Heel fijn mee gedacht met het aansluiten van het fornuis terwijl het allemaal niet zo soepel liep vanuit woningbouw en bewoonster. Dus top met jullie service! Dankjewel Frans!

Al jaren klant bij deze betrouwbare zaak met zijn topmedewerkers. Daarom betwijfel ik de negatieve reacties die hier staan vermeld. Zoekt u witgoed dan bent U hier op het juiste adres. SUPER SERVIC... Toon meer

Via internet een koelkast gekocht. Wel een bevestiging gehad en uiteraard betaald. Vervolgens hoor je helemaal niets meer. Telefonisch onbereikbaar. Mail wordt mondjesmaat beantwoord, met beloften die... Toon meer

3,1

Gemiddeld

TrustScore 3 uit 5

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Veel geduld

28 april 2026

Al jaren klant bij deze betrouwbare…

Al jaren klant bij deze betrouwbare zaak met zijn topmedewerkers.
Daarom betwijfel ik de negatieve reacties die hier staan vermeld.
Zoekt u witgoed dan bent U hier op het juiste adres.
SUPER SERVICE , SUPER PRIJZEN !!

10 maart 2026

Betrouwbaar bedrijf.

Telefonisch gevraagd hoelang de levertijd was. Vaatwasser werd binnen afgesproken tijd geleverd.
Communicatie was helder. Betrouwbaar en professioneel bedrijf.

12 februari 2026

Doe het niet!

Defecte koelkast gekregen. Kan gebeuren, maar vervolgens 3 maanden bezig geweest, waarin er continu afspraken niet nagekomen werden. uiteindelijk na maanden heel veel moeite mijn geld terug gekregen, min 100 euro voor 'vruchtgebruik' voor de tijd dat de defecte koelkast bij ons stond..

Iedere keer dat ik ze belde voor een update, zeiden ze 'we bellen u voor het eind van de middag terug'. Dit gebeurde nooit. Iedere keer opnieuw belde ik zelf weer na een week, en begon hetzelfde riedeltje opnieuw.

Ik zou hier echt ver van weg blijven.

9 september 2025

Check de reviews!

Niet aan gedacht om eerst de reviews te controleren — blijkbaar moet je dat tegenwoordig zelfs bij witgoedwinkels doen. Deze zaak kun je beter vermijden: hoge prijzen, zelfverzonnen voorwaarden die je nergens kunt vinden, en zodra je vragen hebt, verdwijnen ze sneller dan je bestelling ooit zal arriveren. Als ik de andere reviews mag geloven, kun je garantie ook wel vergeten.

Mijn advies: blijf lekker kopen bij grotere winkels zoals Coolblue of Mediamarkt, die bieden tenminste duidelijke garantie, goede service én betere prijzen. (En altijd even de reviews checken — óók bij witgoedwinkels dus!)

28 april 2025

Vaatwasser 2 jaar geleden gekocht.

Vaatwasser 2 jaar geleden gekocht.
NIEUWE.
Hij doet het nu niet dus net is er een monteur geweest.(die ikzelf geregeld heb) En die vertelde me dat deze machine minstens 10 jaar oud is….

Probeer je te bellen. Niet bereikbaar.
Ben ik gaan google zie ik dit allemaal.

Gewoon vieze praktijken!!
OPLICHTERS!!!!!!!!!

2 mei 2025

Nooit meer Paulissen!

Wij dachten er goed aan te doen om bij een lokale partij te kopen met het oog op service en betrokkenheid. Niets bleek minder waar. Na (pas!) 2 jaar heeft onze was/droogcombi het begeven. Contact opgenomen met Paulissen, na een week achteraan bellen en mailen worden we rechtstreeks verwezen naar de fabrikant welke € 219,- voorrijkosten rekent excl herstelkosten. Paulissen verleent GEEN SERVICE en wil onder de garantie uitkomen. En zo te zien zijn wij blijkbaar niet de enigen die hier tegenaan lopen. NOOIT MEER!!!

14 april 2025

Wasmachine kapot die ik 17-06-2022…

Wasmachine kapot die ik 17-06-2022 nieuw bij paulissen witgoed heb gekocht.
Geen telefoon opnemen of antwoorden op mail.
Langs winkel gegaan en kreeg een telnr dat ik moest bellen.
Kreeg door de telefoon te horen dat de voorrijkosten 219 euro waren exclusief repatieonderdelen.
DIT NOEM IK OPLICHTERIJ

2 februari 2025

Reparatie aan huis is mij vertel…

Reparatie aan huis is mij vertel koolstofborstel te zijn vervangen 5 maanden later weer wasmachine kapot. Een ander monteur laten komen en is vastgesteld dat niks is vervangen of gerepareerd. €130,- weg aan een oplichterspraktijk. Ze zijn niet meer bereikbaar. Mijn geld ben ik kwijt. Heb ook geen onderdelen zien veranderen. Vertrouw deze mensen nooit meer dit is een oplichter en de monteur werkt met ze samen.
Niets laten maken hier!

15 januari 2025

Snelle levering, respons en goede prijs

Heel tevreden met m’n aankoop. Na de automatische mail even contact gehad over moment van levering, binnen een dag wist ik waar ik aan toe was en de transporteur belde en stuurde sms met de geplande bezorging. Wasmachine werd netjes aangesloten en getest, kortom dik tevreden

24 december 2024

Lawaai koelkast

Een koelkast uitgezocht op site. Kreeg tr horen dat deze niet meer leverbaar was. Ik kreeg het nieuwere type aangeboden voor de zelfde prijs. Was een ander uiterlijk. In toegestemd te laten komen. Na 6 weken geleverd. Was anders maar we naar ons zin kwa uiterlijk en kleur. Na installeren maakte deze veel lawaai. Dit zou minder worden. Na twee weken nog steeds veel trillingsgeluid. Dit gemeld. Tot op heden nog niets terug gehoord.

13 december 2024

Wasmachine gekocht voor een scherpe…

Wasmachine gekocht voor een scherpe prijs. Keurig bereikbaar per mail voor informatie en overleg. Snelle en vriendelijke respons. Bezorgd door externe partij. Netjes uitgepakt en geïnstalleerd. En de oude (kapotte) wasmachine weer mee terug genomen. Een dag later heeft een medewerker nog na gebeld of alles in goede orde en tevredenheid aangekomen en geïnstalleerd was. Zeer netjes: aanrader!

23 september 2024

Telefonisch niet bereikbaar en niet nakomen afspraken

Telefonisch niet bereikbaar, gelukkig wel per mail contact kunnen krijgen over de bezorging. Bij de aankoop van de vaatwasser stond bij de bevestiging ''inclusief installatie''. Echter op locatie, wist de transporteur van niets en vond er geen installatie plaats. Zeer teleurstellend. Voor iets meer geld zou ik de volgende keer elders bestellen.

13 december 2024