1. Treinticketbedrijf

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Treintickets voor Fyra, Thalys, TGV, ICE International en Eurostar naar o.a.Parijs, Brussel, Berlijn en Londen. Boek uw lastminute-treinticket op NS Hispeed.nl

2,3

Slecht

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

2,3

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Wij controleren reviews

Amateuristisch !!

Geprobeerd om treintickets Rotterdam - Londen te boeken . Uiteraard zijn de aktietarieven niet beschikbaar op de gewenste datum, maar dat was niet verrassend. Vervolgens blijken ritten de door ons gewenste tijden heen en terug niet met elkaar gekoppeld te kunnen worden ??
NShispeed geeft dan aan dat het tarief aangepast wordt en vervolgens krijg je het bericht : storing. Daarna mag je alle gegevens weer opnieuw invoeren.
Geprobeerd om de helpdesk te bellen a 0,35 ct per minuut maar na 10 minuten opgegeven , weer 3,50 weggegooid.
Uiteindelijk op minder wenselijke tijden geboekt en dan de tickets uitgeprint en blijkt dat er onvoldoende E tickets verstuurd zijn door NSHispeed.
Ben nu aan het mailen geslagen ..... 2 dagen wachten ...... leuk begin van de vakantie
NSHispeed.

12 maart 2014

NShispeed, de meest klantonvriendelijke website ooit

De website van NShispeed lijkt maar 1 doel te hebben, n.l. om de potentiële reiziger te ontmoedigen.
Dit betreft niet alleen de chaotische, ingewikkelde en tijdrovende manier om een kaartje te bestellen. Hoeveel uren ik de afgelopen paar jaar bijvoorbeeld al heb doorgebracht met het zoeken naar reizen uit advertenties van NShispeed, zoals "Parijs vanaf 35 euro" of "Deze zomer voor 59 euro eerste-klas naar Parijs" enz. enz., weet ik niet meer. Maar het zijn er héél veel en het zijn verspilde uren geweest: die goedkope prijzen heb ik nooit gevonden, zelfs niet nadat ik 30 data achter elkaar had aangeklikt.
NShispeed zou een voorbeeld moeten nemen aan de vliegmaatschappijen. Als die een advertentie voor goedkope vliegreizen plaatsen, krijg je - wanneer je op de advertentie klikt - meteen de data te zien waarop die aanbieding van toepassing is.
Vanavond heb ik telefonisch (à raison van 35 eurocent per minuuut, wat inclusief de wachttijd al behoorlijk in de kosten liep - ook een aandachtspunt misschien) met een medewerker van NShispeed gesproken die de goedkope data voor mij heeft opgezocht en toegaf dat de website meer op 'marketing' is gericht dan op de klant.
Wat weerhoudt NShispeed ervan om wat klantvriendelijker te worden op haar website?
Is het door gebrek aan concurrentie? Door een verkeerd personeelsbeleid in de ict- of marketingsector?
Wat betreft de concurrentie: NShispeed verliest het in alle opzichten van de busreizen, de auto, de vliegreizen en zelfs van de trein. Ik rijd met de auto in 2 uur naar Lille en pak daar de Thalys naar Parijs. De Franse spoorwegen hebben n.l. wél een klantvriendelijke website.

5 juli 2013

Duidelijkste treinensite in Europa

Vergeleken met DB of TGV is deze site een stuk duidelijker. Hulp via Twitter als je er toch niet uit komt is één van de beste die ik ben tegengekomen de laatste tijd.

Minpuntje is dat niet in één oogopslag te zien is waar de voordelige tickets nog zijn te vinden. Ik reis geregeld naar Parijs en kan zelfs mijn Thalyscard gebruiken.

25 februari 2012

slechtste website sinds het bestaan van internet

het boeken van een vliegticket is kinderspel vergeleken met een retourtje Antwerpen per Intercity, dat heet Hispeed, slechte naam, en je krjigt helemaal je dalurenkorting niet tot roosendaal dus moet je het ticket splitsen. alleen de peperdure TGV gaat naar Parijs en die heeft zo'n vertraging altijd dat een zitplaats reserveren onzinnig wordt. hoe weet ik hoe laat ik ga vertrekken? maak ik toch zelf wel uit?

28 juli 2011

NS HIGHSPEED

NS wat is dat nou irritant om te adverteren met prijzen die achteraf enkele reizen blijken te zijn, ik zelf klik Highspeed direct weg. ik moet toch ook weer terug ! laat gewoon de retour aanbiedingen zien, of maak retouraanbiedingen net zoals andere reisorganisaties en als jullie dat niet durven omdat jullie te duur zijn dan word het tijd om te gaan concureren.

Sorry Hoor !

20 juli 2011

Waar betaal ik de toeslag eigenlijk voor?

Waar betaal ik de toeslag eigenlijk voor? Voor een trein die iets minder vaak stopt en over hetzelfde spoor rijdt als andere treinen? Voor de stroomvoorziening die nooit werkt? Voor de pakkies van de conducteurs? Voor de luxe die ontbreekt in een oude treinwagon? Omdat ik m'n internetverbinding steeds verlies doordat er minutenlang door tunnels wordt gereden? Voor de catering die ik toch zelf betaal? En waarom betaal ik in de ICE geen toeslag in Nederland en voor de Fyra wel?

30 mei 2011
Reviews in alle talen tonen. (8 reviews)

Is dit jouw bedrijf?

Gratis account aanmaken