Mooie ringen maar slechte kwaliteit! De ringen verkleuren na 3 weken al. De gouden ringen zijn nu al half zilver geworden. Voor het terug sturen van de order kan je alleen nieuwe producten krijgen of... Toon meer

Damaged necklace. The warranty was approved and we got helped by Max! Thank you

1. Sieradenwinkel

We Make Beautiful Jewelry Essentials for the Modern Woman. Rings, Earrings, Bracelets and Necklaces of Gold and Silver | Free Shipping on All Orders Over 30€.

4,1

Goed

TrustScore 4 uit 5

10K reviews

Heeft 76% van zijn negatieve reviews beantwoord

Zeer, zeer slecht

Ook ik heb twee ringen besteld hier, maar bij beide ringen viel de steen eruit binnen een paar maanden. Ik heb er niets bijzonders mee gedaan, stapte uit de auto, liep en vervolgens lag de steen in stukken op de grond.

Vervolgens mail ik hen erover, word ik gevraagd een foto op te sturen, en ontvang ik direct een afwijzing, omdat het op basis van mijn ingestuurde foto geen manufacturing defect is, maar de uitkomst van de analyse is dat IK onvoorzichtig ben geweest. Wat een maximaal armoedig zooitje dit bedrijf. Heel treurig. Ik kan niets meer met de ring, steen in stukken.

Ik vraag geen geld terug, maar het zou leuk zijn als ik vaker dan een handjevol keren de ring kan dragen die bepaald niet gratis was, en dan op z’n minst op een eerlijke manier een oplossing aangeboden krijg voor deze slechte kwaliteit, maar in plaats daarvan wordt mij verteld dat ik damage heb veroorzaakt.

Kennelijk valt lopen onder damage veroorzaken, dus als je iets koopt van dit merk, mag je het niet dragen.

Ik zie meer van deze zeer negatieve reviews, het blijkt een bekend fenomeen bij dit bedrijf. En dan volgt er een respons van hen onder ieders negatief bericht met een blabla verhaal. Ik wacht met spanning.

1 april 2026

Antwoord van PDPAOLA

Dear customer, thank you for taking the time to share your feedback. We are sorry to hear about your experience and understand your disappointment.

All warranty claims are carefully assessed based on the information and images provided, in accordance with the conditions stated on our website. When a claim is not approved, it is because the evaluation does not indicate a manufacturing defect.

We remain available should you wish to contact our customer service team again so they can review your case further and assist you.

Erge slechte sluiting armband

Ik kocht een armband met twee charms, maar vanaf het begin ging de sluiting steeds los tijdens normale dagelijkse activiteiten. Meerdere keren op een dag ging de armband los.

Na minder dan een maand is de armband uiteindelijk van mijn pols gegleden en ben ik hem kwijtgeraakt. Voor deze prijs verwacht je een betere kwaliteit, vooral omdat de charms best zwaar zijn voor de armband.

De klantenservice bood geen enkele oplossing. Erg teleurstellend.

9 maart 2026

Antwoord van PDPAOLA

Het spijt ons heel erg om te horen wat er is gebeurd, en we begrijpen hoe teleurstellend deze ervaring voor u moet zijn geweest.

Voor toekomstige gevallen willen we graag benadrukken dat het erg belangrijk is om zo snel mogelijk contact met ons op te nemen zodra u de eerste tekenen opmerkt dat een sieraad mogelijk een defect heeft. Op die manier kunnen we de situatie tijdig beoordelen en proberen een passende oplossing te vinden.

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. Uw feedback is voor ons zeer waardevol.

Dit is al de tweede ketting met charms…

Dit is al de tweede ketting met charms die ik hier heb gekocht. Helaas is de laatste ketting binnen drie maanden kapotgegaan — er is zelfs een diamantje uit een charm gevallen. Toen ik contact opnam met de winkel, wilden ze het niet terugnemen of repareren. Heel teleurstellend, zeker voor de prijs en de korte tijd dat ik de ketting heb gedragen. Ik had meer kwaliteit en service verwacht.

13 november 2025

Antwoord van PDPAOLA

Het spijt ons dat je dit zo hebt ervaren. Wij verduidelijken graag dat onze garantie uitsluitend productiefouten en fabricagedefecten dekt, en helaas geen schade door gebruik, slijtage van ongelukken.
Dank je wel dat je feedback met ons deelt.
Het PDPAOLA-team

Ring stuk - problemen retour

Ik kocht een ring en na 2x dragen was er al een steentje kwijt. Het is heel omslachtig om te retourneren. Ik wacht nog steeds op een retourformulier. Geen communicatie met een medewerker mogelijk.

5 augustus 2025

Antwoord van PDPAOLA

Hoi Lisa, het retour- en garantieproces is heel eenvoudig en je vindt het in onze helpsectie op de officiële website. Kun je het niet vinden? Stuur een e-mail naar support@pdpaola.com en we helpen je graag verder. Fijne dag

Damaged necklace

Damaged necklace. The warranty was approved and we got helped by Max! Thank you

23 april 2025

Antwoord van PDPAOLA

Thank you for your feedback, we really appreciate.
We are pleased to hear that you are happy with your order and we look forward to serving you again in the future.
Thank you for choosing PDPAOLA.

Geen kwaliteit, geen garantie

Ik kocht een ketting met letter en steentjes eromheen. Ondanks dat ik de ketting weinig heb gedragen (niet geschikt om naar werk te dragen plus heb meerdere kettingen die ik afwisselend draag) zijn er binnen de garantie termijn 4 steentjes uit. Bericht gestuurd, foto's geupload via de website maar krijg als reactie dat dit komt door verkeerd dragen wat totaal niet aan de orde is. Schandalige service, terwijl er gepretendeerd wordt dat dit onder de garantie valt (zie reviews hieronder). Merk heeft mooie sieraden maar zal er nooit meer kopen. Prut kwaliteit en zo gelijke service.

20 juni 2024

Antwoord van PDPAOLA

Hallo Wendy, hartelijk dank voor je bericht. Het spijt ons te horen dat je ervaring niet aan je verwachtingen heeft voldaan. Om je situatie zorgvuldig te kunnen beoordelen, hebben we je om aanvullende informatie gevraagd. Zo kunnen we je aanvraag in ons systeem terugvinden en het geval samen grondig bekijken. We willen je graag zo goed mogelijk van dienst zijn en streven er altijd naar om binnen onze garantievoorwaarden een passende oplossing te bieden.
Zodra we je gegevens hebben ontvangen, nemen we zo snel mogelijk contact met je op.
Met vriendelijke groet, het PDPAOLA-team.

Ik had een defect item ontvangen

Ik had een defect item ontvangen, en had hiervoor een mail gestuurd. Ik kreeg dezelfde dag nog een reactie van Francesca, zij heeft mij onmiddellijk een nieuw item opgestuurd en heb deze 2 dagen later al ontvangen. Bedankt voor de snelle hulp Francesca!

17 februari 2025

Antwoord van PDPAOLA

Vielen Dank für Ihr Feedback, wir freuen uns sehr darüber.
Wir freuen uns zu hören, dass Sie mit Ihrem Ihrer Erfahrung zufrieden sind.
Vielen Dank, dass Sie Teil von PDPAOLA sind.

Ik kocht vorige zomer een ketting met 4…

Ik kocht vorige zomer een ketting met 4 steentjes. Ik heb deze een aantal keer gedragen (nooit mee gezwommen of gedoucht). Net vastgesteld dat 3 van de 4 steentjes er al uit zijn. Rommel dus.

4 januari 2025

Antwoord van PDPAOLA

Hartelijk dank, Anne-Sophie. Wij bieden garantie op onze producten. Als je dat nog niet hebt gedaan, nodigen we je uit om direct contact met ons op te nemen, zodat we je verder kunnen helpen. PDPAOLA wenst u een prettige dag.

erg slechte retour beleid

een ketting met een charm en oorbellen besteld. alle producten wijken in het echt af. foto's op de webshop zien er geweldig uit, maar in het echt ziet het erg kwaliteit loos uit. ik moet per artikel 5 euro betalen om te retouren. ik ben 1/3 van mijn totaalbedrag kwijt aan retouren. erg slechte klantenservice. ik bestel hier nooit meer iets.

17 februari 2024

Dear Burak,
We are very sorry that our jewelry did not match your expectatives.
For your return, you can use our Return shipping label (5€ for all you return) or select any carier to ship your return (at your own expense).
These options are clearly detailed on our website.
Kind regards,
PDPAOLA team

Amazing customer service

I was helped very quickly and friendly, thank you Amentha!

10 januari 2024

Antwoord van PDPAOLA

It is a pleasure to hear that you are so satisfied with the service you received from Amentha. We'll make sure to pass this along to her.

A perfect solution

Ik had een ketting besteld met de letter J, echter was mij een andere ketting geleverd. Ik heb contact opgenomen met de website en ben gelijk geholpen. Ik heb een gift card gekregen voor het bestelbedrag en ik mocht de nieuwe ketting bestellen en de oude ketting hoefde ook niet teruggestuurd te worden. Hierbij een speciale dank naar Bianca, die erg goed heeft geholpen en duidelijk de stappen heeft uitgelegd in verschillende mails. Dit is een voorbeeld hoe je een fout hersteld!

3 januari 2024

Antwoord van PDPAOLA

Dear Jordy, Thank you so much for your kind words 💛 We hope to be able to serve you again really soon!

FRAUDULEUS BEDRIJF!

Wij doen een bestelling en bijgevolg betalen wij deze ook. Een maand later hebben wij nog steeds geen bestelling ontvangen. De track and trace code werkt gewoonweg niet en PDPaola is op geen enkele manier te bereiken. We trachten hen te bereiken via facebook, instagram, mail en whatsapp. Een maand later nog steeds geen feedback hier rond, maar de bestelling is wel betaald? Frauduleuse praktijken waar je best zo ver mogelijk kan wegblijven. Het feit dat ze klanten zo aan hun lot overlaten en met hun geld er vandoor gaan is onacceptabel.

12 september 2023

Slechte producten, nog slechtere klantenservice

Ik heb een paar artikelen besteld (mijn eerste keer) en de items zien er goedkoop uit, zijn slecht afgewerkt, de afmetingen in de productbeschrijvingen komen niet overeen met de werkelijkheid en dezelfde soorten stenen op twee verschillende oorbellen lijken totaal niet op de foto's óf op elkaar. De ene steen is oké, maar de tweede steen lijkt meer op een licht doorschijnend groen kwarts.

Wanneer je probeert contact op te nemen met de klantenservice (website, WhatsApp en Instagram) krijg je alleen een automatisch antwoord met een lus van dezelfde vragen (naam, e-mail, bestelnummer en een keuze uit 3 opties) met een antwoord dat er iemand zal zijn ik binnenkort. Uren later en ik wacht nog steeds.

Daarnaast, als ik dan ervoor besloten om de artikelen gewoon te retourneren, kost een retour E5 - kosten die ik niet zou moeten maken omdat HUN productbeschrijvingen en foto's onnauwkeurig zijn en de kwaliteit veel te wensen overlaat.

Update: Ik heb de bestelling teruggestuurd en in plaats van een terugbetaling te krijgen volgens het terugbetalingsbeleid, kreeg ik een cadeaubon aangeboden. De zakelijke praktijken van PDPAOLA kunnen alleen als frauduleus worden omschreven. Ik ga dit escaleren via het European Consumer Centres Network en de Consumentenbond. Maar een stukje advies; bespaar je geld en blijf weg van dit bedrijf.

21 april 2023

Slechte communicatie

Ketting kwam qua lengte totaal niet overeen met wat er op het model te zien was. Wilde hem daarom retourneren, maar hun site herkende mijn bestelcode niet, waardoor ik contact moest zoeken met de klantenservice. Hun klantenservice via whatsapp verbreekt de verbinding snel, waardoor ik al 5 keer de vraag heb gehad waar mijn vraag over gaat. Niet behulpzaam.
Ook vragen ze later om een foto? van het product als je hem wilt retourneren. Nog nooit meegemaakt en nergens goed voor denk ik. Ook worden de kosten van retourneren op mijn verhaald, terwijl de informatie op hun site niet klopt.

26 februari 2023

Antwoord van PDPAOLA

Dear Karen, thank you for your comments.
Would you mind providing us with your order number in order to review your situation?
If a jewel does not meet the web's technical specification, the return should be free of charge for you.

Mooie ringen maar slechte kwaliteit!

Mooie ringen maar slechte kwaliteit!
De ringen verkleuren na 3 weken al. De gouden ringen zijn nu al half zilver geworden. Voor het terug sturen van de order kan je alleen nieuwe producten krijgen of een coupon, wat ik niet wil want de kwaliteit is slecht. Dan is het over 3 weken weer vervaagd. Verder zijn de ringen heem dun waardoor ze makkelijk vervormen en verbuigen! Ook word ik nergens verder geholpen op de website door iemand.

20 december 2022

Verkleuren super snel

Heel mooie juwelen maar verkleuren al na 2 maanden, heb mijn ring nu een jaar en is gewoon volledig zilver geworden, heel jammer.

5 december 2022

Antwoord van PDPAOLA

Hallo, kunt u ons uw bestelnummer geven om uw situatie te bekijken en u een oplossing te bieden?

Mooie sieraden en goede service

Ik heb een aantal ringen besteld via de site. Ik vind de ringen enorm leuk en ze blijven ook lange tijd mooi. Ik merkte wel dat de ‘twin rings’ erg dun zijn en vervormen. Ik had ook een ring waarvan het steentje was gevallen, omdat het onder de garantie periode viel heb ik direct een nieuwe ontvangen. De bestellingen komen zorgvuldig en snel binnen en de manier waarop het bedrijf omgaat met de garantie en het snelle service voor vervanging is geweldig.

28 september 2022