NortonSecurity.org

authenticator app verwijderd

door het verwijderen van mijn authenticator app kanik niet meer inloggen in mijn account van norton 360,daardoor kon ik mijn abonnement niet aanpassen en is er zomaar 229,00 uero zomaar van mijn rekening gegaanik vind dit zo laff goe graak ik van norton aff

21 mei 2025

Beveiligde verbinding afgesloten bij torrents

Met Norton als antivirus/malware programma ben ik nog tevreden. Echter wanneer ik via een VPN op een site zit en ik open per abuis bijv. utorrent, krijg ik een melding te zien dat er geen verbinding kan plaatsvinden ivm een torrent-app.
Het ergste is vervolgens dat de beveiligde verbinding wordt afgesloten (alsof ik zonder VPN) browse.

Ik ga me nog bedenken of ik bij het aflopen van de abonnement nog Norton opnieuw gebruik.

26 juni 2022

Norton was een ooit een prima antivirus…

Norton was een ooit een prima antivirus programma, de laatste jaren werden ze echter steeds slechter door veel ongevraagde adviezen te geven,en reclame's voor hun producten, Dit jaar maken ze het helemaal bont door bij het invoeren van een productie sleutel te eisen dat je je bankrekening opgeeft en toestemming voor een automatische incasso voor de verlenging van het product ,die je overigens wel weer af kan zeggen als je geen verlenging wil,kennelijk hopen ze dat mensen dit vergeten zodat ze de ook nog zeer dure verlenging kunnen incasseren .Voor mij absoluut nooit geen Norton meer.

19 december 2021

Wat een vreselijk product! Niet kopen!!!

Wat een vreselijk product. Norton markeert 80% van de items op mijn PC als gevaarlijk, terwijl het de meest simpele normale dingen zijn zoals Spotify. Ook werkt hun "Wordt anoniem op het internet" voor geen meter, als ik een VPN inschakel zie ik op alle websites nog steeds mijn eigen IP-adres, locatie, postcode etc. staan, het VPN IP-adres is alleen zichtbaar op websites die gebruik maken van http request voor je IP, op alle andere websites heeft het geen nut. Ook werkt Norton Safe Web heel slecht.

Heb Norton ontvangen bij een bestelling op Coolblue dus gelukkig er nooit voor hoeven betalen, maar mijn god, wat is dit een slecht iets...

11 februari 2021

Geen Norton zonder verplichte instemming voor automatische verlenging. Bah

Met de aankoop van een (dure) desktop een licentiesleutel van Norton360 5 app. gekregen.
online word ik voor activatie naar een Norton site gestuurd die geen activatie toestaat zonder mijn bankgegevens in te vullen. Dit weiger ik in te vullen. hebben ze niks mee te maken omdat zij niks met mijn betalingen te maken hebben (gehad).
Dus dan maar via helpdesk. Werd mij verteld dat ik de sleutel niet kon activeren zonder bankgegevens kenbaar te maken. bedrijfspolicy werd mij verteld door iemand met monotone stem werkend vanuit stappenplan. elke vraag werd afgedaan als bedrijfspolicy zonder ook maar een keer sorry te zeggen. ( had mijn frustratie misschien minder hoog gemaakt).
Anyway na jaren gebruik, weg sleutel en WEG NORTON.

26 juni 2020

Telurgesteld in norton kocht 8 jaar…

Telurgesteld in norton kocht 8 jaar lang elke jaar een versie van 1 jaar abonement van norton nu vraagt norton om bankrekening nummer om te registreren bha die versie gaat richting prullen bak ga mcafee kopen mij zijn julie kwijt als klant wil helemaal geen ster geven ben diep telurgesteld maar hoop dat mcafee deze fout niet maakt

16 oktober 2019

Te hoge kosten en misleidende service bij verlenging abonnement

Bij verlenging betaal je bij Norton € 49,99 en dan is de 50% korting er al af en bij CheapLicensing.com betaal je € 24,95 en bij Bol.com betaal je € 29,99 voor exact het zelfde product.
waarom misleid Norton zijn vaste klanten door zoveel kosten te berekenen bij verlenging.
Vorig jaar had ik hetzelfde probleem en na een klacht heeft iemand van Norton Nederland mij wel voor de lager prijs het product verlengd en met de mededeling dat ik dit jaar weer gewoon moest bellen, maar nu wil men hier niets van weten.
Ik voel me zeer bedonderd door NortonSecurity

21 maart 2018
Reviews in alle talen tonen. (61 reviews)