Zeer slechte webwinkel, niet te vertouwen!!!
Via Bol.com meerdere artikelen besteld, Via online systems artikel wel ontvangen binnen 2 dagen alleen verkeerde.
Vervolgens was mij toegezegd dat ik dag er na in dit artikel zou ontvangen. Zaterdag (dag erna) niks ontvangen en deze dag nog contact opgenomen.
Werd excuses gemaakt en er werd nu gezegd dat het maandag verstuurd zou worden dat ik het dinsdag zou ontvangen.
Vandaag contact opgenomen en verteld dat het einde van de dag was gebeurt en dat er niet meer vandaag geleverd zou worden.
Het zou verstuurd zijn en meneer zou mij het track en trace nummer gemailen zodat ik informatie kon inzien over de levering. Uur gewacht en weer gebeld. Vervolgens weer excuses en gezeur en deze persoon stuurde met een aparte email adres een nummer door die niet klopte, nummer was niet bekend bij PostNL.
Bol.com ingelicht en een klacht ingediend over deze partner en aangegeven dat ik echt vreselijk kwaad ben op deze partij.(online systems)
Bol.com heeft contact opgenomen met deze partij en bevestigt dat het pakket bij PostNL ligt en morgen echt geleverd zou worden.
Er was een verkeerd track en trace nummer doorgestuurd en Bol heeft mij nu de juiste doorgegeven.
Vreselijk frustrerend!!! Ben erg kwaad op deze partij, niet te vertrouwen, kost je veel tijd en energie en je moet het verkeerde pakketje zelf retour melden, retour bon printen en op de doos plakken en zelf weg brengen.
Advies, je kunt beter geen zaken met dit soort partijen doen!! Waarom?, maken vele fouten, wat ze zeggen komen ze niet na, niet te vertrouwen.