Het was, als vanouds, geweldig! Herbie Hancock speeld briljant, helaas 2x hetzelfde. Ik vond Michael Mayo een mooie ontdekking. Christian McBride was briljant, even als New Cool Coll.; helaas heeft... Toon meer
Hoewel de tickets in 2019 gekocht voor de voorstelling van André Rieu, en uitbraak corona zonder gedoe werden omgezet voor 2021. Ook kon het toen nog niet doorgaan , maar werd ook toen probleemloos d... Toon meer
Ervaring was leuk Alleen waar wij zaten was geen gezellige sfeer ivm dat wij niet goed bij het evenement betrokken worden. Kan misschien beter door de mensen boven in ring twee ook te betrekken ivm... Toon meer
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Officiële Kaarten voor Concerten, Dance, Festivals, Voetbal, Cabaret & Theater bij Onlineticketshop. De Beste Tickets Koopt U Hier Veilig Online!
Bornholmstraat 82 , 9723AZ, Groningen, Nederland
- 050-2011520
- info@onlineticketshop.nl
- www.onlineticketshop.nl
Voucher niet inwisselbaar
Ik heb in oktober 2022 4 kaartjes gekocht voor Stromae, afhandeling ging heel vlot, de kaartjes kwamen via de mail, tot zo ver alles prima. Helaas werd het concert geannuleerd. Hierover goede communicatie, ik kreeg een voucher voor het volledige bedrag dat ik betaald had die 2 jaar geldig is. Op de website van de Onlineticketshop worden echter geen concerten meer aangeboden, waardoor ik mijn voucher niet kan inwisselen. Ze zijn alleen nog per mail bereikbaar volgens de site, dus ik heb ze nu gemaild om het bedrag terug te vragen, nog geen reactie. Hebben andere mensen hier ervaring mee?
Attend
Informatie over het inhaalconcert was tijdig en informatief.
Prachtig concert Sting is geweldig
Prachtig concert. Echt genoten. Goede stoeltjes makkelijk te vinden
Concert was super
Concert was super, voorprogramma een stuk minder.
Precies zoals ik mij Sting voorstelde, een aanrader voor liefhebbers van 70, 80 en 90’s muziek!
Alles was goed geregeld erg naar m'n…
Alles was goed geregeld erg naar m'n zin gehad.
Het geluidsniveau van de band in het voorprogramma was wel abnormaal hard. We konden niet in de zaal blijven en moesten gehoorbescherming aanschaffen bij de service balie.
Maar de service was veder goed.
Snel gemakkelijk geen problemen gehad en het was een top feest
de tickets kwamen snel digitaal en de…
de tickets kwamen snel digitaal en de afwikkeling ging soepel. erg vriendelijk personeel!
Top service!
Na onverwacht in een rolstoel terecht gekomen te zijn en ik andere tickets nodig had, die zij niet konden leveren, werd keurig mijn geld teruggestort. Top service
Zwarte Cross 2023
Tickets meteen ontvangen via de mail. Ook goed op de hoogte gehouden over het evenement
Geweldige concert
Geweldige concert, goede ervaring met aankoop tickets via jullie.
Goede informatie gekregen.
Top geregeld 👌🏼
Natuurlijk de ticket voor Coldplay…
Natuurlijk de ticket voor Coldplay geleverd voor een redelijke prijs
Trouwens opnieuw een geweldige concert
Snel en duidelijk
Snel duidelijk, blijft goede informatie delen ook via prive mail, super
Mooi
Ik was wat sceptisch. Kocht de kaarten al voor de officiële start verkoop.de dag die ik wilde gaan, was niet beschikbaar . Maar de alternatieven waren reeel. Koos een andere dag en had de tickets al snel in huis.
Show was fantastisch
TOP!
Ideaal. De kaartjes werden voor ons besteld, dus geen stress van online wachtrijen. Perfecte plaatsen. TOP!
Een groot feest en het begon al bij jullie
Een week voor het optreden van André Rieu werd ik al helemaal opgezweept door jullie mail. Het feestje was toen al begonnen. Jullie bieden een hele goede service, wat te doen als er iets mis zou gaan etc etc maar vooral de aandacht die jullie schenken aan degene die tickets bij jullie hebben gekocht. Ik word daar heel vrolijk van. Dus onwijs bedankt voor alles! Echt top!
Mijn ongeduld werd dubbeldik beloond!
Ik was wat ongeduldig toen ik de kaarten niet kreeg 4 weken voor de show maar toen ze kwamen ging alles zeer voorspoedig. We hadden topplekken en hebben ontzettend genoten. Mooie herinneringen kunnen maken met mijn moeder van 86!
Bedankt!
alles was goed geregeld
alles was goed geregeld, vanaf het kopen van de tickets tot het leveren van de digitale tickets. volgende keer weer onlineticketshop.
Werd zeer snel en duidelijk op mijn…
Werd zeer snel en duidelijk op mijn vraag wat de status was van mijn kaarten geantwoord
Graag zou ik 2x tickets willen winnen 🥳
Na hartverzakking toch kaartjes..
De communicatie laat te wensen over; telefonisch en via whatsapp zijn ze niet te bereiken. Ik dacht even dat het misging; had een half jaar geleden kaartjes via onlineticketshop gekocht en 1,5 week voor het concert nog geen sjoege (ze beloven uiterlijk twee weken voor het concert te leveren, en in dit geval was er geen enkele reden waarom dat niet zou kunnen). Geen enkel bericht hierover. Kreeg het toen warm na een google search met ook slechte berichten erop over politie meldingen enzo. Vandaag er toch maar een mail aan geweid en een paar uur later werden de kaarten alsnog verstuurd. Pfff, ondanks hartverzakking uiteindelijk toch tevreden..!