Jeg kan virkelig varmt anbefale dette firma! ⭐️ Hurtig levering, og man bliver kontaktet, når varen er på vej. Det, der gjorde oplevelsen ekstra speciel, var det personlige kort, der fulgte med p... Toon meer

Virkelig skøn hjemmeside/butik med mange søde og dejlige ting - til kundevenlige priser Købte fine hvide karklude fra solvang Hurtig levering - og sød hilsen sendt med i pakken Tak for det lill... Toon meer

En helt igennem god oplevelse 🤩 Fandt efter lang tids søgen endelig den voksdug, jeg ønskede mig! Nem bestilling, rigtig fin information om ordren, lynhurtig levering og solid indpakning 👍🏻 Nå... Toon meer

Købte 2 runde voksduge med de smukkeste blomster. I pakken lå der en håndskrevet hilsen som kun kan varme ens hjerte. Min svigermor blev overlykkelig for dugene på nogle ellers ret kedelig hvide bo... Toon meer

1. Decoratie- en interieurwinkel

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Du finder et stort udvalg i skønne voksduge. Herlige hængekøjer og hængestole. Økologiske karklude og viskestykker og personlig betjening

5,0

Uitstekend

TrustScore 5 uit 5

Vraagt klanten om een review

5,0

Alle reviews

28 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Jeg kan virkelig varmt anbefale dette…

Jeg kan virkelig varmt anbefale dette firma! ⭐️

Hurtig levering, og man bliver kontaktet, når varen er på vej. Det, der gjorde oplevelsen ekstra speciel, var det personlige kort, der fulgte med pakken – en virkelig fin og personlig detalje. ❤️

Super god service og en rigtig dejlig oplevelse. Kan klart anbefales! 🌸

6 augustus 2026

Antwoord van Percille.dk

Tusind tak, fornøjelsen er helt på min side😊

Meget tilfreds

Fantastisk service. Lene skrev inden afsendelsen for at verificere mål. Dugen på specialmål kom hurtigt og den er utrolig sød og fin og passer perfekt. Kan varmt anbefales. ☺️

12 juni 2026

Antwoord van Percille.dk

Tusind tak og godt dugen passede😊

God kundeservice

God kundeservice, hurtig fragt og godt produkt. Alt i alt er alt godt.

1 juni 2026

Antwoord van Percille.dk

Dejligt at høre, mange tak😊

Nem bestilling

Nem bestilling, og hurtig levering.
Alt fungerede fra bestilling til levering

27 mei 2026

Antwoord van Percille.dk

Dejligt at høre, tusind tak😊

Stor tilfredshed 👏👏

Jeg syntes det var en fantastisk oplevelse at handle hos Percille.dk 👍og dejlig personlig kundeservice ❤️❤️vil varmt anbefale Percille.dk🤩10 ⭐️ vil jeg give jer

5 mei 2026

Antwoord van Percille.dk

Hvor dejligt du ringede😊tusind tak for de flotte ord💚

Mere end forventet!

Hele processen vedr. bestilling, betaling og levering var gennemsigtig og god orientering.
Derudover var vedlagt den sødeste hilsen, der lige gjorde købet til en super dejlig og personlig oplevelse.
Varme anbefalinge herfra⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

28 april 2026

Antwoord van Percille.dk

Wauw, det gør mig bare så glad, tusind tak😊

Fine varer

Fine varer, god kundeservice og levering inden for den oplyste tid.

20 april 2026

Antwoord van Percille.dk

Tusind tak, det er dejligt at høre😊

Jeg købte dejlige øko-karklude i en tyk…

Jeg købte dejlige øko-karklude i en tyk kvalitet og i skønne farver. De blevet leveret hurtigt, og der var en personlig hilsen, visitkort til forretningen, og lidt lækker the med i pakken. Så fint!!!

8 april 2026

Antwoord van Percille.dk

Tusind tak for din dejlige tilbagemelding. Det er nu rart med lidt farver i køkkenet💚

Great customer service

Very nice customer service. Very helpful also when it comes to ordering from abroad.
I‘m in love with my purchase.

7 april 2026

Antwoord van Percille.dk

Thnak you very much, so happy to help. And thank you for your patience😊

Smukt forklæde i voksdug

Smukt forklæde i voksdug! Fin information om levering. Godt emballeret. Alt fungerede fint.

19 maart 2026

Antwoord van Percille.dk

Mange tak, jeg ønsker dig gode stunder med forklædet. God dag fra Lene og percille.dk