Wij waren echt super tevreden over de werkwijze van Obobo. Tot april, toen werd de bestelling niet afgeleverd. Na verschillende mailtjes geen reactie en telefonisch niet te bereiken. Jammer dat jul... Toon meer

1. Dierenwinkel

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

U kunt bij ons Kattenvoer, hondenvoer, konijnenvoer, maar ook een nieuwe mand, krabpaal of konijnenhok bestellen! ObObO.nl heeft meer dan 8000 producten voor alle soorten huisdieren op voorraad en wij leveren op afspraak (dagkeuze) of de volgende dag indien u voor 19:00 een bestelling plaatst. Wanneer je bij ObObO.nl vaker terug wilt komen dan kan je gebruikmaken van de handige herhaalservice en krijg je ook nog eens extra korting.

2,0

Slecht

TrustScore 2 uit 5

Eerste ervaring: geweldige webshop!

Eerste bestelling tot in detail prima verzorgd! Uitstekende service: een artikel was niet voorradig en zou nageleverd worden. Benieuwd: ja hoor perfect verlopen, na 1,5 week werd ook dit artikel, keurig netjes verpakt, weer bezorgd door de pakketdienst. Track en trace code is heel handig, je volgt het pakket en de bezorger hoeft maar 1 keer aan te bellen. Kortom: een geweldige webshop.

10 september 2016

Goed en snel

Produkten degelijk verpakt. Goed en snel geleverd. Op tijd krijg je de track and trace code. Niets veranderen dus aan het concept maar zo door gaan dan is het goed! Peter

22 augustus 2016

Goedkoper dan concurrentie en supersnel geleverd!

Dit is mijn eerste ervaring met Obobo, en ik moet eerlijk zeggen dat ik zeer tevreden ben! Ik had Duck diepvriesvoer voor mijn hond besteld en qua prijs zaten ze al als één van de laagste, maar de levering is ook geweldig geregeld. Volgende dag geleverd, in een keurige doos met piepschuim om ontdooien tegen te gaan. Kon zo weer de vriezer in! Heerlijk. Volgende bestelling is weer bij Obobo!

29 juni 2016

Super service

Ik krijg al een tijdje mijn bestelling via de herhaalservice binnen.
Dat werkt super.
Ruim een week van te voren krijg je een mailtje en kun je de bestelling nog aanpassen of uitstellen.
Nu had ik laatst dat mijn bestelling niet op de afgesproken datum kwam en ook de dag erna niet. Na een mailtje te hebben gestuurd kreeg ik binnen een half uur al een antwoord, dat het zouden uitzoeken. Er was iets fout gegaan en de volgende dag had ik mijn bestelling gedeeltelijk binnen gekregen.
Nadat ik had gemaild waar de rest bleef, kreeg ik dat ook na 2 dagen.
Ik vind het een geweldige service´s.
Alleen maar lof en met name voor Marc. Geweldig zoals hij dit heeft afgehandeld. Toppie!

28 november 2015

Herhaalservice; fijn systeem!

Nu sinds twee jaar klant bij Obobo....
Wat ik fijn vind is dat als ik op vakantie ga en vergeten ben om de herhaalservice uit te stellen en er niet aan denk dat mijn bestelling dan kan komen, ik een mail krijg dat de bestelling er aan zit te komen...hop inloggen en bestelling uitstellen....

Top service dus...

1 november 2015

Antwoord van Obobo dierenwinkel

Beste G.D...nog een tip. u kunt natuurlijk altijd de volgende verzending uitstellen, maar indien u in Nederland of Belgie op vakantie gaat kunt u ook het voer tijdelijk op een ander adres laten bezorgen!

geweldige service

Ik bestel al een tijd kvv voor mijn honden bij obobo
als ik dinsdag besteld,word het woensdag geleverd.
echter afgelopen week had ik weer kvv(diepvriesvlees) besteld,
ik kreeg netjes een mail van obobo dat het de volgende dag door DPD bezorgd zou worden.
De bestelling kwam donderdag niet,vrijdag niet en in het weekend werk DPD niet,
zondag heb ik obobo gemaild,kreeg binnen 1uur een mail terug dat zij het gingen onderzoeken,
maandag 9 uur stond DPD voor de deur,met ontdooid vlees,zij hadden het 4 dagen in de loods laten staan.
ik heb het geweigerd en heb dit obob gemaild,en inderdaad binnen een uur antwoord terug.
ze mailde dat ze een nieuw pakket opstuurde,
zojuist is de bestelling gebracht.
Ik snap de mensen niet die zeggen dat obobo niet terug mailt,ik heb juist een geweldige ervaring met obobo en blijf samen met mijn dochter een trouwe klant
bedankt obobo voor de goede service

20 oktober 2015

Hallo Annie,

Fijn dat alles naar tevredenheid is opgelost en we hopen u (en uw dochter) nog lang als klant te mogen verwelkomen!

Gemiste kans

Jammer dat jullie het bedrijf zo dood laten bloeden. Maar daarnaast wel de website in de lucht houden.
Gemiste kans zou ik zeggen.

17 juli 2015

Antwoord van Obobo dierenwinkel

Hi Tonny bedankt voor je bericht. ObObO heeft een nieuwe helpdesk en is weer volledig up-and-running. We zijn een tijdje beperkt bereikbaar geweest waarvoor onze excuses. Via klantenservice@obobo.nl kun je al je vragen of klachten als nog kwijt! We geven altijd binnen een werkdag antwoord.

Helaas onbereikbaar

Op zich ben ik erg tevreden over Obobo en dan met name over de herhaalservice en de prijzen. Ik heb inmiddels zo'n zeven keer hier besteld. De website is dik op orde, de prijzen zijn zeer laag, de herhaalservice werkt goed en flexibel en de producten worden netjes en goed verpakt bezorgd op de afgesproken datum (meestal dan). Er is helaas een grote maar: het is ontzettend jammer dat de klantenservice van Obobo niet op orde is. Zolang alles goed gaat, is er niks aan de hand, maar bij problemen is Obobo helaas onbereikbaar: geen telefoonnummer en geen enkele reactie op e-mails. Ik vrees dat dit ze op termijn de kop gaat kosten. Dit zou ik zonde vinden want in veel andere opzichten onderscheidt Obobo zich op een positieve manier.

29 april 2015

Hallo Jolanda,

Sinds juli is de klantenservice weer up to date! alle klantvragen worden nog dezelfde dag en meestal binnen een aantal uur na aanvraag opgepakt. Sinds de zomer ontvangen we bijna geen klachten meer en hebben we volgens mij alles weer op orde!
Hopelijk blijft u nog lang klant!

Slechte bedrijft in vele opzichten.

Erg slecht zacht uitgedrukt website zit er goed uit maar dat is het ook dan wel mee gezegd.
Bestelling van diepvries producten komen niet aan op de aangeven de maar later is dan niet diepvries bewaard vindt het dan ook niet vreemd dat we dit terug sturen.
ERG slechte klantenservice! Er is geen telefoonnummer te vinden op internet. Via de KvK wel een telefoonnummer gevonden, maar dit is niet in gebruik. Op mail wordt niet gereageerd.
Mijn advies is ook dan mensen bestel hier geen producten bij dit bedrijf
moet nog zeer veel leren over klantvriendelijkheid wat ze nu totaal niet hebben.

27 april 2015

Slechte service! Onbereikbaar voor vragen

Product is prima, als het tenminste komt. Herhaalservice ook heel fijn. Maar hier houdt het op. Telefonisch niet te bereiken want het nummer is buiten gebruik. Op email wordt totaal niet gereageerd, wel als je een compliment hebt trouwens. Je krijgt een mail waarin staat wanneer het pakket bezorgd wordt, maar dit is nu al 2x niet gelukt. Vorige keer kwam het 3 dagen later en nu nog steeds niet (2 dagen wachten). Email wordt niet op gereageerd en telefonisch lukt het ook niet. HEEL SLECHT!!!!
NOOIT HIER BESTELLEN! Het gaat een paar keer goed en dan begint het gedonder!

Gr Marita

3 april 2015

Erg slecht (zacht uitgedrukt)

ERG slechte klantenservice! Er is geen telefoonnummer te vinden op internet. Via de KvK wel een telefoonnummer gevonden, maar dit is niet in gebruik. Op mail wordt nu al langer dan 2 weken niet gereageerd. Ik bestel hier nóóit meer, als er iets fout gaat zal er niet geholpen worden, laat staan een reactie gegeven worden. Dit bedrijf heeft 0 klantenservice!!!

26 maart 2015

Ronduit waardeloos

Verkeerd product geleverd; het geleverde product was veel goekoper dan het door mij bestelde product. Telefonisch contact niet mogelijk; op het telefoonnummer, dat op de website vermeld staat, draait een bandje dat het nummer niet meer werkt. Op emails wordt niet gereageerd. Ik raad iedereen af om bij deze webshop iets te bestellen.

9 januari 2015

herhaalservice is top, rest laat zeer te wensen over

Herhaalservice is handig, mits je het ingesteld krijgt, wat ons dus nu niet meer lukt, na het per ongeluk het verwijderd te hebben.
1 deel van de herhaalservice werd niet geleverd, na de nodige dagen (9!!) wel netjes ons geld retour ontvangen en verzoek nieuwe bestelling aan te maken, op de vraag of het product dan wel gelijk leverbaar is tot op heden geen reactie.
Opnieuw bestelling geplaatst (andere), tot op heden niet ontvangen, telefoonnummer bestaat niet (meer), e-mail wordt tot op heden niet beantwoord, net als facebook. We zitten op het voer te wachten.
Jammer!!

11 augustus 2014

Tevreden beestjes

Na een lange zoektocht naar een nieuwe leverancier voor het voer voor onze hond en kat kwam ik bij Obobo terecht. Alleen al het grote assortiment sprak me aan en ook nog eens is er vers voer te koop. Dit betekend alles op 1 adres kunnen kopen. Omdat ik het bedrijf niet ken, en ook deze kvv nog nooit gehad heb, besluit ik eerst een kleine bestelling te plaatsen van wat kvv voor de hond en wat natvoer voor de kat. De bestelling wordt snel geleverd, is netjes en stevig verpakt en het diepvriesvoer zit in een soort van box zodat het niet ontdooit.

Het voer wordt goedgekeurd, de kvv dan. Want de kat blieft geen natvoer meer nu deze kvv bij ons zijn intrede heeft gedaan ;). Zelfs de varianten met pens vindt ze heerlijk.

De herhaalservice is voor mij ideaal. Ik hoef nergens meer aan te denken. Je krijgt op tijd een mail zodat je je bestelling aan kunt passen en op de bezorgdag wordt het weer netjes verzorgd bij je gebracht. Deze keer heb ik alles wat ik nodig heb besteld bij Obobo en dit ook in de herhaalservice gezet. Geen gedoe en gesjouw meer, geen verschillende winkels meer omdat ze niet allemaal hebben wat jij wilt. Alleen even inloggen, zo nodig bestelling aanpassen en het wordt bij je bezorgd. Gemak dient de mens.

En heb je vragen? Deze worden snel en netjes beantwoord.

Wat mij betreft een aanrader!

11 juli 2014

Gemak!

Een herhaalservice en flexibiliteit! Levering wanneer het jou uitkomt! Super!

26 mei 2014

Top! Fijne service.

Heel fijn die herhaalservice, ook de mail die je ruim van te voren als herinnering krijgt is erg fijn. Gewoon op tijd volgens afspraak op afgesproken dag. Ook als je wel schuift met de bezorgdatum geen probleem.

26 mei 2014