Prima service: tent geleverd op de voorziene datum. Contact met de transportfirma om een tijdsraming op de leveringsdag te krijgen is wel niet gelukt. De tent zelf is heel stevig en kan tegen een... Toon meer
Net een opslagtent gekocht. Mooi materiaal, snel geleverd en met een prima online ondersteuning. Enige nadeel: de handleiding. Die was niet bij het pakket meegeleverd (te downloaden dus), nogal onv... Toon meer
Snelle levering zoals ze beloven op hun website.alles zit goed verpakt en alle buizen zijn genummerd zodat de tent vlot op te zetten is
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Verkoop van kwaliteits partytenten en aanverwante artikelen zoals feestverlichting, meubilair en verwarming.
d'Oldedijk 7a, 7951LE, Staphorst, Nederland
- +31614301250
- info@duotent.nl
- www.partytentkopen.be
Uitstekend !
Uitstekende service, snelle levering. Goede kwaliteit.
Topproduct.
Zeer vlotte service en snelle levering.
Het product beantwoordt volledig aan de verwachtingen. Sfeervolle lichtketting die makkelijk te bedienen is.
Tevreden en een snelle levering
Partytentrent opslagtent
Enige nadeel: de handleiding. Die was niet bij het pakket meegeleverd (te downloaden dus), nogal onvolledig en ook niet éénduidig opgesteld (voor verschillende modellen. Voor het door ons gekozen model was de beschrijving niet volledig geschikt). Maar met wat kreatief zoeken konden we dit makkelijk aan.
Een goede handleiding/stappenplan voor elk specifiek model zou een knappe verbetering zijn.
Zeer goede kwaliteit
Zeer goede kwaliteit.
Het enige min punt is dat ze maar 1,94 cm breed zijn ipv 200 cm.
Voor de rest perfect
Snelle levering.
Correcte levering
Correcte levering . De tent nog niet opgesteld, maar het materiaal ziet er degelijk uit. Ook een klein probleem met de inventarislijst werd keurig opgelost . Een schijnbaar tekort aan elastieken was te wijten aan een niet-aangepaste nieuwe versie van de inventarislijst.
Er was dus niets te kort geleverd.
Goede website
Goede website, snelle levering en kwalitatief product
Wij denken wel dat het product van…
Wij denken wel dat het product van goede kwaliteit is ( nog niet in elkaar gestoken ) spijtig dat we geen mail of bericht kregen wanneer de levering toekwam, alsook zijn de verzendingskosten nogal duur, in tegenstelling van de aankoopprijs
Correcte afhandeling van de bestelling.
Ze geven een goede uitleg bij een vraag…
Ze geven een goede uitleg bij een vraag en de waren worden heeeeel vlug (volgende dag ! ) geleverd .
Tevreden
Een fout in dewebshop zorgde voor foutieve afmetingen. Jammer maar er werd wel heel goed over gecommuniceerd en dat kunnen we wel apprecieren
Vlotte service
Zeer tevreden