Wilde mijn achterstand opvullen. Met Wero was het nirt mogelijk. Kon alleen met een bepaalde link. Geld is van mijn rekening afgehaald maar na 1 week mog niet verrekend. Maar blijven sms sturen. Klan... Toon meer

Helaas ook een mindere ervaring rijker doordat een claim nmi onterecht is afgewezen. Een duur betaald telefoon hoesje wat niet aan de beschrijving voldeed werd door PayPal niet erkend, jammer want di... Toon meer

Wat is deze organisatie slecht geworden. Geen klantenservice bereikbaar, ik moest een geschil escaleren, nergens te vinden hoe dit moet. Ze zeggen ''betaal veilig met paypal'' maar ben benieuwd of ik... Toon meer

Jammer dat je geen min score kan geven. PayPal hoort er voor haar klanten te zijn, maar is dat niet. Ik heb geschil met Birmingham Wear. Ik heb item geretourneerd naar door verkoper opgegeven adres, v... Toon meer

1. Betalingsdienst
  2. Betaalservice

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Met PayPal kunt u geld overmaken naar iedereen met een e-mailadres. PayPal is gratis voor consumenten en werkt naadloos samen met uw betaalrekening en creditcard. U kunt vorderingen schikken, geld lenen en facturen of onkosten delen met vrienden zonder contant geld nodig te hebben of een geldautomaat te hoeven zoeken.

1,4

Zeer slecht

1K reviews

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

1,4

Alle reviews

(1.028)

35 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

PayPal heeft echt een lachwekkend…

PayPal heeft echt een lachwekkend slechte service. De onderzoeken naar of je van een bedrijf al dan niet recht hebt op je geld worden gedaan door debielen. Echte debielen. Je geeft alles door. Wat je hebt teruggestuurd, track and trace etc. Dan beweren ze gewoon dat je het naar het verkeerde adres hebt gestuurd, zelfs als je van de verkoper een mail hebt waarin ontvangst wordt bevestigd!

1 mei 2023

Geen ondersteuning

Weinig tot geen ondersteuning.
Heeft nooit goed gewerkt.
Laatste tijd altijd error melding, her-inloggen telkens terug opnieuw en werkt het nog niet.
Bij het aanmaken van een business account wordt je geleid naar de Amerikaanse versie en dan daar stuit je op een blokkage dat dit niet ondersteunt wordt in Europa.
Een rommel om aan te melden die dringend een stevige hervorming en aanpassing nodig heeft ano 2023.

5 april 2023

Oh mijn hemel...oplichting via PayPal loont echt!

Oh mijn hemel, het is waar: 'PayPal supportert online fraude'. Een betrouwbare verkoper werd gehackt waarna ik de dupe werd en voor honderden euro's het schip in ging. In het volslagen onoverzichtelijke activiteitencentrum kun je bij PPL vervolgens een transactie 'disputen'. Idioot idee...hoe dan?...een anonieme hacker! En ik ben niet gehackt, maar een verkoper. Lang verhaal kort: het 'onderzoek' duurde enkele minuten, conclusie aan mij: zoek het lekker uit. Jeetje, altijd gedacht, wat zeuren mensen toch, tja, totdat het jezelf overkomt na 15 jaar.

3 april 2023

paypal zeer stabiel en betrouwbaar

erg bijzonder al die negatieve ervaringen bij paypal, ik ben al 20 jaar klant en heb nog nooit problemen gehad. paar keer heb ik niet het product ontvangen waarvoor ik had betaald, waarbij het geld in mum van tijd weer op m'n rekening stond. niets dan positieve woorden heb ik voor paypal.

1 maart 2023

Paypal schermt met buyers protection.je…

Paypal schermt met buyers protection.je betaald er 4% voor over je aankoop bij tradera.
Nu ik koop op tradera voor ongeveer 200 euro een vinyl singel.
Deze is nooit aangekomen,ik dacht daar heb ik buyers protection voor .maar nee ,de verkoper zegt dat het geleverd is.ik zeg kom dan met bewijs.
Krijg ik als antwoord, is mischien wel in de verkeerde brievenbus gedaan of hebben ze pakketje voor je voordeur gelegt en is het gestolen .
Heb de bijna de gehele straat navraag gedaan,maar helaas niks.
Zeggen gewoon geleverd dus we sluiten het geschil.geen vergoeding .waar betaal je die 4% dan voor vraag ik me af.
Ik zeg kom maar met bewijs dat het in mijn brievenbus is geleverd ,
Helemaal niks krijg je als bewijs.
Weg 200 euro,tjes

20 maart 2023

1 ster is nog VEEL TE VEEL

1 ster is nog VEEL TE VEEL. Klantenservice kent men niet. Luisteren naar de klant gaat dus ook niet. Wat WEL gaat is de eigen bankrekening spekken. Naast de enorme kosten die je als mkb-er moet maken gaat PP je nu controleren op je KLANTENSERVICE. Iets wat zij niet weten wat dat is. Je gaat nu nog langer wachten op je geld als PP de T&T-code niet heeft kunnen controleren. (in de toekomst zal dit ook wel een betaalde dienst gaan worden want PP is verzot op geld) Dat jij als MKB-er geld uit hebt staan boeit hen niet. Dit is dus het monopoly dat PAYPAL heet.
Wat een asociaal K.T bedrijf is dit. Als je PP vraagt hoe hun boekhouding werkt kunnen ze je geen antwoord geven. Heb dit tot 2X toe gevraag en het antwoord blijft achterwege omdat men het niet weet.

23 maart 2023

Paypal is alleen uit op geld

Ik heb vaak problemen gehad met Paypal.
Ik verkoop gebruikte accu's van elektrische voertuigen.
Laatst heb ik 2 accu's voor €450 inclusief verzendkosten verstuurd.
Er geld geen herroepingsrecht omdat een accu direct achteruit gaat nadat die is aangesloten.
De koper heeft een verhaal verzonnen over dat de accu niet werkt en heeft deze terug gestuurd.
Hij wou hem niet gerepareerd of een andere maar hij wilt zijn geld terug.
Dat kan ik doen als de accu echt niet werkt.
Maar hij bleek in prima staat te zijn en daarom hoef ik de accu niet terug te nemen. (staat in het burgerlijk wetboek en ook het europees wetboek)
De verkoper wou niet alleen de accu terugbetaald hebben maar ook alle verzendkosten.
Ik heb paypal alles duidelijk gemaakt en ook verteld waarom ik het pakket niet terug neem.
Juridisch gezien hoef ik de accu dus niet terug te betalen en de verzendkosten al helemaal niet.
Ik heb zelfs bewezend dat de accu prima werkt maar zelfs als dat niet zo is is het wettelijk gezien voldoende de accu te repareren.
Ook dan hoef ik die niet terug te nemen.
Nu krijg ik een mailtje van paypal dat de tegenpartij het geld en de verzendkosten terug gekregen heeft en dat ik ook paypal moet betalen voor de servicekosten.
Ik heb €150 winst gemaakt op deze bestelling en nu ben ik €50 aan onterechte kosten en €15 aan de standaard kosten kwijt en is mijn accu minder waard geworden.
Ik heb verlies gemaakt op de hele bestelling en paypal doet dit expres.
Waarom denk ik dat?
Paypal verdient er extra geld aan om de koper gelijk te geven.
De kopen had namelijk juridisch geen poot om op te staan.
En als paypal de beslissing heeft gemaakt kun je niet in beroep gaan en ze leggen je ook niet uit waarom dit is besloten.
Als je contact opneemt krijg je daar ook geen antwoord op.
Het zijn geldwolven

1 maart 2023

Waardeloze bende boeven

Waardeloze bende boeven. Stel je een klacht in omdat je denkt dat ze goede service hebben. Echt niet. Ze doen geen r**t voor je! En dan snel de case sluiten. Ben klaar met dit bedrijf.

12 maart 2023

Nooit meer stel dieven/oplichters!!

Nooit meer stel dieven/oplichters!!! Via paypal wat besteld op ebay kwam kapot binnen. 2 geschillen geopend ebay hield zich niet aan hun woord om na een week wachtjes netjes mijn geld terug te geven. Dacht paypal zou wel helpen aangezien je beschermt bent nou totaal niet!!! Ineens stond er dat het artikel terug moest? Terwijl dit helemaal niet hoefde van ebay want het was kapot je kon er niks meer mee. En hierdoor kreeg ik weer mijn geld niet terug. Toen is het geschil gesloten en nu zegt paypal je moet bij ebay zijn voor goedkeuring voor je geld terug te krijgen. Of verkoper maar die zegt niks te hebben. En ebay geeft aan je moet bij paypal zijn want daar heb je mee betaald. Niemand geeft aan waar mijn Geld NU is meerdere keren gevraagd!!! Ik zal nooit meer via ebay of paypal wat kopen!! Jammer dan maar nooit meer stelletje dieven/oplichters zijn het!!! Gewoon mijn €102,86 weg! Zogenaamd beschermd als je met paypal betaald!! Dus niet zo mensen

11 maart 2023

Paypal heeft een zeer slechte…

Paypal heeft een zeer slechte klantenservice, moeilijk bereikbaar, je krijgt steeds een antwoord apparaat aan de lijn, terug betalingen worden zeer laat overboekt naar mijn rekening, als staat het dat het over 3 dagen gestort zal worden op de rekening, wacht ik al 10 dagen. Ik had vroeger Paypal vaak gebruikt. Maar nu - een ramp. Wat is aan de hand?

10 maart 2023

Rot betalingsmethode

Jezus wat een K betalingsmethode!
Eisen om een creditcard te koppelen en schrijven geld af van je rekening wat je hebt ontvangen (je leest het goed).

Niet aan te raden!!

8 maart 2023

Paypal ia net de belasting leuker…

Paypal ia net de belasting leuker kunnen ze het niet maken ook niet makkelijker. Wil me geld overboeken naar rekening. Leuk moet je die koppelen maar dat lukt dus niet. Kan waarschijnlijk wel fluiten naar me geld. Stelletje oplichters. GEBRUIK PAYPAL NIET. Of je moet van je geld of willen

2 maart 2023

PayPal reageert moeizaam op klachten.

PayPal registreert moeizaam terugboeking van de betaling van een Amerikaanse leverancier maar doet er meer dan 10 dagen over om een iDeal betaling op de eigen rekening te verwerken. Intussen volgt de ene na de andere aanmaning, terwijl de account aangeeft dat het geld er allang is. Ook de belofte dat ruim tien (!) dagen na overboeken dat nu zou worden gestort blijkt eveneens niet waar. Sterker nog een mail met vermelding van incassobureau.

28 februari 2023

Is dit jouw bedrijf?