Fijn aanbod speciaalvoer, flexibele betaal-en levermogelijkheden, soms een leuk presentje erbij!
Ik ben hier Prins voeding gaan kopen na een eerste kennismaking met dit merk. Ik had toen een kleinere zak in een lokale dierenwinkel gekocht, voor de hoofdprijs. Ik had meer voeding voor langere tijd nodig van dit merk, zonder dus de hoofdprijs te hoeven betalen én de mogelijkheid om later te kunnen betalen en aan huis geleverd te krijgen en zo kwam ik terecht bij Paws and Claws. Superfijn vanaf het eerste moment! Er zat recentelijk zelfs een lief presentje (een knisper kattenspeeltje) bij waar mijn beide katten gelijk blij mee waren! De enige feedback die ik wel echt heb is dit: Ik moet telkens tijdens het aankoopproces van de speciaal-voeding, tegelijk de website van de fabrikant zelf raadplegen, omdat daar uitgebreid per soort beschreven wordt waar het voer voor dient en hoe het werkt. Op de website van Paws and Claws staat verder totaal geen inhoudelijke informatie bij het product zelf. Dus dat zou echt schelen en uberhaupt wel normaal/handig zijn, om die informatie van prins zelf gewoon bij de producten te zetten! Ik heb nu namelijk verscheidene keren speciaal voer voor verschillende doeleinden gekocht/geprobeerd, maar dit wel telkens nadat ik informatie bij Prins zelf had opgezocht. Dat is het enige feedback puntje, verder ben ik tot op heden tevreden en blij met Paws and Claws!