Købte en trøje over norsestore.com som jeg sendte retur samme aften som jeg modtog den hvor jeg selvfølgelig anvender deres returlabel. Efter to uger hvor jeg ikke havde hørt noget fra Norse Sto... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
I bought a Mac Nanamica for a little over 700 euros from Norse Store. I returned it two days after receiving it, so I should theoretically have been refunded 100%. However, my package remained at a pi... Toon meer
Fantastisk udvalg og service. Jeg har flere gange handlet hos Norse Store (dog kun online), og jeg har både prøvet at beholde hele ordren, sende dele tilbage og sende det hele tilbage, og der h... Toon meer
God service, fik en lækker trøje i god kvalitet i en fart, takket være en kvik og samarbejdsvillig medarbejder. Havet dog håbet på også at finde et par bukser og selvom der var massere i høj kvalit... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Home of Norse Projects and Norse Projects Women, the Norse Stores are situated in the heart of Copenhagen, tucked away in a small street by the King's Gardens. In 2015 Norse Store Women opened next to the original Norse Store offering the complete Norse Projects Women's line along with a tightly curated selection of like-minded and complementary brands and accessories. With a passion for functionality, quality, the classics and the ultra modern. We specialise in blending traditional work and outdoor pieces with the avant-garde, Japanese specialty products and technical outerwear.
Contactgegevens
Pilestræde 41, 1112, København K, Denemarken
- 53 69 66 26
- support@norsestore.com
- www.norsestore.com
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Fuldstændig fantastisk købsoplevelse…
Fuldstændig fantastisk købsoplevelse ved Norse.
Dette er sket for et par måneder siden.
Jeg købte et par sko, som var sat ned fra 1700 kroner til 1200. Et ret godt tilbud. Bestiller dem og modtager dem et par dage - godt og forsikret pakket sammen. Jeg opdager så en syning der er gået op på skoen - uheldigvis efter jeg har klippet tags af. Jeg kontakter support og får svar tilbage efter et par dage - de havde travlt pga. deres sale. Regner ikke med at de vil tage dem tilbage, men det viser sig at jeg tager fejl - de vil både tage dem tilbage og sende et par nye sko med det samme. Jeg pakker pakken sammen og smider den af på posthuset (gratis retur også). Allerede 2 dage efter jeg smed de defekte sko af hos posthuset modtager jeg de nye. Desværre er de beskidte bagpå hælen. Jeg skriver igen til support - igen uden helt at regne med at få så meget ud af det. Et par dage efter får jeg skam et overraskende svar. De vil skam returnere 30% af skoens pris (de havde ikke flere sko i min størrelse). Det vil sige at jeg har købt en sko til en værdi af 1700 kroner til cirka 840 kroner. Fantastisk.
Så alt i alt fantastisk proces. Alt fra bestilling til fragt og support.
Tusind tak til Norse og en særlig tak til Trine fra support teamet.
Jeg har købt et par bukser som jeg…
Jeg har købt et par bukser som jeg udseende- og komfortmæssigt var meget tilfreds med, efter et par dage rev syningerne i buksebenene sig i stykker og nu er bagdelen så flosset helt op. Efter at have kontaktet kundeservice blev jeg mødt med affejene arrogant behandling. Det var blindsting i buksebenene som man da skal forvente bliver revet over og det var "stærk slidtage" på bagdelen. Jeg har haft bukserne ca. et halvt år, hvis det er stærk slidtage at gå i bukser i et halvt år, så har vi meget forskellig definition af kvalitet. Jeg kommer ikke til at handle hos Norse Projects mere, jeg troede jeg havde købt et kvalitetsprodukt, det viste det sig ikke at være. Hvis en sådan vare ikke returneres til et nyt, så må det være fordi den oplevede kvalitet stemmer overens med deres egen forventning til deres produkter. Jeg anbefaler ikke Norse Projects til nogen.

Antwoord van Norse Store
Non delivery, partial refund, no communication. 0 stars if it were an option.
Ordered a christmas gift, delivery was delayed, no communication. I just received an email telling me they'd given me a refund (minus shipping!) as the item has been returned to them. All of my details were correct, no one tried to contact me and I've not had a reply to any of my emails. Now no time to get a similar item for my brother for Christmas. I will never order from Norse again out of principle. Awful customer service
I won the raffle for a pair of easy…
I won the raffle for a pair of Yezzy boost 700 wave runners as I’ve never use this store before I was a bit dubious but there was nothing to worry about they packed my order shipped it to me I received it in perfect order would definitely recommend this company thank you Norse store kind regards Mark.
Arrogant og uhøfligt personale
Arrogant og uhøfligt personale. Står og snakker med venner i stedet for at hjælpe kunderne i butikken. Besøgt 23.8 kl 15.10.
Verdens bedste kundeservice!!!
Fejl info fra Personalet
Fandt deres uld sokker ( Bjarki ) online til 60 kr. Tog til butik men fik fejl informationer vedr. pris online og lagerstatus fra personalen.
Tog hjem igen og bestilt selv online uden problemer. Men selvfølgelig plus 70 kr for porto og turen frem/tilbage!! Ægerligt!!
Fantastisk udvalg og service.
Fantastisk udvalg og service.
Jeg har flere gange handlet hos Norse Store (dog kun online), og jeg har både prøvet at beholde hele ordren, sende dele tilbage og sende det hele tilbage, og der har aldrig været problemer på nogen som helst måde. Varen er som regel kommet frem inden for 2-3 dage, og pengene er typisk refunderet nogenlunde ligeså hurtigt.
Det eneste issue, jeg kunne have, er, at man skal handle for et vist beløb for at få gratis fragt. Men eftersom det tydeligt er markeret, er man bekendt med forudsætningerne. Til gengæld tilbydes der gratis retur, hvilket er rigtig fedt!
Jeg har kun positive anmeldelser her fra.
Gang på gang virkelig dårlig service
Gang på gang virkelig dårlig service! Bedrevidende og nedladende. I skal ikke handle her.
Til UG+
Tog kun 1 dag at modtage varen og alt var, som det skulle være. Der var også en returseddel med skulle jeg fortryde.
Kvalitetsvarer og perfekt service
Hjemmesiden afspejler nøje de trends som sidens udvalg repræsenterer. Der kommer regelmæssigt nye varer, og transaktion, levering og refundering fungerer altsammen optimalt.
Lees meer over geverifieerde reviews.