NoPain® Cream - The Original Reviews

TrustScore 4.5 uit 5

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Die Creme kam nach nur wenigen Tagen ordentlich verpackt mit kleiner Dankeskarte an. Ich wende sie gerne beim Tätowieren an. Für Outlines funktioniert das auch mega gut. Für Farbe und Schattierung... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Ich kann diese Creme nur empfehlen meine ganze und Familie und Freunde schwören auf die Creme Eine 10von10 Vor allem is ein Paket verloren gegangen und sie haben mir sofort ein neues zugeschickt... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Diese Creme ist einfach Gold wert. Sie hat meine Tattooentfernung zu einer Behandlung wie im Paradies gemacht. Zum Vergleich; bei meiner ersten Laserbehandlung (nur mit Emla Betäubung) musste ich nach... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Efter behandling uden smertestillende ville jeg denne gang bestille Nopain da jeg skulle have restylane i læberne. Det virker fantastisk! Smurte halvanden time i forvejen (cremen blev hurtig gennemsig... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Tatoeagezaak

Geschreven door het bedrijf

Looking for a painless tattoo, piercing, permanent make-up or laser/dermabrasion? Look no further – NoPain® Numbing Cream was designed with both the client and the artist in mind. Numbing Cream treatment Being the strongest water-based numbing cream on the market, NoPain® Numbing Cream is an industry game changer. It leaves the skin firm and light but completely numb! The cream is an topical anesthetic cream. Our products are being used worldwide by all types of artists and clients who wants a painless treatment.

Uitstekend

TrustScore 4.5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Heeft 60% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

50 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Kan klart anbefale no pain

Kan klart anbefale no pain, når man skal tattoveres. Det virker 100%, var skeptisk inden, men prøvede det. Og det bliver helt sikkert brugt næste gang jeg skal under nålen. Leveringen skete som lovet.

10 februari 2019

Waaauw

Jeg var skeptisk, trods de fantastiske anmeldelser, men omg. DET VIRKER ! Her 6 timer senere, er jeg stadig bedøvet. Jeg smurte et hvidt lag på. Jeg mærkede intet som i intet !! Vil til en hver tid anbefale. Genial opfindelse! Og alle pengene værd!

5 februari 2019

Rigtig god service

Rigtig god service. Fik tilsendt 2 ekstra cremer da der var et par dages forsinkelse på min første bestilling. Cremen er rigtig god, og kan klart anbefales. ☺️

22 november 2018
Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Trukket fra min konto

købte 3 små cream sidste år i december men ved en fejl fik de åbenbart ikke trukket deres penge og det lagde jeg ikke mærke til. Pludselig nu her i September manglede der 748 kr på min konto trukket for noget cream, HMM, jeg havde ikke købt noget cream mente jeg bestemt og blev lidt sur over de bare sådan uden videre trækker penge fra min konto,, nåede at ringe til min bank, skrive en mail til nopain, og brokke mig på trustpilot over dem.. Måske det hele gik lidt stærkt for de svaret lyn hurtig på min mail og forklaret de havde haft et problem, så måske mit brok ikke helt havde sin ret. kan kun sige at denne episode sluttede godt og er tilfreds med den behandling jeg har fået,, Hurtig service og god nopain cream..

25 september 2018

Hej Jacob.

Vi håber at vores mail korrespondance har givet dig ro i sindet samt en forståelse for sagen.

God dag

// Team Nopain cream

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Habe mich heute auf dem Rücken…m

Habe mich heute auf dem Rücken tätowieren lassen die Sitzung hat knapp 5 std gedauert,und eine Stunde vorher habe ich mich mit no pain salbe eingerieben und kann nur sagen es war super keine Schmerzen nichts.Ich kann sie nur weiterempfehlen super Salbe.Werde Sie auch beim nächsten tattoo verwenden.

2 september 2018

Produktet virker!

Jeg har været super tilfreds med produktet. Rigtig god service og produktet kom inden for leveringstiden. Jeg vil klart anbefale det til andre!

8 augustus 2018
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super godt produkt! Kan virkelig anbefales

Kæmpe anbefaling hvis man skal tatoveres!

Jeg bestilte NoPain Cream i forbindelse med en tattoo, og det kunne slet ikke mærkes, så jeg blev positivt overrasket!! Var lidt skeptisk inden brug, men det virkede virkelig upåklageligt👌

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super effektiv og god service!

Brugte cremen da jeg skulle tatoveres, og den fungerede super godt! Fik rigtig god vejledning, om hvordan jeg skulle bruge produktet, for at få den bedste effekt, og den levede op til langt over forventning.

Jeg kan ikke anbefale dette produkt nok til andre der skal tatoveres eller have lavet andre ting.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super produkt. God service.

Super produkt. God service.

Jeg skulle have lavet min første tatovering i sidste uge. Jeg bestilte NoPain Cream til at dække for smerten, og det virkede. Kan varmt anbefales.
Kom til at lave en fejlbestilling, men fik jeg hurtigt rettet efter et par mails med kundeservice. GOD SERVICE!

Super god service

Super god service. Der var problemer med min ordre, men ved hjælp fra kundeservice, fandt vi hurtig en løsning. Så jeg fik min creme til jeg skulle bruge den - og som plaster på såret, har jeg fået tilsendt yderligere to produkter uden beregning.

5 augustus 2018

Hej Karsten

Tak for anmeldelse.

God dag

// Stine - Nopain cream

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Nu påstå spasserne at de ikke har fået…

Nu påstå spasserne at de ikke har fået mit husnummer ligepluslig den her side Hold jer langt væk fra den

31 juli 2018

Hej Frederik

Du har desværre ikke fået skrevet husnummer på. Vi har fået din pakke retur, og sendt den til dig igen idag, med husnummer.

God dag.

// Stine- NoPain Cream

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Don't buy - get unrelated company when you call number.

Try the phone number - you can't get hold of nopaincream.com, what you get is a different company who are entirely unrelated & have no idea what you're talking about when you ask about an order. It does sound as though the other company were receiving a lot of calls for this site though.
No product, no contact.

25 juli 2018

Hi

Please send me an email with your ordernumber, and i will help you.

sales@nopaincream.com

Best regards
NoPain cream

Bestilte i torsdags

Bestilte i torsdags, har stadig ingen bekræftelse på mail fået og deres kundeservice svarer heller ikke, kan se de har trukket beløbet fra min konto! Alt alt alt for dårligt !!

24 juli 2018

Hej Lars

Jeg kan se du har skrevet på vores chat. Men da der er en stavefejl, var det desværre ikke muligt for mig at vende tilbage til dig. Send gerne en mail til sales@nopaincream.com med dit ordrenummer, så sender jeg en mail med bekræftigelse.

God dag!

Venlig Hilsen
// Stine - NoPain cream

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Bis lange die beste Betäubungs Creme…

Bis lange die beste Betäubungs Creme die ich kennen gelernt habe. Empfehle No Pain allen meinen Kunden für div. Behandlungen ob Tattoo, Lasern oder andere unangenehme Behandlungen. Ich persönlich bin begeistert von No Pain

17 juli 2018
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Ingen bekræftelsesmail og umuligt at komme i kontakt

Jeg bestilte en creme for over 3 døgn siden og har endnu ikke modtaget nogen ordrebekræftelse - samt pengene er reserveret på mit kort, så VED at ordren er gået igennem. Derudover har jeg prøvet at komme i kontakt med dem adskillige gange både torsdag og fredag, for at vise billede af ordrebestillingen, som jeg heldigvis tog et screen af så jeg har ordrenummer samt bankreservationen på både mail, chat (hvor de aldrig er online trods de skriver de er fra kl. 9-16) samt på facebook.

Er ret ked af jeg skal være uheldig trods de mange gode anmeldelser som jeg havde tjekket op på inden. Kan ikke andet end håbe jeg får svar og har modtaget cremen inden d. 27 juli, så jeg ikke både mister penge og skal sidde i smerte.
Sidste udvej er at ringe, hvilket vil koste penge da det ikke er et dansk nummer.

15 juli 2018

Hej Nadja

Beklager, vi har været svære at fange. Jeg har sendt dig en mail med ordrebekræftigelse, og kan bekræfte cremen kan nå at komme inden den 27 juli.

God dag!

// Stine - NoPain Cream