Odder Dyreklinik Reviews

TrustScore 3 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Meget dårlig rådgivning og lyver om hvad der er rådgivet om (eller ikke rådgivet om) Endte på dyrehospital en sen fredag og en kæmpe ekstra regning fordi tarmene kom ud af et sår der sprang op.... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vor 10 år gamle labrador havde pludselig svært ved at rejse sig. og vi havde derfor en aftale 15.7. med vor faste dyrlæge (Jan). Umiddelbart fandt Jan ingenting, men Buster fik noget smertestillende d... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vores 2 katte har været til deres årlige tjek med vaccine på Odder dyreklinik. Vi fik en god snak og rådgivning til/om begge katte og der bliver altid taget stort hensyn til vores kattenes behov.... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi har idag været forbi Odder dyreklinik, med vores 3 hunde. Vi er første gangs kunder, og havde på forhånd bedt om et prisoverslag. Vi blev mødt af super venligt og kompetent personale. Desuden... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Dierenkliniek
  2. Dierenarts voor noodgevallen
  3. Veevoerhandel
  4. Dierenverzorgingswinkel
  5. Dierenarts
  6. Veterinaire apotheek

Geschreven door het bedrijf

Odder Dyreklinik er en veludstyret smådyrspraksis med 4 faste dyrlæger tilknyttet med speciale i smådyr. Klinikken er centralt placeret i Odder med gode muligheder for parkering. Der er en velassorteret petshop samt salg af kvalitetsfoder på klinikken. Visionen på Odder Dyreklinik er at tilbyde den mest helhedsorienterede, omsorgsfulde og trygge behandling samt vejledning for alle vores kunder.

Contactgegevens

Gemiddeld

TrustScore 3 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Alle reviews

2 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Odder dyreklinik vasker hænder sammen …

Odder dyreklinik vasker hænder sammen med andre. De klapper kollegerne på ryggen og giver dem grønt lys til at lade dødssyge hvalpe ligge uden opsyn om natten. De tillader flere journaler - så har man altid en man kan bruge i enhver situation. Jeg turde end ikke aflevere en hvid mus her

8 mei 2017
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Tog kontakt til Odder Dyreklinik i forbindelse med min Yorkie terrier havde fået eksem på sin ryg.

Tog kontakt til Odder Dyreklinik i forbindelse med min Yorkshire terrier havde fået eksem på sin ryg. Dyrlæge Jacob Larsen anbefalede vi fik hunden i narkose , og udtog nogle prøver som Dyreklinikken ville sende til lab. i Tyskland. Prøve svarende gav dog ikke rigtig nogen mening , og der kom heller ikke noget behandlingsforløb i stand. Dyrlæge Jacob Larsens insisterede på at sende nogle foto og prøverne fra Tyskland , over til en tidligere kollega i USA. Efter godt 2 måneder, fra vi fik udtaget prøverne fra vores hund, kontaktede dyrlægen mig, for at fortælle at prøvesvaret var noget inflammation i hårsækkene , som der skulle kureres med A-vitamin piller. Dette har vi nu fulgt i 2 uger , uden nogen bedring for vores hund. Jeg modtager en dyrlæge regning på kr. 3.136.69 d. 10.11.2016 , og kontakter Dyrlæge Jacob Larsen , da jeg konstaterer at vores hund ikke har fået det bedre , og opponerer over regningen. Dyrlægen mener vi har fået mere end det forventelige , da han har sendt prøver og foto af hunden over til USA til sin personlige ven , og ikke har taget yderlige betaling for dette. Dyrlæge Jacob Larsen mener at et dyrlæge forløb med en kronisk lidelse ikke kan pris sættes , og at det jo er mit valg at afbryde forløbet. Dette har jeg hermed beslutte at gøre , jeg betaler Odder Dyreklinik de kr. 3.136,69 , og kommer aldrig der igen. Jeg har aldrig oplevet så dårlig service , og kan kun anbefale andre dyrevenner at holde sig derfra.

24 november 2016
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Sørg ALTID for at betale med kort....

Jeg har en dejlig schæfer, som skulle fotograferes sidste år i hofte og albuer.Der var ingen finger at sætte på deres professionelle hverv, og da behandlingen er overstået går jeg ud til kassen og vil betale med kontanter... Kontordamen har ikke penge nok i kasseapparatet så hun kan give tilbage på en tusindekroneseddel og må derfor gå ud og hente en pengekasse i et andet lokale. Min kæreste er med og ser det hele, og vi går spændte derfra med en lidt groggy hund.
Tiden går og vel et ½ år senere får jeg en opringning derfra, om hvornår jeg har tænkt mig at betale - hvorpå jeg ytrer at det gjorde jeg selv samme dag, min hund blev fotograferet... De påstod at jeg ikke havde betalt men at jeg skulle have chancen for at bevise det - og så gik den store skattejagt efter min faktura, som jeg desværre er kommet til at smide ud sammen med en masse reklamer.
Sum a summarum er, at bevisbyrden ligger på kundens skuldre - så jeg har nu for 2. gang (og forhåbentlig) sidste gang betalt knap kr. 2200. Det er sure lærepenge - men har så hørt fra flere dyrlæger, at det er normen, når man betaler kontant og de ikke bogfører dagligt...

5 april 2016
Review zonder uitnodiging

Lees meer over geverifieerde reviews.