Netpolis heeft meerdere manieren om contact op te nemen dan voorheen, ze zijn nu ook bereikbaar via Whatsapp. Contact gaan snel en soepel. Ben nu 2 jaar verzekerd voor een goede premie en nog geen pro... Toon meer
Ben al 3 jaar bij Netpolis verzekerd en geniet van de lage premie. Ik betaalde bijna 200 euro per jaar meer bij een bekend merk. Als klein merk is Netpolis wel wat lastiger bereikbaar maar daarvoor he... Toon meer
Opzeggen van je verzekering, daar zijn ze niet van gediend bij Netpolis. Ze maken tevens fouten met Roy-data (bevestigd door mijn huidige verzekeraar). Blijven gewoon premie afschrijven via Voogd & Vo... Toon meer
Bij ieder bedrijf, en vooral bij verzekeringen, gaat nog wel eens iets fout. Veel mensen willen graag én een late premie en als god in Frankrijk behandeld worden. Vaak gaat dat niet samen. Mijn e... Toon meer
Meer voordeel met de Netpolis autoverzekering. Met de goedkope autoverzekering van Netpolis wordt autorijden weer leuk. Bespaar tot 50%
Nederland
- www.netpolis.nl
Contact snel en soepel
Netpolis heeft meerdere manieren om contact op te nemen dan voorheen, ze zijn nu ook bereikbaar via Whatsapp. Contact gaan snel en soepel. Ben nu 2 jaar verzekerd voor een goede premie en nog geen problemen gehad.
Tevreden
Beperkte ervaring met deze site, maar mijn ervaringen zijn goed. In mijn geval was de premie heel scherp (wat mijn voornaamste punt was) en ik kreeg snel antwoord via Whatsapp op mijn vragen. Aanvraag was ook heel snel behandeld wat fijn was omdat ik op de verzekering aan het wachten was om de auto op te halen. De afhandeling van schades e.d. kan ik nog niet beoordelen.
Weigerde te royeren binnen de wettelijke termijn van een maand
Wilde de verzekering royeren maar Netpolis zei dit pas te willen doen op de verlengdatum. Via de opzegservice van mijn nieuwe verzekering moesten ze echter binnen een maand royeren. Hetgeen ook wettelijk is. Netpolis is in mijn inziens een anoniem bedrijf. Er is geen telefoonnummer bekend. Het frustreert dat de communicatie per Email zonder naam van een contact persoon wordt uitgevoerd.
Waardeloze klantenservice
Waardeloze klantenservice. 0 empathie 0 meedenken vermogen. Door het waardeloze optreden van NetPolis heb ik een veel te hoge rekening moeten betalen.
Mijn advies: doe het niet! het lijkt goedkoop maar uiteindelijk veel zorgen als er iets mis gaat. Ga gewoon voor een bedrijf met een (telefonische) klantenservice.
Ik wilde motorverzekering afsluiten…
Ik wilde motorverzekering afsluiten maar ik stuitte op een probleem door een systeemfout van hun , ik mailde maar ik kreeg iemand die waarschijnlijk zijn laatste dag was daar of was iemand die hem/haar niets intereseerde , kreeg rare antwoorden dat ik fout zou zijn ondanks dat ik screenshot stuurde
Er zat voor mij niets anders op dan excuses aanbieden en elders te gaan verzekeren
Zeer slechte ervaring mee
Zeer slechte ervaring mee. Na inruilen van auto en doorgeven van kenteken-mutatie werd de premie verhoogd van 32 naar 90 euro/maand. Dit was absurd. Nieuwe verzekering koste gewoon weer 32 bij andere aanbieders. Bij Netpolis zijn ze niet bereikbaar. Op 1 mailtje een reactie gehad (u hoort nog van ons, heb geduld), maar daarna niks meer gehoord.
Nooit problemen gehad.
Vanaf januari 2015 was ik klant bij…
Vanaf januari 2015 was ik klant bij Netpolis voor mijn auto. In januari 2020 heb ik mijn verzekering opgezegd. In 2019 vond ik vreemd, dat ik wat bij moest betalen. Ik dacht, het zit een beetje tegen bij die maatschappij, maar begin januari 2020 kreeg ik ineens een brief van de maatschappij, dat ik € 180,- bij moest betalen ondanks mijn vijf schadevrije jaren. Zou een bedrag van € 601,80 betalen. Had wel € 250,- eigen risico. Heb toen gelijk die verzekering opgezegd en een andere maatschappij genomen, die in Apeldoorn zit en nu zit ik daar veel voordeliger met mijn vijf schadevrije jaren. Ik heb nu € 421,28 betaald en heb € 300,- eigen risico.
Hahahaha wat een zielige mensen
Hahahaha wat een zielige mensen die hier opzitten krijgen een keer niet hun zin met de Schade wat ze waarschijnlijk toch oplichten en direct slechte recensie schrijven in de hoop dat ze hun geld toch terug krijgen
Onoverzichtelijk
Onoverzichtelijk, langzaam en slecht in het geven van informatie bij een aanvraag. Dacht even dat het aan mij lag maar zie de reviews 🤭. Laat staan wanneer je een schade hebt te melden. Niet in zee gaan met dit bedrijf!!
Valse reclame
Ze maken reclame met verzekering afsluiten met negatieve schadevrije jaren, maar zelfs met -1 schadevrije jaren geen premie berekening mogelijk!
Zeer slechte klantenservice - niet mee in zee gaan!
Na een simpele vraag over schade-afdeling - die overduidelijk niet mijn schuld was, werden mijn schadevrije jaren direct gereset en mijn premie direct verhoogt! Het kostte heel wat moeite om dit weer gecorrigeerd te krijgen. Het lijkt wel alsof ze bijna gedachteloos berichten verwerken.
Vragen aan de klantenservice worden over het algemeen zeer kortaf en bovenal onvolledig beantwoord. Op het botte af. Geen mogelijkheid om ze te bellen. De houding van de medewerkers is ook totaal niet klantgericht of oplossingsgericht.
Positioneert zich als 'net-polis', maar opzeggen kan alleen per brief, niet per e-mail. Bizar en waarschijnlijk alleen maar bedoeld om het zo lastig mogelijk te maken om van ze af te komen.
Ik probeer al weken mijn verzekering op…
Ik probeer al weken mijn verzekering op te zeggen. Een inhoudelijke reactie ontvang ik tot op heden niet. Zowel netpolis als voogd en voogd blijven betaingsherinneringen sturen, terwijl ik recht heb op premierestitutie. De automatische incasso heb ik gelukkig geblokkeerd. Wat een onbeschofte partij.
Netpolis heeft een hele slechte klantenservice en is niet transparant
Netpolis heeft een hele slechte klantenservice. Je kan ze alleen per e-mail bereiken.
De reacties die je per email terug krijgt van hun, zijn uiterst beperkt.
Verzoek om gebeld te worden voor nadere toelichting worden niet gehonoreerd.
Daarnaast is het een verzekeraar die niet transparant is in haar Bonus-Malus regeling.
Pas op! Ze beperken je in je vrijheid voor een andere verzekeraar door je gegevens dusdanig negatief in het Roy-data systeem te zetten, dat andere verzekeraars jou een verzekering weigeren.
Uitstekende dekking en lage premie voor …
Uitstekende dekking en lage premie voor mijn autoverzekering.
Alleen maar degelijke verzekeraars en gratis verhaalsservice bij schade.
Verzekering afgesloten
Verzekering afgesloten, en zelf verkeerde keuze gemaakt mbt verzenden van de polis (kan digitaal of per post). Gemaild en werd snel hersteld. Kon helaas niet bellen, maar was in dit geval geen probleem vanwege de snelle reactie op de mail. Komt toch steeds vaker voor dat bellen niet mogelijk is.
Familielid attendeerde me op Netpolis
Familielid attendeerde me op Netpolis. De premies zijn concurrerend in mijn geval (12 schadevrije jaren). Het afsluiten van de verzekering ging eenvoudig en mijn vraag via e-mail werd binnen 4 uur beantwoord.
Slechtste maatschappij! Oplichters
Al maanden aan het proberen mijn verzekering op te zeggen bij deze maatschappij d.m.v. heen en weer mailen en brieven verzenden zonder resultaat. Ik wilde mijn WA verzekering opzeggen voor mijn Hyundai Getz 2005 omdat ik al 3 jaar er verzekerd ben en nog nooit schade heb gehad, maar ondertussen wel 8 euro in premie per maand gestegen ben.... nu hebben ze na al het mailverkeer over de opzeggen mij een brief gestuurd met een vage wijziging als mededeling erin, dat ik nu per maand i.p.v. 64 euro 130 euro ga betalen whahaha. Wat een oplichters. Trap hier niet in!
Slechte service
Het betreft hier echt een slechte service voor het wijzigen van je voertuig ben nu inmiddels 1 week verder.
Ik stop met Netpolis en ga op zoek naar een betere en betrouwbare
verzekeraar die wel telefonisch, email of per brief bereikbaar is en
waar wel word gereageerd!
Oplichters DOE GEEN ZAKEN MET ZE!!!
Bot en onbeschoft. Negeren je vragen en weigeren eigenaar van een probleem te worden.
Heeft me handenvol geld gekost (pm €1400,-). Weigeren aangetekende brieven om op deze manier geld te kunnen blijven incasseren.