De manier waarop jullie de klant benaderd is heel vriendelijk kan nog niet oordelen over levering die moet nog komen. Maar zal ook wrl goed zijn.

Ik heb een teckelbank bestelt voor in de tuin, goed ontvangen maar helaas is de bank zeer klein, eerder geschikt voor kinderen dan volwassenen. Kortom, een te dure bank voor wat je ervoor krijgt.... Toon meer

1. Algemene winkel
  2. Tuincentrum
  3. Tuinmeubilairwinkel
  4. Tuinmeubelwinkel

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

OutsideLife verkoopt producten voor in de tuin. “Genieten van het buitenleven” is ons motto. Of je nu geniet van werken in de tuin, buiten koken en eten, de dieren die een bezoekje komen brengen, lange avonden buiten zitten met de gezellige warme sfeer van een vuurtje of relaxen met een heerlijk zonnetje… in onze webwinkel is voor iedereen wat te vinden. Blader maar eens door de verschillende categorieën of gebruik de zoekfunctie om de producten te vinden die u zoekt.

4,4

Uitstekend

Toen DHL per abuis het verkeerde…

Toen DHL per abuis het verkeerde huisnummer overnam en het pakket weer mee terug nam, heeft Joris direct actie ondernomen en gezorgd dat alles helemaal goed en nog op tijd werd afgeleverd. Prima service voor een prima pakket👍👍

17 juni 2021

Hallo Arie,
Nog bedankt voor je mooie review!
Gelukkig is het goed gekomen met je pakket ;-)

Mooie materialen tegen een goede prijs

Mooie materialen tegen een goede prijs, snelle verzending, en een goede klantenservice voor als er eens iets mis gaat met een zending, kortom ik blijf hier bestellen !

1 juni 2021

Hallo Moon,
Bedankt voor je mooie review!
We zien je natuurlijk graag terug.

Prima

Het produkt (een regenmeter) is prima, dit was de tweede die ik hier kocht (als kado voor een ander). De bestelling plaatste ik vlak voor Koningsdag en het duurde enige dagen voor het verstuurd werd, dat is wel het nadeel van kleinschalige persoonlijke aandacht, maar verder was het prima.

26 mei 2021

Hallo Hil,
Bedankt voor je mooie review!
We versturen inderdaad 3 maal per week. Feestdagen kunnen dan een kleine vertraging opleveren.

Huis aanzich is prima maar de gaten…

Huis aanzich is prima maar de gaten voor de bijen zitten scherpe randen aan en veel houtresten in. Ben nog wel even met een vijl druk geweest.

22 mei 2021

Hallo Wout,
Bedankt voor je review!
We geven je klacht door aan de leverancier.

Leuke producten en super servixe!

Ik had 2 hanging basket hangers besteld, waarvan er 1 kapot was aangekomen. Meteen contact gehad met Outside Life en ze hebben direct een nieuwe verstuurd. Top service!

12 mei 2021

Hallo Emma,
Bedankt voor de mooie review!
En veel plezier van de hangers...

Wandhaak

Goed product, levering goed.
Verpakking kan beter.

21 april 2021

Hallo Pascal,

Bedankt voor de mooie review.

Wat betreft de verpakking:
Vanwege het millieu maken wij gebruik van reeds gebruikte materialen. Zie ook de melding hiervan op onze website: https://www.outside-life.nl/klantenservice/verzenden-en-afhalen/

De kwaliteit van de schort is niet…

De kwaliteit van de schort is niet goed.
Ik heb al retour gedaan.

8 maart 2021

Hallo Leila,

Wat jammer dat de schort is tegengevallen.
In afwachting van je pakket hebben we het geld alvast teruggeboekt.

Prima afhandeling van de bestelling

Prima afhandeling van de bestelling, goed verpakt transport en zeer tevreden en blij met mijn kweekkas.

3 februari 2021

Hallo Carina,
bedankt voor de mooie review en veel plezier van de kweekkas gewenst!

Leuk assortiment, prima klantenservice

Ik had bij deze winkel mooie bloempotten besteld, maar helaas bleek de bijbehorende keramische onderzetter tijdens het transport te zijn gesneuveld.

Ik heb contact opgenomen via het formulier op de website, en ze hebben direct na de kerstdagen gereageerd en zonder problemen een nieuwe onderzetter toegestuurd in een stevigere verpakking.

Zeer tevreden :)

29 december 2020

Hallo Niels,
Bedankt voor de mooie review en veel plezier van de potten!

Super fijn bedrijf

Super fijn bedrijf! Online Zweedse fakkels besteld. Perfecte, snelle en duidelijke communicatie! Ook op mijn vraag per mail werd snel en adequaat gereageerd en mijn artikelen op tijd geleverd! Een aanrader om iets te bestellen!

16 december 2020

Hallo Marion,
Dank je wel voor de mooie review.
Veel plezier van de fakkels!

Prima service en snel geleverd!

Prima service en snel geleverd! Ik kocht een product dat aan mijn verwachting voldeed. De service ging zover dat ze mijn bestelling even langs kwamen brengen (per fiets) uiteraard vanuit mijn eigen woonplaats :-). Geweldig, toch!

29 augustus 2020

Antwoord van OutsideLife

Hallo Ger, bedankt voor je mooie review!
Het kwam inderdaad toevallig zo uit om het pakket langs te brengen 😉

Mooi produkt

Mooi produkt, goed verpakt en vlot geleverd

17 augustus 2020

Antwoord van OutsideLife

Hallo Karin, Bedankt voor de mooie review!

Snelle levering, netjes en goed verpakt.

14 augustus 2020

Antwoord van OutsideLife

Hallo Marita, bedankt voor je mooie review!

Produkt zoals omschreven

Produkt zoals omschreven, netjes verpakt en verzonden.

20 juli 2020

Antwoord van OutsideLife

Hallo Miranda, Bedankt voor de mooie review!

29 juni 2020

Antwoord van OutsideLife

Hallo Carla, Bedankt voor de mooie review!

Is dit jouw bedrijf?

Gratis account aanmaken