Het geurtje, Gentlemen Man van Gyvenchi, is al lang niet meer in de reguliere verkooppuntten te verkrijgen Ik gebruik deze fantastische geur al sinds 1976....het lanceer jaar Ben enorm t... Toon meer
Vlotte levering en een heerlijk parfum toegestuurd gekregen. Het parfum is zeker geen nep zoals sommigen beweren. Een klein minpuntje....ik moest wel verzendkosten betalen terwijl het toch al over een... Toon meer
Ik heb bij Parfumoutlet voor de 1ste keer besteld. Als ongeduldig standje die ik ben, mailde ik ze na 2 dagen dat ik geen bevestigingsmail had ontvangen. Fleur antwoorde binnen een dag mijn mail, met... Toon meer
De bestelling werd onmiddellijk uitgevoerd, snel geleverd, de verwachtingen waren gerechtvaardigd. Het parfum beviel me nog steeds met zijn aroma. Het was overigens niet eenvoudig om ze op andere site... Toon meer
Parfum Outlet.nl - Lekker ruiken hoeft niet duur te zijn!
Bargelaan 200, 2333CW, Leiden, Nederland
- info@parfumoutlet.nl
- www.parfumoutlet.nl
Heeft 71% van zijn negatieve reviews beantwoord
Ik heb tot nu toe geen bestelling…
Ik heb tot nu toe geen bestelling ontvangen en geen bericht gekregen is 6 dagen nu ik heb email drie keer gestuurd geen antwoord .

Outlet parfum eindelijk gevonden
Hier vond ik mijn parfum die in de winkel al lang niet meer te verkrijgen is. Top.
Correct handelingen voor alle producten
Correct handelingen, beste prijs
Snelle service en originele kwaliteitsborging
İk raad Parfum Outlet nl aan iedereen aan die op zoek is naar grote assortiment kwaliteitsvolle parfums tegen een niet te weerstane concurrerende prijs!
Zoals het hoort netjes op tijd geleverd.
Heeel uitgebreide keuze
Heeel uitgebreide keuze, goede prijs en snelle levering!
Alles was in orde en op tijd.
Beste prijs kwaliteit van de markt en…
Beste prijs kwaliteit van de markt en vlot verlopen van mijn aankoop!
Goede prijzen, snelle levering
Ze hebben goede aanbiedingen waardoor parfum een stuk goedkoper is. Ook leveren ze snel!
Top kwaliteit 100 procent
Bestelling ging uitstekend , mijn parfum van top kwaliteit 100 procent betrouwbaar en uiterst nette prijs wat enorm veel scheelt ,
Heb op 11 december een cadeau besteld
Heb op 11 december een cadeau besteld. Nu, 19 december, product nog niet verzonden. En overmorgen gaan we kerst vieren. Daar word je gewoon verdrietig van. En waarom hebben bedrijven tegenwoordig geen telefoonnummer meer op de website. Irritant.
Bestelnr:

Beste parfumerie ooit
Altijd correct geleverd. Nog nooit problemen gehad. En beterkoop! Wat moet je nog meer hebben!
FAKE BLACK FRIDAY Aanbieding
Nu 1 Ster, in het verleden wel tevreden. Alleen kom niet met van die NON BlackFriday aanbiedingen. Gelijk klaar met dat soort praktijken. Schrap ons maar uit jullie mailinglijst.
Bestel regelmatig de Azzaro Pour Homme 200ml, laatste keer 30Juni 2024 voor €49,95 en nu is er de geweldige black friday aanbieding met 27% korting voor €61.05 ??

Snel en goede levering product naar wens
Snel en goede levering product naar wens
Alles verloopt vlot jammer dat de…
Alles verloopt vlot jammer dat de leveringstijd lang duurt
goede prijs voor de parfum en snelle…
goede prijs voor de parfum en snelle levering
Originele parfum groot assortiment…
Originele parfum groot assortiment goede prijzen snelle levering mooie
Aanbiedingen