Fantastiske søde, imødekommende personaler, som gjorde vores oplevelse kæmpe stor og positiv. Det koster at springe fra 6 km, med fly og instruktør/tandem. Bare ærligt ærgerlig med prisen på foto og... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Bedrijf heeft geantwoord
Mathias fra Herning afdelingen har bare været helt genialt fantastisk. Fra jeg smed en mail afsted med diverse spørgsmål omkring langrendsski og udstyr til Vasaløbet 2027 har jeg bare fået en he... Toon meer
One Open Sky i Herning levere en fantastisk kundeservice. Jeg havde en reklamation på et Wingfoil-board hvor jeg fik en ekstraordinær god service. Jeg kan kun opfordre til at lægge din handel hos... Toon meer
Jeg var i tvivl om, hvilket Isup, jeg skulle købe. Jeg skrev derfor til deres support lørdag aften og fik et uddybende svar mandag morgen. Jeg kontaktede dem herefter på telefon og fik yderligere rådg... Toon meer
One Open Sky (tidligere Nautic Surf og Ski) er Danmarks største på vand- og snesport. Vi har et kæmpe udvalg og de bedste priser inden for ski, snowboard, skitøj, kitesurfing, windsurfing, SUP, kajak, neopren, tilbehør og tasker. Alle One Open Skys medarbejdere er aktive skiløbere, snowboardere og surfere og har mange års erfaring med de produkter vi sælger. Derfor kan vi altid garantere dig den optimale vejledning og de bedste produkter og priser. Vores online butik er spækket med over 10.000 produkter fra de mest populære brands og udvalget rækker bredt. At levere top kvalitet til gode priser er vores højeste prioritet!
Golfvej 10, 7400, Herning, Denemarken
Vraagt klanten om een review
Heeft 50% van zijn negatieve reviews beantwoord
Super god oplevelse at handle med Herning butikken via telefonen. Kompetent vejledning og hurtig levering.
Mathias fra Herning afdelingen har bare været helt genialt fantastisk.
Fra jeg smed en mail afsted med diverse spørgsmål omkring langrendsski og udstyr til Vasaløbet 2027 har jeg bare fået en helt fantastisk god, hurtig og meget professionel service... og jeg har talt med flere butikker.
Men valget var nemt og det var på grund af Mathias.
I dag kom så mine ski med DHL og alt var bare perfekt. Bindinger og alt.
Stort tak til One Open Sky og især Mathias.
Jeg kommer heeeelt sikkert igen. Tryggere og bedre køb findes ikke andre steder.
Nu er jeg klar til mit første Vasaløb i 2027.
Det koster at springe fra 6 km, med fly og instruktør/tandem. Bare ærligt ærgerlig med prisen på foto og film, særligt med tanke om hvad selve springet koster, var det dyrt. Og når så man kun kan vælge nogle bestemt ‘gratis valgfri t-shirt’ fra Shop i den STORE foto/film pakke, og der så tilmed ikke er i ens størrelse af den man nu lige måtte nøjes med at vælge, blev følelse af indskrænkethed nær.
Vil dog aldrig glemme de rare mennesker som stod for hele oplevelsen.

Antwoord van One Open Sky - Herning
Super fin handel. Hurtig ankomst af pakken . Altid god service og nem ombytning hvis det er .
Super kundeservice - virkelig ud over det sædvanlige.
Samtidig god levering og gode priser.
Fantastisk god service og oplevelse, var til bootfitting og fik nogle gode støvler, kunne konstatere på skiferien, at de gnavede en lille smule. Var derfor vendt tilbage for at få dem blokket, Fik en god behandling og vi fik løst problemet.
Kæmpe skulder klap herfra
Super service fra Marko som undersøgte og hjalp mig med at vælge skibriller så jeg fik de helt rigtige . Ærlig og konstruktiv feedback uden at have pris for øje ! Super service og vildt gode priser her i januar . Og hurtig levering . Bestilte i dag og pakken kommer i morgen . Go info fra start til slut . Kanon webshop især for os der elsker ski 👏👏
Jeg har købt et par skistøvler og formstøbte såler og fået kyndig råd, vejledning og særdeles god, imødekommende og smilende betjening af Elias. Han fortjener ros for sit arbejde. En supergod oplevelse.
Jeg har været i butikken i Herning med et julegave køb.Det var ikke muligt at få pengene tilbage, kun et gavekort. Jeg fandt derfor en ting at bytte med. Det var et par handsker, men dem havde de ikke i min str - derfor spørger jeg om han kan bestille det par hjem til mig. Det kunne ikke lade sig gøre. Jeg fandt derfor et alternativ som var Et par andre handsker som jeg nok ikke havde valgt hvis jeg kunne få pengene tilbage. De var lidt billigere end det jeg havde fået i gave og derfor fik jeg differencen som et gavekort på 40kr og kunne ej heller få 40kr udbetalt denne gang.
I Herning skal du vente lang tid på service. Har været der 3-4 gange. Ikke en gang er jeg blevet spurgt “er der noget jeg kan hjælpe med?”
Generalt en dårlig oplevelse, og mangel på service

Antwoord van One Open Sky - Herning
Jeg har stået en del på ski efterhånden, men har aldrig været typen der har gået op i det nyeste udstyr. Nu tog jeg så herind fordi jeg endelig ville investere i nogle nye lækre skistøvler. Og jeg fik en fuldstændig fremragende betjening af Oliver Østergaard, som satte mig ind i alt, og besvarede alle mine mange spørgsmål med et smil. Det er desværre sjældent at man får så god service i Danmark efterhånden, men stor respekt til Oliver! Giv ham et klap på skulderen hvis I læser det her
Rigtig flot butik og god rådgivning fra dygtige folk.
De var behjælpelige med at levere en kajak til mig i Silkeborg uden afregning.
Jeg kan kun opfordre til at lægge din handel hos OOS fordi jeg som kunde altid har oplevet en super stærk og kompetent butik og medarbejderstab, som går den ekstra mil.
Har ofte handlet i butikken og oplever altid god service og vejledning.
Tak til teamet bag denne sag, Markus&Rene
Mvh.Peter
service er bare top klasse 👌🏽
meget behjælpsom personale, og god kommunikation
Lees meer over geverifieerde reviews.