Een onvergetelijke ervaring
Wij bezochten Château Neercanne in januari voor een vijfgangendiner met overnachting en ontbijt (€800), maar verlieten het verblijf helaas zeer teleurgesteld.
Het grootste probleem was de temperatuur van de gerechten. Zowel meerdere gangen als vrijwel alle amuses werden te koud geserveerd. In een winterse setting is dat extra storend: smaken kwamen niet tot hun recht en finesse ging verloren. De gerechten leken bovendien te lijden onder een duidelijke overcomplexiteit, waarbij techniek belangrijker werd dan smaakbeleving.
Ook de communicatie achteraf was teleurstellend. We hebben het restaurant hierover aangeschreven; pas na de derde e-mail kwam er een reactie — veel te laat om nog als klantgericht te voelen.
Het ontbijt de volgende ochtend was eveneens ondermaats en opvallend karig voor dit niveau. Inmiddels vernemen wij dat dit wordt aangepast, maar ook dat komt voor ons te laat. Er is geen enkele vorm van compensatie aangeboden.
Voor deze prijs verwacht je consistentie, warmte (letterlijk en figuurlijk) en een professionele opvolging bij feedback. Die hebben wij helaas niet ervaren. Voor ons was dit absoluut geen ervaring die de prijs rechtvaardigt.