Ze zijn snel met de bestelling verwerken, hebben leuke, unieke games die geen enkele andere winkel verkoopt. De website is makkelijk te navigeren en ik kan goed mijn verlanglijstje bijhouden. Oo... Toon meer
Ik had een fysieke game in de pre-order staan. Door vertraging bij de leverancier kon deze helaas niet op de beloofde datum geleverd worden. E.e.a. werd zeer netjes via de mail gecommuniceerd, met exc... Toon meer
Nedgame levert een hele goede service. En altijd te vertrouwen. Altijd Zeer stipt op tijd met leveren. Goede mooie scherpe prijzen voor Games. Bestel uw favoriete games zeker bij Nedgame. Top!
Snel geleverd! 2e hands games zijn altijd als nieuw! Dergelijke winkels zoals Nedgame moeten blijven bestaan zeker nu Sony aangekondigd heeft vanaf 2028 geen games meer op disk te gaan leveren!
Nedgame videogames speciaalzaak - nieuwe en 2e hands games voor de Playstation, Xbox, Nintendo en diverse retro systemen, trading cards en game merchandise. Naast online bestellen kan je ook terecht in één van onze winkels in Amersfoort, Apeldoorn, Dordrecht, Gouda, Groningen, Leiden, Nijmegen en Tilburg.
Oude Ebbingestraat 68, 9712 HM, Groningen, Nederland
- klantenservice@nedgame.nl
- www.nedgame.nl
Heeft 50% van zijn negatieve reviews beantwoord
Super als altijd
Product netjes afgeleverd zonder schade en zoals mijn vorige bestellingen, snel bezorgd. hoef nooit langer te wachten dan een dag, tenzij je in het weekend besteld
Ik heb bij NedGame Lorcana boosters…
Ik heb bij NedGame Lorcana boosters gekocht. Zij waren een van de weinige webshops die deze op voorraad hadden en voor retail prijs verkochten.
Het was perfect ingepakt en werd op release datum geleverd. Ik kom zeker terug.
Order: #32065303
Goede service, geen klachten
De prijs voor het product was aanvaardbaar, de levertijd was ook heel snel en het product was ook snel terug in voorraad gebracht.
Alleen maar goeie ervaringen tot nu toe gehad. Dit zal zeker mijn vaste plek waar ik mijn fysieke games zal halen
top service
goede prijs ik had een game gepre-orderd en het werd netjes op de verwachte lever datum geleverd de email updates waren ook uitstekend!
Snel geleverd. 2e handse games zijn als nieuw!
Snel geleverd! 2e hands games zijn altijd als nieuw!
Top site!
Super snelle levering, goedkope prijzen en de producten komen in perfecte staat binnen. Zelf heb ik Funko Pops gehaald en ik kon geen beschadigingen zien, wat vaak bij andere winkels wel voorkomt. Ook leuk dat ze een inruilsysteem hebben, dat zie je niet vaak meer.
Toffe giveaways! #32072981
Ik ga hier zeker nog eens bestellen!
Goede service, scherpe prijzen en snelle levering.
Top!
Een dag later de bestelling al in huis. Top. Kreeg er ook een bonnetje bij en het was zorgvuldig verpakt.
#32072869
Leuke site
Leuke site, snel geleverd
Coole producten voor een mooie prijs.
Voor ieder wat wils
Goede ervaring
Overzichtelijke website, eenvoudig te bestellen en snel geleverd.
Snelle service en netjes ingepakt :)…
Snelle service en netjes ingepakt :) prijs uiteraard altijd erg scherp!
Nedgame informeert altijd op tijd hoe…
Nedgame informeert altijd op tijd hoe het gaat met de bestellingen. Laatst was er een pakket alleen online, en krijg ik netjes informatie over de voortgang hierbij en bijzonderheden.
Geen klachten, aanrader!
Tot nu toe zeker geen klachten.
Ruime keuze, goede prijs/kwaliteit verhouding, snelle levering en ook tweedehands spellen in overvloed...
Betrouwbaar
Game niet gespeeld. Game op tijd geleverd. Bestelproces was eenvoudig. Mooie prijs.
Wederom weer een keurig nette levering…
Wederom weer een keurig nette levering vanuit Nedgame, erg blij met mijn aankoop.
Heel snel ontvangen
Heel snel ontvangen, netjes verpakt, interessante prijs. In het algemeen zeer tevreden. Bedankt.