2,8

Gemiddeld

TrustScore 3 uit 5

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

2,8

Alle reviews

3 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Wij controleren reviews

Horror

Horror! Niet doen, goedkoop is duurkoop. En de stress die je krijgt van je auto hier parkeren niet waard. Bijna mijn vlucht gemist. Personeel staat ruzie te maken waar je bijstaat. Ongeorganiseerde toestand met bakken vol met sleutels in het “ kantoor”. Buiten tafels met bierblikken. Uiteindelijk vertrok ik op vakantie zonder te weten waar mijn auto geparkeerd werd, zonder bewijs dat ik hem had achtergelaten en zonder sleutel. Door de tijdsdruk weinig andere mogelijkheden dan erop vertrouwen dat het goed zou komen. Heb er een week buikpijn van gehad. Bij terugkomt bellen met een nummer, iemand die geen Engels spreekt en alleen iets onverstaanbaars terug schreeuwt. Vijf keer gebeld. Uiteindelijk zijn we opgehaald een uur later. Bij “kantoortje” aangekomen blijkt mijn grootste nachtmerrie uit te komen. Ze kunnen mijn sleutel niet vinden. Komen met verschillende willekeurige sleutels vragen of die van mij is. Na een poos vinden ze gelukkig mijn sleutel en heb ik mijn auto kunnen zoeken op een van de vele parkeerterreinen. Andere klanten vertelden terplekke dat toen zij arriveerden de eigenaar dronken in het busje stapte en meerdere geparkeerde auto’s beschadigde tijdens het wegrijden. Dat ik mijn auto terug heb is een wonder.

13 juli 2026

We hebben al vaak gebruik gemaakt van…

We hebben al vaak gebruik gemaakt van Valet parking, maar nog nooit zo'n slechte service meegemaakt als van dit bedrijf. Bij aankomst op Düsseldorf Airport ging het redelijk goed, al vonden we het wel raar dat onze auto niet gelijk met de chauffeur werd weggereden naar de parking maar nog een hele lange tijd bij kiss en ride bleef staan. Maar toen we terug kwamen ging het helemaal mis. We belde netjes zoals afgesproken, wanneer we de koffers in handen hadden. Toen werd er gezegd dat we een screenshot van de boeking moesten appen. Daarna stuurde ze dat het 25 min. zou duren. Na een half uur wachten vroegen we maar waar ze bleven. Toen appte ze dat er nog 3 klanten voor ons waren. Na nog eens 20 min. wachten kwam er iemand naar ons toe en vroeg weer om onze boekingsbevestiging. Toen we deze maar weer lieten zien zei hij ineens dat ze onze sleutel kwijt waren en dat het bedrijf is overgenomen? Dat de eerste eigenaar niet meer op Duss airport mag komen etc. Raar verhaal. Ook was het maar goed dat we locatie van de auto konden zien en dat we zagen deze bij Van der Valk Duss stond sinds die dag. Zelfs dat wisten ze niet. We waren toen al een ruim 1,5 uur verder, aan het lijntje gehouden met leugens. We hebben een zoontje van 4 en het was nacht, dus die lag al die tijd al in mijn armen. Godzijdank hadden we wel de reserve sleutel bij en konden we, nadat mijn man naar de auto was gebracht, naar huis. Toen we weg wilde rijden zag ik ineens 2 zakjes in de auto met andere autosleutels van BMW in de deur. Dus weer maar gebeld en de deze 2 sleutels afgegeven. Ook lag er een trui in de auto die niet van ons was? Ze verzekerden ons dat ze de kosten voor een sleutel bij laten maken zouden vergoeden, maar ze reageren niet op onze emails. Blijkbaar was dat ook een leugen en kunnen we even meer dan 400 euro ophoesten dankzij deze mensen. Ik zou dit bedrijf dus sterk afraden.

4 augustus 2026
Reviews in alle talen tonen. (3 reviews)

Is dit jouw bedrijf?

Gratis account aanmaken