Elendig garantiordning
Vi overtog tilbage i september 2016 et hus hvor der i garagen var monteret en Novoferm port samt Novoport hejsemotor.
Novoport hejsemotoren er blevet udskiftet tilbage i juli måned 2016, kort inden vi overtager huset, da den tidligere Novoport hejsemotor var stået af efter lidt over 5 år (lige efter garantien var udløbet).
Søndag d. 15. oktober i år vil porten lige pludselig ikke kører op. Da vi kommer ind i garagen via en dør, kan vi se at der slet ikke er lys i Novoport hejsemotoren, på trods af den har fungeret helt fint aftenen forinden.
Vi tager dagen efter fat i Novoferm Danmark, da vi af husets sælger er blevet oplyst om at der er 5 års garanti på porten. Vi får at vide at de har travlt grundet efterårsferie, men at de nok skal kigge forbi i løbet af ugen når de lige er i nærheden. I løbet af ugen kommer de skam også forbi og skifter hejsemotoren til en ny, således porten kommer til at fungere igen.
En uge eller to efter modtager vi pludselig en regning på 1 times arbejdsløn á 718,75 kr. Selve hejsemotoren har de dog valgt at dække på garantien.
Da jeg ikke er tilfreds med at skulle betale for deres arbejdsløn, grundet en fejl i deres hejsemotor, tager jeg naturligvis fat i deres kundeservice, og argumentere for min sag.
Her bliver jeg gjort opmærksom på at det ikke er dem der har monteret porten og jeg derfor skal være glad for at de overhovedet har skiftet hejsemorten på garantien.
Jeg er dog uforstående overfor at de ikke har oplyst os om dette allerede da vi kontakter dem i første omgang. I så fald kunne vi have fundet frem til hvem der har monteret/solgt porten, også gået videre med garanti sagen i gennem ham.
Da der tydeligvis har været tale om en fejl på hejsemorten, synes jeg det er meget uretfærdigt at Novoferm Danmark i selv tager denne regning, i stedet for at sende den videre til forbrugeren.
Opdateret:
Som jeg skriver i min anmeldelse kunne det have været rart hvis i havde oplyst os om dette inden i lavede porten. I så fald havde vi haft mulighed for at finde frem til montøren.
Så kan det godt være at i mener i har valgt at være flinke ved at se bort fra dette, men det har så åbenbart kostet mig 718,75 kr.
27 november 2017
Review zonder uitnodiging