Banner for Nomad eSIM

Nomad eSIM Reviews 33.304

4,3

Ik gebruikte tijdens mijn verblijf in de Dominicaanse Republiek Nomad eSIM. Ik kocht deze vooraf aan toen ik vanuit België een drieweekse reis naar de zon wou maken. Het switchen verliep vlot! Het wa... Toon meer

Heel vaak totaal geen verbinding. De ESims waren op 2 toestellen geinstalleerd. Waren ook steeds in de zelfde omgeving. 1 Esim had zeer zeer regelmatig geen verbinding terwijl de andere Esim wel verbi... Toon meer

Gemakkelijk te installeren en in gebruik name. Prijs is ook prima. Jammer dat het netwerk op Bonaire te wensen over laat. Op de hotelkamer slecht bekijk dus toch aangewezen op de wifi. Maar hier kan N... Toon meer

Super! Zijn van een lading apps de goedkoopste waar ik het voor nodig heb. Ik reis vaak naar Amerika en heb dan data nodig. Altijd prima 5G en direct verbonden, super makkelijk om aan te zet... Toon meer

1. Telefoon- en internetdienst

Nomad is a B2C travel app and our mission is to ease all the hurdles in travel and make it pure enjoyment. We provide eSIM and virtual number (SMS) solutions for travelers all over the world.

Houd rekening met het volgende

4,3

Uitstekend

33K reviews

Beste eSim aankoop

Heel erg tevreden over mijn eerste Esim voor de VS 👍
Zal voor de volgende reis naar Patagonië weer voor de eSim van Nomad kiezen!

9 juli 2025

It works well in beijing

It works well in beijing. But it doesnt work properly in other cities.

30 juni 2025

Antwoord van Nomad eSIM

Hi Rosita! Thanks for your feedback! We're glad it worked well in Beijing, and we're sorry to hear about the issues in other cities. We'll be reaching out to you directly to look into this further and assist you.

Geen bereik uit het niets

Ik heb helaas nu al een paar keer gehad, dat ik zomaar in een keer geen bereik had en dat hij het dan helemaal niet meer deed. Terwijl er wel nog genoeg data over was. De laatste keer heb ik dit probleem aangekaart en werd ik wel vriendelijk geholpen door de klantenservice, maar echt betrouwbaar vind ik de e-sims niet.

14 juni 2025

Antwoord van Nomad eSIM

Hi Nina! Thanks for your feedback and kind words about our support team. We're sorry to hear about the connection issues and understand your concerns about reliability. We'll reach out shortly to look into this and help resolve it.

Prima voor de VS

Mee door de VS gereisd. Werkte prima, zeker doen. Prijs kwaliteit verhouding uitstekend.

24 april 2025

Tevreden

Voor weinig geld was ik de ganse reisperiode bereikbaar. Ook handig om via Google maps je weg ergens te vinden. Ik was voor 17 dagen in USA en bennzeet tevreden met Nomad. Ik heb het ook aangeraden aan de Amerikaanse jongeren en begeleiders als ze naar België komen.

8 april 2025

Heel slecht ontvangst ik raad het niet aan…

Heel slecht ontvangst ik raad het niet aan

8 april 2025

Antwoord van Nomad eSIM

Hi Suleyman! We’re sorry to hear about your experience. We understand that connectivity is crucial, and we will reach out to help address the reception issues you’ve encountered. Thank you for your feedback, and we’ll work to resolve this for you.

Alles goed, toch één verbeterpunt

Duidelijke voorlichting. Goed en vlot te installeren. Goede dekking altijd gehad. Nadeel is dat de periode vooraf vastligt.
Bv 5 weken vakantie en een sim van 30 dagen? Net de laatste dagen van confirm ticket, check airport en bestellen taxi kun je er niet over beschikken.
Komt er ooit de mogelijkheid je eigen periodeduur te kiezen? Zou helemaal ṭop zijn! Alles goed,

6 maart 2025

Ideaal! Alles werkte perfect

e-SIM enkele weken vooraf gekocht en geïnstalleerd. Bij aankomst in Thailand werd de esim meteen geactiveerd en ook in Cambodja werkte het automatisch. Zeer tevreden!

23 februari 2025

Ik vond het lastig om de settings goed…

Ik vond het lastig om de settings goed te krijgen. Achteraf gezien voor mij niet handig alleen data te hebben. Klantenservice heeft me wel goed geholpen

18 februari 2025

Antwoord van Nomad eSIM

Hi Esther, we're glad to hear the our support team was able to help you out! Thank you for your feedback and we'll be working on it to help improve our services! We’ll reach out to you soon at your registered email on Trustpilot. Your feedback helps make Nomad better.