Bedrijf heeft geantwoord
Vi har været tilfredse kunder i over 20 år. Oikos er en bank hvor man føler sig set/hørt, man er ikke bare et nummer i rækken. Det giver så meget mening at overskuddet bliver brugt til micro-finan... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Jeg ville have givet 5 stjerner før overgangen til det nye system (nets). Systemet virker mere bureaukratisk end tidligere og dermed mere besværligt. Dog kan jeg heldigvis stadig ringe til banken o... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Som andelskasse er vi ejet af vores kunder og ikke udenlandske aktionærer. Det betyder, at alle vores kunder, uanset økonomisk status, har lige rettigheder. Vi vil være mere end tal. Faktisk så vil vi være den andelskasse, du er tryg ved at tale med, også når livet tager en skæv retning. Siden 1919 har vi dyrket fællesskabet og støttet op om initiativer, som gavner lokalt og i hele verden. Vi tror nemlig på, at man kan meget selv, men endnu mere sammen.
Ved Stranden 20, 1. sal, 1061, København K, Denemarken
Jeg har været kunde hos Oikos i en del år efterhånden, og jeg må bare sige, at jeg er en virkelig tilfreds kunde. Man bliver altid mødt med empati, god rådgivning og en respektfuld tone. Min bankrådgiver, Henrik, fortjener et særligt shout out for hans gode behandling. Uden at overdrive har jeg fået mere luft i hverdagen og et bedre økonomisk overblik via Henriks kyndige vejledning. Oikos kan 100% anbefales!

Antwoord van FasterOikos (Faster Andelskasse)
Jeg har haft en utrolig god oplevelse med faster Oikos bank. De ser bag om tallene og lytter til de drømme jeg har for fremtiden. Jeg er blevet klædt godt på og har fået forklaret muligheder og tal på en god forståelig måde. Jeg er meget glad for at være skiftet til Faster Oikos. Skiftet skete i forbindelse med boliglån, som var meget svært i andre banker da jeg er er selvstændig. Kan kun anbefale at tage fat i Faster Oikos og høre om de kan hjælpe

Antwoord van FasterOikos (Faster Andelskasse)
Jeg har haft enorm glæde af at have valgt FasterOikos som bank. Særligt rådgivningen har alle gange været en fantastik oplevelse. Min rådgiver, Henrik, har hver gang ydet skarp, professionel rådgivning med en meget menneskelig og sympatisk tilgang og kommunikation, hvor man føler sig set og hørt ikke bare som kunde, men som menneske (noget som jeg aldrig har oplevet før i andre banker). FasterOikos kan meget varmt anbefales, hvis man er på udkig efter en bæredygtig bank, som sætter mennesket og tilgængelig rådgivning som forreste prioritet.

Antwoord van FasterOikos (Faster Andelskasse)
Jeg har fået en rigtig god oplevelse hos FasterOikos. Personalet er meget venligt og imødekommende, og jeg følte mig velkommen fra starten.
De lyttede til mine behov og tog sig tid til at forstå min situation. Hele processen, inklusive lån, blev håndteret hurtigt og professionelt, og de svarer lynhurtigt på henvendelser.
Kan varmt anbefales!

Antwoord van FasterOikos (Faster Andelskasse)
Jeg har efterhånden været kunde og andelshaver hos Oikos (nu FasterOikos) i mange år. I modsætning til min tidligere bank, får jeg personlig rådgivning og hjælp hos OikosFaster. Bankens mindre størrelse er kun en fordel. Man får alt hvad en stor bank kan tilbyde, og oven i købet får man et kendskab til medarbejderne og en følelse af, at man altid kan ringe og spørge og få hjælp med det sammen.
Jeg kan helt klart anbefale OikosFaster.

Antwoord van FasterOikos (Faster Andelskasse)
I changed to bank solely with FasterOikos very recently, and the entire process has been seamless and smooth.
As someone who is self employed and operates a small business, I felt that my needs and requirements were listened to - with the best options offered for moving forward. Thank you to Henrik who communicated the process and steps effectively and timely in English.

Antwoord van FasterOikos (Faster Andelskasse)
Jeg ville kunne ha givet 5 stjerner til de to venlige hjælpsomme medarbejdere og leder Allan og Helle.
Jeg har været en del år, og anbefalede banken til mange pga deres mikrolån til afrikanske kvinder.
Så kom der ny chef Henrik og Yvonne som medarbejdere,
Ubehjælpsomme uhøflige svar nedladende kommentarer, og så blev min kassekredit ophævet, som Allan havde aftalt skulle fortsætte uden problemer.

Antwoord van FasterOikos (Faster Andelskasse)
Vi har haft bank i FasterOikos i et par år efterhånden, og har altid været glade og tilfredse.
Vi stod overfor at skulle købe en ny bil. Da vi havde fundet den bil vi gerne ville have, fik vi et rigtig godt finansieringstilbud fra forhandleren. Heldigvis kunne FasterOikos matche det, så vi kunne låne gennem den bank vi er glade for.
Da det er vores første bilkøb, blev vi taget godt i hånden af vores rådgiver Henrik, og gennem hele processen.
Vi får altid god service, gode og hurtige svar. Derudover føler man sig sat pris på som kunde. Og så er det dejligt man kan benytte en bank, der også arbejder for at gøre en forskel.
Vi er meget tilfredse kunder

Antwoord van FasterOikos (Faster Andelskasse)
Jeg kontaktede d.d. og fik hurtig, kompetent og venlig hjælp til mine spørgsmål om realkredit. René tog sig tid at lytte og forklare tingene grundigt. Alt i alt en rigtig god oplevelse.

Antwoord van FasterOikos (Faster Andelskasse)
FasterOikos har varit mer än hjälpsamma i anknytning till ett banklån jag och min fru har tagit hos dem. Helt annat bemötande än vad vi har fått i andra banker. Kan varmt rekommenderas.

Antwoord van FasterOikos (Faster Andelskasse)
Jeg har været medlem i banken i ca 20 år og er meget glad for den rare og personlige rådgivning. Kombinationen af den personlige, troværdige kommunikation og bankens bæredygtige og almennyttige profil, gør at jeg fortsat er meget tilfreds med mit valg.
De sidste to år har vi været igennem et uheldigt byggeprojekt i eget hus, hvor vi har været i tæt dialog med banken, som har rådgivet og også gjort hvad de kunne for at sikre, at vi kom helskindede igennem rent økonomisk.

Antwoord van FasterOikos (Faster Andelskasse)
Super og personlig kundeservice. Dejligt at være et sted med ordentlige værdier i et pengeinstitut som tager aktivt stilling uligheder omkring finansiel støtte i samfundet. Tak

Antwoord van FasterOikos (Faster Andelskasse)
Jeg har aldrig før oplevet så god og personlig service som hos Faster Oikos. De rykker utrolig hurtigt og professionelt på vores forespørgsler og vi kan altid få fat på vores personlige rådgiver. De ser på det samlede billede, giver god rådgivning og har en løsningsorienteret tilgang. Kan varmt anbefales!

Antwoord van FasterOikos (Faster Andelskasse)
Vi kom i kontakt med Faster Oikos i forbindelse med vores første køb af andels lejlighed og oplevede fra start til slut, meget god rådgivning og service. De har været hurtige til at svare og at være behjælpelig med alt af spørgsmål. Har aldrig haft en bedre oplevelse med bank tidligere.
Kan på det varmeste anbefale!

Antwoord van FasterOikos (Faster Andelskasse)
i am really glad from the services this bank provide, the quick response, how quick and smooth they solve your issues.
even though i lived abroad and they solved my every problem really flexibly.
thanks again for your services
Fra dag 1, har jeg haft det bedste indtryk af banken. Imødekommende, med et mindset, jeg ikke har oplevet fra andre banker. Jeg føler mig altid godt behandlet, og giver FasterOikos mine bedste anbefalinger.

Antwoord van FasterOikos (Faster Andelskasse)
Det er gang nummer 2 at vi gør huskøb/lejlighedskøb og Oikos/vores rådgiver har igen været eminent både til rådgivning og til at spare med. Altid tålmodig og god til at tage os seriøst...også når vi for 27. gang stiller det samme spørgsmål. Verdens bedste bank, intet mindre!

Antwoord van FasterOikos (Faster Andelskasse)
Jeg har været både privat og erhvervskunde hos Oikos siden 2018, og jeg kan ikke forestille mig en bedre bank. Jeg sætter især stor pris på den altid hurtige og personlige service ved Henrik, og det vigtige arbejde banken gør ude i samfundet igennem finansiel inklusion, fattigdomsbekæmpelse, styrkelse af lokalsamfund, lokal udvikling og vækst og dét at have den demokratiske andelstanke i centrum.
Min kæreste og jeg har netop også købt vores første hus, og har været enormt trygge og taknemmelige for at have Oikos med i processen. Jeg har også en oplevelse af at Oikos er langt mere fleksible i forhold til hvad det kræver at optage et lån, sammenlignet med de større banker.

Antwoord van FasterOikos (Faster Andelskasse)
Lees meer over geverifieerde reviews.