Na 3 zwangerschappen en nu koperspiraal heb ik ineens enorme menstruatie klachten. Na een jaar pijnstillers elke 3-4 weken te slikken om de dag door te komen wil je toch iets anders. Ik kende de... Toon meer
Ovulay, Drug-free period pain relief.
Poorterij 24, 4141av, Leerdam, Nederland
- Info@ovulay.com
- www.ovulay.com
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Na extreem veel pijn en ondertussen 2…
Na extreem veel pijn en ondertussen 2 operaties verder wist ik niet meer wat ik moest doen aan de pijn die maar bleef aanhouden, tot mijn partner met de ovulay aankwam. Vanmorgen bezorgd en direct in gebruik genomen.. en ongelooflijk maar waar... direct minder pijn!
Ik raad dit dus ook iedere vrouw aan die maar iets last heeft van krampen.
Wat een oplossing
Mijn vriendin is meer dan een half jaar geleden geopereerd aan endometriose, helaas volledige baarmoeder verwijderd.. de krampen en pijn kwamen echter al weer snel terug en bij een tweede operatie bleek dat er verklevingen waren.. vele pijnmedicatie hielpen niet, totdat een collega me tipte over ovulay.. direct verlichting, geweldig!! Dit geeft zoveel rust en haar vooral meer vrijheid om zonder pijn der ding te doen.
Wat ben ik blij dat ik dit apparaatje heb gekocht!
Ingezet bij endometriose en door maagverkleining bepaalde pijnstillers niet meer mogen slikken.
Het neemt de pijn niet weg maar het maakt het ongelooflijk veel draaglijker. Wanneer hij na een kwartier uitvalt moet hij direct weer aan. Wanneer de batterij leeg is is hij binnen een uur weer vol. De pijn is beter hanteerbaar en te behappen. Het was een gok maar ik ben blij dat ik hem genomen heb!
Qua gebruiksgemak trouwens ook een dikke 10. Hier een enorm tevreden vrouw!
Ik heb mijn vriendin een cadeau…
Ik heb mijn vriendin een cadeau gegeven. Ze was positief verrast en is er echt heel blij mee. Het helpt zeker haar buikpijn te verminderen.
voor mijn dochter van 14 heb ik ovulay gekocht
voor mijn dochter van 14 heb ik Ovualy gekocht. ze is er erg blij mee, omdat ze nu minimale buikkrampen heeft
Goed geregeld!
Helaas, voor mij werkt hij niet. Gelukkig is dit geen probleem omdat je je geld terug krijgt als je hem retourneert. Het contact verliep even wat stroef maar alles is geregeld. Heel fijn dat het zo kan.
Juist ook dat ik op deze manier de kans kreeg uit te proberen of Ovulay zou werken, er zijn weinig bedrijven die die kans geven.
Voor mijn dochter van 14 heb ik ovulay…
Voor mijn dochter van 14 heb ik ovulay gekocht. Ze is er erg blij mee, omdat ze nu minimale buikkrampen heeft.
Ovulay is een lifesaver!
Ik hoef nooit meer een warme kruik te maken, echt top. Kleine minpunt is dat ze (nog) geen handige hoesje oid verkopen. Wellicht is dat wel een idee voor als je bijv. gaat sporten dat je hem makkelijk kunt meenemen in de sporttas.
Fijn en compact apparaatje
Fijn en compact apparaatje. Al een aantal keren nieuwe pads bij besteld.
Ik en mijn zusje zijn erg tevreden met…
Ik en mijn zusje zijn erg tevreden met het apparaat van ovulay. Wanneer we ongestelt zijn, kunnen we ook gewoon sporten nu. Ideaal.
Heel blij mee!
Heel blij mee!
Na de zwangerschap werden mijn menstruatiekrampen heftiger, door de Ovulay te gebruiken heb ik amper tot geen last gehad! Echt top!
Het werkt voor mij dus niet
Het werkt voor mij dus niet. Ik heb zulke hevige buikpijn waardoor mijn buik nogal gevoelig is. De ovulay irriteert dan alleen maar en maakt het er niet beter op.
Ik heb het retour gedaan binnen de proefperiode, maar krijg geen reactie erop en heb mijn geld nog steeds niet terug!

Antwoord van Ovulay
Te mooi om waar te zijn?
Ik had zelf de kans om de Ovulay-kit uit te proberen. In het begin was ik behoorlijk sceptisch. Ik bedoel, een apparaatje dat menstruatiepijn verlicht… Bijna te mooi om waar te zijn, toch? Maar nu gebruik ik het al een paar maanden, en ik moet zeggen dat ik echt tevreden ben. De pijn verdwijnt echt. Je kunt waarschijnlijk wel raden wie mijn beste vriend is tijdens mijn maandelijkse periodes 😉
Altijd enorm veel last gehad van…
Altijd enorm veel last gehad van buikpijn tijdens mijn menstruatie. Ik heb de oplossing gevonden! Ovulay is handig in gebruik en zorgt er echt voor dat je minder tot geen buikpijn hebt.
Zeer tevreden. Tip: direct opdoen op verwachte dag menstruatie, niet wachten tot kramp.
Mijn dochter heeft behoorlijke krampen de eerste 2 dagen van haar menstruatie. Het belemmert haar erg, want een groot deel van de dag ligt ze op bed en mist hierdoor schoollessen en (andere?) leuke dingen. Nu 2 menstruaties de Ovulay geprobeerd. De eerste keer opgedaan toen ze echt kramp had, die werd minder enige tijd na het opdoen, maar dat duurde wel ongeveer 1,5-2 uur. Bij de tweede menstruatie direct opgedaan toen de eerst tekenen van de aankomende menstruatie zich aandiende (dus niet gewacht tot de kramp, maar direct bij wat gevoeligheid) en nagenoeg geen last gehad. In iedergeval niet belemmerend. Ook goed te dragen onder kleding! Tot nu toe erg blij mee!
Na 3 zwangerschappen en nu koperspiraal…
Ik kende de TENS als door mijn zwangerschapcursus dus het leek mij wel wat nadat ik mezelf hierin had verdiept
En het werkt top!
Goede menstruatiepijn verlichting
Ik heb de Ovulay opgestuurd gekregen om te testen en ik ben erg onder de indruk. Hij werkt onwijs goed, ik heb veel last van mijn onderrug tijdens de menstruatie en met dit apparaatje voel ik het niet meer. Ideaal!
Ik heb de ovulay opgestuurd gekregen en…
Ik heb de ovulay opgestuurd gekregen en ben er zooo blij mee! Van alles wat ik heb gebruikt vind ik dit het fijnst. Het helpt mijn rug echt te ontspannen en ik ben vrij van pijnstilling. Wat ik ook erg fijn vind is dat je verschillende standen hebt en de intensiteit kan aansturen. Makkelijk onder mijn kleding te dragen ook gemakkelijk mee te nemen in mijn tas. Ik ben fan!
Top product!!!
Ik heb altijd vreselijke krampen in mijn buik. Normaal gesproken gebruik ik dan mijn kruik, maar dat werkt helaas niet volledig. Ik ben helemaal fan van dit product. Ik heb geen last meer van krampen en ik kan hem zelf bedienen. Top!!!
Cadeau gegeven aan mijn vriendin.
Cadeau gegeven aan mijn vriendin.
Die is er mega blij mee, het werkt perfect.