We hebben zes stoelen van het type…
We hebben zes stoelen van het type Moon. Na 4,5 jaar ging er één onderstel kapot. Tot onze verrassing kregen we meteen een nieuw onderstel toegestuurd. Wat een geweldige service! Zeer tevreden.
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Via Loods 5 - 8 eetkamer stoelen gekocht, prima zitcomfort en uitstekend draai mechanisme. Bij één stoel ontbraken de boutjes en moertjes nadat ik rechtstreeks contact
Met O-form heb gezocht werden netjes 2 setjes nagestuurd. Naast het zitcomfort dus ook prima service.
Ik heb 3 O-from stoelen gekocht bij Loods5 voor 200,- per stuk. Na 2,5 jaar brak het onderstel van een van de stoelen. Daar kregen we netjes een nieuw onderstel voor. Niet veel later begint een andere stoel erg te wiebelen (tussen kuip en onderstel), die lijkt ook op enig moment te gaan breken dus. Vervolgens is het frame van de rugleuning van de derde stoel gebroken. Je vraagt je toch af wat voor rommel wij eigenlijk gekocht hebben. In ieder geval zitten wij niet meer met een gerust gevoel. De aard van de gebreken is ook dusdanig dat je je toch als leverancier ook even achter de oren krabt? Dat hebben we ook aan Loods5 voorgelegd. Zij en de leverancier lijken er niet erg van op te kijken. De leverancier stuurt ook een nieuwe zitting op. Daar kun je niks van zeggen, dat doen ze echt netjes (daarom 2 sterren en niet 1), alleen is de zitting veel hoger dan de stoelen die wij hebben en is de zit ook heel anders. Zo was de zit van de stoelen niet toen we ze kochten destijds, dan hadden we ze niet genomen namelijk. Ik kan m’n voeten in de nieuw gestuurde kuip niet eens plat op de grond zetten. Die nieuwe zitting is dus onderweg terug naar de leverancier. Het voelt aan alle kanten niet goed, wat een gezeur na nog maar zo’n korte gebruikstijd. We mogen ook nieuwe stoelen kopen bij de leverancier, met korting (de hoogte daarvan is onduidelijk). Ik vind het de omgekeerde wereld. Wij opnieuw geld uit moeten geven voor nieuwe stoelen terwijl de kwaliteit overduidelijk onder de maat is. De leverancier geeft aan dat de gebreken ruim na de garantie van 2 jaar zich voordoen en zij ons dus geen geld terug kunnen geven. Dus, als iemand zich na 2,5 jaar meldt (met een ernstig gebrek!), kan O-form niet meer instaan voor de kwaliteit? Nou daar sluiten wij ons bij aan, net als O-form hebben wij ook totaal geen vertrouwen meer in de kwaliteit van deze stoelen (en ook niet in de nieuw gestuurde onderdelen) en gaan we zeker niet opnieuw geld spenderen bij deze leverancier. Helaas een slechte ervaring dus met deze aankoop. Inmiddels zijn we ook wel klaar met dit gedoe en het feit dat we zelf maar ook zeker een ander niet meer met een gerust gevoel laten zitten op de stoelen. Wij gaan op zoek naar een betrouwbaarder alternatief. En ja, opnieuw geld uitgeven dus maar dan wel ergens anders. Dat verlies moet de consument dan blijkbaar nemen.
Heerlijke draaistoelen online besteld op hun website voor mijn nieuwe eettafel , snel geleverd in 3 dagen