Til norma,angående noget om du har…
Til norma,angående noget om du har spurgt a9 om Fridtjof også spillede for hende,og de ord jeg skriver her har jeg fra a9,,fridjof overtager mit spil men det er mig der spiller når jeg falder i søvn,og det mener jeg ikke man må,og det nøste er er jeg fortalte polleput at det var mig der var ripenser,og dertil var hendes svar at jeg var tosset i hovet ,og det men jeg er mehet forkert af hende ,men hva hun er jo ADMIN,og det sidste det med mini,den er oki den banning,,,men ikke okiat mini bliver ved med at advare kongert uden han bliver bannet,,og til slut ,hvorfor kommer der mindre og mindre påOB,det er blæ.a fordi polleput og minimoner er ADMINS,,,,og sådan bliver jeg ved med at mene ,,,OB er blevet meget ringere siden love gik,,,og agnes nærmest blev frosset ud,,,,men såoki med det,,og det med at du har skrevet mail til mig det passer ikke for har ingengen mail modtaget ,som du har sagt tila9,,hvis ellers det passer hvad hun siger ,,og polleput sagde for resten ogsåhun ynskede mig død,,,men hva ADMIN MÅ JO SIGE ALT HAR DESVÆRE IKKE PRINT AF DET ,DET VAR I TLF,,,,,,,hyg jer ved ikke hvornår jeg er på OB igen ,og er også ligeglad,
11 juni 2018
Review zonder uitnodiging