Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger til Nordsjællands Automekanik. Fra første kontakt blev jeg mødt med en service, der var langt ud over det sædvanlige. Ejeren tog sig tid til at forklare... Toon meer
Jeg er nu kommet hos Nordsjællands Automekanik igennem de sidste par år og er altid blevet mødt med et smil og fantastisk kundepleje. Det har både været ved større og mindre reparationer samt syn på m... Toon meer
Jeg er kommet her i flere år, med mange forskellige biler, og med alt fra dæk/hjul skifte, fejlsøgning og almindelig service og vedligeholdelse. Jeg bliver altid mødt af en positiv stemme og stor imød... Toon meer
Super lækkert værksted. Kom en uge fortidligt, men værkstedet var klar til at kunne kigge på min bil alligevel. Super venligt personale, udføre det aftalte job. De kommer samtidig med super gode ti... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Vi er i konstant udvikling og hele tiden på forkant med hvad der sker i branchen I dag er vi 12 friske og top motiverede medarbejdere, som følger alle fabriks-standarder og uddannelses krav. Vi har valgt Bosch Car service, da det giver os lejligheden til at servicere vores kunders biler til den helt rigtige pris med et af markeds bedste kvalitetsmærker. Ydermere tilbyder vi service og vedligeholdelse af enhver art, med mulighed for helt op til 1 års rente og afdragsfrihed. Det er vi meget stolte af og vil i fællesskab forsat forfølge vores mål om til stadighed at være blandt de bedste i vores organisation. Vi er hele tiden meget bevidste om vores kvalitet, service og kunde pleje. Alle kunder skal have en god oplevelse ved at vælge os som deres total leverandør. Vi hos Nordsjællands Automekanik, glæder os til forsat at betjene vores mange nuværende samt kommende kunder, rigtig god fornøjelse med vores hjemmeside. Med venlig hilsen Personalet
Denemarken
- www.nord-mek.dk
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Shahram bedrager og misleder
Fortjener overhoved ikke en eneste stjerne! Shahram er svindler af værste skuffe! Vi havde et akut opstået problem og kom forbi fordi vi vil have lavet en inspektion af fejl. Det bliver der ikke oplyst en pris på. Shahram skræmmer en ung kvinde ind til at give tilladelse til at de kigger på bilen ved at sige motor er defekt og uha den er nok død.. Jeg får stoppet arbejdet cirka 5 timer efter DA VI SKAL OPLYSES EN PRIS OG DET KAN SKUDA IKKE VÆRE RIGTIGT.. Han malker så situationen til dagen efter hvorpå han tager 700kr i timen uden moms. Det tog et andet værksted kortere tid at finde fejlen som slet ikke havde noget med motorens funktion at gøre. Med video dokumentation og skriftlig beskrivelse fra andet værksted kan de bekræfte at Shahram har slet ikke været inde og kigge på selve motorens funktion for så vil han have konkluderet problemet ret hurtigt. Han vil ikke tage ansvar for noget som helst selv efter jeg har konfronteret ham med han fejlagtig konstatering. Selv i det omfang at rette sine fejl har han en mafia lignende tilgang til det at drive forretning. Tænk at Bosch vil lægge deres navn til denne bedrager. HOLD JER VÆK!
Jeg kører sag med FDM om en ødelagt…
Jeg kører sag med FDM om en ødelagt motor. Endnu en gang benægter Sharam at have udleveret en bil uden olietryk, selvom dette er dokumenteret af andet værksted. Svindler! Hold dig væk herfra!
Har fået akut hjælp flere gange
Har fået akut hjælp flere gange, og så er der en super venlig betjening og god service.
Effektivitet og service i højsæde
Super smilende og altid hjælpsomt personale og hurtig service. Kan absolut anbefales :-)
God og hurtig service
Har brugt dem i årevis, både til de halvårlige dækskifter og diverse småreperationer. Altid god, hurtig og fleksibel service, og med tydelig kommunikation om økonomien (på forhånd).
Altid god service og fair prissætning
Altid god service og fair prissætning
Service- mindede medarbejdere
Mulighed for at få en hurtig tid.
Service-minded medarbejdere
Utroligt venlige personer
Værksted med utroligt venlige personer.
Prøver at yde en meget professionel service, og lykkes med det langt det meste af tiden.
Det er som regel mulighed for at få tid indenfor den nærmeste fremtid, og hvis opgaven ikke tager så lang tid er der et stort venteområde med bilblade og internetadgang.
Klamphugger arbejde
Det arbejde Bosch Car Service Allerød har udført på min bil kan bedst udtrykkes med disse tre gamle ord: Klamphugger, klamphugger og atter klamphugger.
Andre bilmekanikere har korset sig ved synet af deres arbejde, og jeg måtte derfor desværre gennem FDM for at få klarificeret deres dårlige arbejde. Det meste jeg fik ud af det var, at værkstedet blev ubehagelig overfor mig.
Gad vide, om det er uddannede automekanikere, de anvender?
Derfor mit råd. Hold jer langt væk fra dette værksted.

Antwoord van Nordsjællands Automekanik
Super nem booking
Super nem booking, hurtig og professionel service af flinkt personale og til meget fornuftig pris.
Alt godt fra denne kunde!
Altid kompetent og venlig betjening til…
Altid kompetent og venlig betjening til konkurence dygtige priser
Dygtige, serviceminded, rare
Jeg bruger Nordsjællands Automekanik fast, og de har hjulpet med alt fra en skadet motor til olieskift og det almindelige skift af dæk, syn, m.m.
De er altid super obs på hvad der er behov for at blive gjort, og servicen er fantastisk. Priserne er også gode! Så jeg har kun godt at sige om dem, og jeg bruger dem fortsat selvom jeg er flyttet en 30 minutters køretur derfra.
Hurtigt og effektivt hjulskifte
Det beste sted at få lavet bil
Det beste sted at få lavet bil
Har været kunde i mange år og altid god service
Rigtig god service og rimelige priser.
Rigtig god service og rimelige priser.
Benytter Borch Car Service i forbindelse med det halvårlige dækskifte samt opbevaring af dæk. Altid positiv telefonservice samt modtagelse på værkstedet og bilen er klar til aftalt tid.
Fin service
Rigtig god service og betjening
Rigtig god service og betjening.
De er søde og venlige, og har altid tid til at kigge på bilen og ordne mindre og større ting!
Kan 100% anbefales
Kæmpe anbefaling
Jeg kom forbi i dag for at få skiftet til vinterdæk. Jeg kom lige inden de lukkede værkstedet, men de var så søde at hjælpe mig alligevel.
Jeg anbefaler stort at få opbevaret dine dæk her, da de udgiver en stor service.