichters bende bij nwo

5 juli 2023

Leveren niet en betalen aanbetaling niet terug

Twee keer is een installatiebedrijf langsgekomen en ik kreeg daarna de mededeling dat het niet lukte om de zonnepanelen te plaatsen.
Ik heb sindsdien vijf keer gevraagd om mijn aanbetaling terug te storten, maar er wordt of niet gereageerd of ik krijg vragen terug.
Waardeloos bedrijf. Telefonisch onbereikbaar en op mails reageren ze sporadisch.

5 juli 2023

Brandgevaar

Extra waarschuwing n.a.v. een eerder geplaatste review. Geen enkele reactie op een aangetekende brief, € 6.000 betaald, voor 6 panelen, die niet werken. BTW teruggave Belastingdienst, zou geregeld worden, afspraak niet nagekomen. Via Rechtsbijstand een partij gevonden die bereidwillig is geweest om de schade te herstellen. Kosten hiervoor circa € 2.000. Volgens offerte zouden er AEG panelen worden geplaatst, echter zijn het CSUN panelen uit China. Volgens de bereidwillige monteur, was de installatie ver onder maat en zelfs levensgevaarlijk (brandgevaar)!!! Ongelofelijk dat dit bedrijf nog actief is, schandalig wat ze consumenten aandoen! Dat men zichzelf nog durft aan te kijken in de spiegel! Hoe kan het dat dit bedrijf nog steeds activiteiten kan ontplooien!

27 juni 2023

Onkundig, niet op orde, niet geleverd en aanbetaling nog immer niet retour

17 maart 23 na vrij volhardende acquisitie (6x bellen in een week) met grote spoed besloten om nog mee te doen met regionale uitrol. Het kon nog net. En anders zou het lang kunnen duren voordat ik in NL nog zonnepanelen op mijn dak kreeg. Mijn moeder (78) ook, zelfde dorp dus twee schouwen achter elkaar, twee aanbetalingen gedaan. De schouwer was vriendelijk en en de voordelen waren in cijfers aanzienlijk. Zelf ben ik geen expert dus wist toen niet hoe onvolledig de schouw bleek te zijn. Nooit gesproken over een omvormer, hoe de bedrading moest lopen en een fatsoenlijk legplan was er niet en een legplan visueel maken kon niet. Dat kwam wel met de aanleg. Week later kwamen monteurs. Ze waren niet op de hoogte van wat er moest gebeuren en ze hadden verkeerde spullen mee. Die dag leggen afgeblazen. Ze moesten meteen door: ze doen 3 adressen per dag. Vervolgens is het onmogelijk om in contact te komen met iemand die er verstand van heeft en iets kon oplossen. Steeds een een nieuwe telefoniste aan de telefoon, heel vriendelijk allemaal, maar niemand praat daar met elkaar. Een nwe schouw was niet mogelijk, kost immers geld. Of ze zijn niet bereikbaar en terugbellen deden ze ook niet. De factuur voor restbetaling en vervolgens twee aanmaningen wel ontvangen. Heb besloten te ontbinden voor beide adressen door beroep te doen op bedenktijd mbv Consumentenbond. Dat recht heb ik er is immers nog niets geleverd. Dat is nu 5 weken geleden Niets meer gehoord. Geen aanbetaling retour. Wel veel stress ervaren en t heeft me heel veel tijd gekost. En tot nu toe ook nog eens 1400 euro. Schandalig. Ik ga nooit meer spontaan dit soort trajecten aan, ik geloof het gewoon niet meer.
Ga niet met dit bedrijf in zee, ze zijn niet kundig, hebben hun bedrijfsprocessen niet op orde, komen hun afspraken niet na, geven niet thuis en houden je aan het lijntje. Wordt er heel ongelukkig van.

27 juni 2023