Super vriendelijke communicatie. Direct antwoord op een vraag. Item is in een onberispelijke staat, wat heel belangrijk is voor een verzamelaar, en tegen een prijs waar je het nergens voor vindt! De l... Toon meer
Mijn bestelling van Old School Toys is supervlot afgehandeld en verstuurd. De spullen waren met zorg ingepakt, een zakje eromheen indien nodig, afgestreept op de order zodat niets vergeten kon word... Toon meer
Ik ben opgegroeid in de jaren 80 met de superhelden comics van Marvel en DC (Junior Press & Baldakijn Boeken in Nederland). De richting die de comics in de loop der jaren hebben genomen spreekt mij to... Toon meer
Dit was de eerste keer dat ik bij Old School Toys heb besteld. Ik kan het iedereen aanraden. Zondag de bestelling gedaan, maandag een keurige mail gekregen dat de bestelling was ingepakt en zou worden... Toon meer
Wij verkopen vooral artikelen uit de jaren '80 van de vorige eeuw en zijn gespecialiseerd in Star Wars.
Kerkstraat 26, 5961 GD, Horst, Nederland
Goede site. Duidelijke informatie over verloop bestelling. Goed contact. Maar vooral goed assortiment.
Fijne winkel en fijne service. Bestelling lag klaar zoals afgesproken.
Stond netjes op dat ze op vakantie waren, dus zou iets later komen. Goed verpakt, leuk cadeautje erbij en heel snel verzonden toen ze terug waren. Aanrader. Ik kom zeker terug!
Bedankt voor de goede transactie.De Mezco Dr. Zaius action figure ziet er fantasties uit,ik ben zeer tevreden.
Erg mooie figuur en een aanwinst voor elke Planet of the Apes verzamelaar.
De winkel zelf is erg leuk en het personeel is heel vriendelijk. Ook de website is erg leuk en het pakketje is goed ingepakt. Echt een leuk winkel
Prima zaak, altijd mooi verpakt en snel in huis.
Ik bestel hier al heel wat jaartjes en vind hier altijd wel mooie verzamelobjecten. 5*****
Prima site, vlotte levering. Alleen zijn de verzendkosten ontzettend hoog. Ik zal daarom niet snel weer een bestelling doen. Wel ben ik nu heel blij met mijn Grogu die elders (inclusief verzend) 3 keer zo duur is.

Antwoord van Old School Toys
Bestel hier vaak gewoon goede survice goed verpakt en altyd netjes op tijd
Geweldig goed aanbod van nieuwe en oudere figuren en prijzen vallen mee.

Antwoord van Old School Toys