Pantyspecialist.nl Reviews

TrustScore 3 uit 5

3,2

Na reclame op TV Rijnmond de website bezocht. Die ziet er mooi uit en is gebruiksvriendelijk. Pantyspecialist biedt veel keuze in merken, soorten en kleuren. Bestelproces verloopt soepel met snelle le... Toon meer

1. Damesmodewinkel

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Dé webshop voor al uw beenmode online op het gebied van panty's, Stay Up kousen, stockings, Hold Up kousen en leggings. Wij hebben Elegante, Modieuze en Stijlvolle panty's en Stay Ups van bekende merken, zoals de Oroblu panty, Kunert beenmode, Hudson panty's, Le Bourget panty en ook Pamela Mann en Fiore zijn bij ons verkrijgbaar. Binnen Nederland leveren we snel en middels gratis brievenbusverzending heeft u het gemakkelijk in huis. Pantyspecialist.nl voor het kopen van uw panty online!

Gemiddeld

TrustScore 3 uit 5

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Top!

Prima webshop! Ruime keus, redelijke prijzen en snelle, correcte levering.
Ik bestel zeker nog eens!

25 februari 2015

Eerste ervaringen zijn prima!

Na reclame op TV Rijnmond de website bezocht. Die ziet er mooi uit en is gebruiksvriendelijk. Pantyspecialist biedt veel keuze in merken, soorten en kleuren. Bestelproces verloopt soepel met snelle levering.

21 februari 2015

Tevreden klant!

Maandag besteld, per ongeluk 2 verschillende maten gebruikt, daar werd ik telefonisch over gebeld en ze hebben het aangepast. Dinsdag lag het al op de mat. Ik ben zeer tevreden!

21 februari 2015

Service op maat en snel!

De pantyspecialist reageert snel en adequaat op vragen die ik stelde over wensen die ik had. En welke producten daaraan voldoen. Niet alleen krijg ik dezelfde dag nog een reactie, er worden gelijk linken naar de desbetreffende producten gestuurd. Heel efficiënt. Na bestelling en betaling krijg ik nog bericht dat de panty's zijn verstuurd en een dag later binnen. Ideaal!

18 februari 2015

super afhandeling, snelle levering, prima kwaliteit

Als u mooie panty's van prima kwaliteit wilt en ook nog met een snelle levering, bent u hier aan het goede adres. Ruime keus, zowel "dagelijks" te dragen als meer luxe, bedrukte panty's. Met maatverhoudingen, dus makkelijk bij twijfel voor de juiste maat.

18 februari 2015

Top service en kwaliteit!

Vanaf de website is een bestelling heel makkelijk te plaatsen en één of twee dagen later is het bestelde al in huis. Altijd goede service en topkwaliteit panty's!

17 februari 2015

Snel, veilig en kwaliteit

Ik ben zeer tevreden over het bestelproces en de levering. De foto's laten goed zien, wat voor product je krijgt geleverd en de levering gaat ook erg snel.

17 februari 2015

Super!

Ik ben erg tevreden over de service en snelle levering van de Pantyspecialist.nl. Erg mooie Hold-up stockings die niet afzakken,super!

Aanrader: de fleecepanty!

Vorig jaar de fleecepanty aangeschaft na een tip van Tessa van Pantyspecialist. Al meerdere vriendinnen blij gemaakt met het doorgeven van deze tip: hiermee heb je ECHT geen koude benen meer in de winter. En bij Pantyspecialist bestel je makkelijk en je hebt hem in no-time in huis. Super!

Super!!!!

Zeer aan te raden goede service mooie panty's van uitstekende kwaliteit!!!

Perfect

Snelle levering, goed verpakt, hoge kwaliteit panty's en kousen. Erg gemakkelijk dat de pakketjes gewoon door de brievenbus kunnen.

15 februari 2015