Perfectbody.nlReviews

4,3

Ze hebben bij perfectbody suplementen tegen een scherpe prijs. Ben al tijdje vaste klant bij hun. Koop er altijd de vloeibare omega 3 olie, die een mooie verhouding aan vetzuren heeft. Service is... Toon meer

Bestelling plaatsen en levering zijn ok. Maar de productomschrijving is onvoldoende tot matig. Hierdoor weet je niet precies wat je koopt en welke stoffen en additieven erin zitten. Ook heb ik de... Toon meer

1. Fitness- en voedingsservice

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

PerfectBody is dé online winkel voor voedingssupplementen, vitaminen en mineralen voor gezondheid en sport. Wij leveren voedingssupplementen geproduceerd in Nederland bij ISO-22000 gecertificeerde bedrijven sinds 1999. Gratis verzending vanaf €30,-.

Uitstekend

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Alle reviews

1 review in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Toppers

Toppers. Jammer van alle (onterechte) slechte reviews in relatie tot een bedrijf met vergelijkbare naam. Ik bestel hier al zo'n 10 jaar. Alles wordt altijd netjes, op tijd en compleet geleverd. Nog nóóit een probleem ervaren.

13 januari 2024

Vreemde werkwijze

Wat t n vreemde werkwijze bij Perfectbody. Dochterlief krijgt zómaar n tube anti-aging zalf opgestuurd. Als ze het niet binnen 14 dagen retour stuurt, moet ze €58,- betalen.
Wat een onzin.
Alles retour en nooit meer bestellen daar.

9 april 2021

Beste Mark,

HELP ONS! Onrecht is uitermate frustrerend. Voor ons omdat wij niet het bedrijf zijn dat tube / zalf verkoopt. Iemand heeft onze naam misbruikt en wij ondervinden hier schade door.

Wij verkopen geen cremes! U ontvangt facturen/aanmaningen van Perfectionbody, niet van PerfectBody.nl. Wij betreuren dat onze naam misbruikt wordt op deze manier.

Hallo,wat ń schadalige boevenbende

Hallo,wat ń schadalige boevenbende, ik mocht gratis iets uit proberen van PerfectBody.nl, moets daar dan wel 3,95 voor betalen. Dat deden zij ook handig ,bij het invullen van je gegevens, staat er dan wel verzendkosten betalen.
Hoezo gratis. Oke dat heb ik dan gedaan Niks ontvangen.
En nu krijg ik ń rekening van 58,00 euro,voor iets wat ik helemaal niet besteld heb,of ik maar even wilde betalen.
De tweede keer nu.
Hoe krijgen het verzonnen en wat ń brutale mentaliteit om zo toch maar aan geld te komen.
Deze oplichters moeten gepakt worden. Kan toch niet jongens.PerfectBody.nl .Verre van perfect zijn zij.
Dus mensen kijk uit hé.
Laat het niet gebeuren.
Ik ben dus ook niet van plan om te betalen.
OPLICHTERS ZIJN HET.
Gr...M.S
Ik heb hun reactie gelezen, van wie krijg ik die rekeningen dan .
Er staat toch duidelijk..van PerfectBody.nl nu al drie .
Geen crème verkopen ´maar wel rekeningen sturen.

Het is van PerfectBody.nl.....

Ik wil zeker niet tegen werken. Het spijt voor u ,dat u in deze situatie zit.
Lijkt mij ook niet fijn dat je van iets beschuldigd wordt wat niet bij je hoort.
Ik heb gekeken op u site en inderdaad u verkoopt geen crème.
Het zijn twee verschillende sites wat op elkaar lijkt hé.
Dat dat zo maar kan vraag ik dus af.
U krijg dan steeds wel veel op u kop.
Sorry daar voor.
Heb ik het zo ń beetje goed gemaakt.
Groet.
M.S

5 april 2021

Beste M.S.

U heeft een review ingediend bij PerfectBody.nl, wij zijn niet PerfectionBody waar u het product van ontvangen heeft. Wij versturen geen creme.

PerfectBody.nl

UPDATE:
U ontvangt rekeningen van Perfectionbody (niet van PerfectBody). Wij versturen geen cremes, wij verkopen geen cremes en wij versturen geen rekeningen (klanten betalen bij ons vooraf op onze website). Ik wil u vragen onze website www.perfectbody.nl te bekijken, dan zult u zien dat onze naam/logo anders is en wij geen cremes leveren.

UPDATE 2:
Lieve Mevrouw Staver,

Wij begrijpen uw frustratie, het is vervelend als u opgelicht wordt. Het zou fijn zijn als u inziet dat wij aan dezelfde kant staan als u, wij ondervinden dagelijks problemen van het bedrijf Perfectionbody omdat onze naam PerfectBody.nl hier op lijkt.

Nu heeft u uw review aangepast door onze naam (PerfectBody) daarin te vermelden en heeft u de naam Perfectionbody weggehaald. Uw frustratie is echt enorm, maar wij zouden graag samen met u willen strijden tegen deze oplichters. Op deze manier werkt u hier helaas niet aan mee.

U heeft ons ook al gemaild hierover en wij uiteraard gereageerd met uitleg, ondanks de tijd die wij nemen u te helpen werkt u ons tegen.

Uw review is in onderzoek bij Trustpilot, ik hoop dat u zelf het initiatief wilt nemen uw review aan te passen.

UPDATE 3:
Bedankt voor het aanpassen van uw review, fijn dat u gezien heeft dat wij geen cremes verkopen.

U zou ons kunnen helpen door ook het aantal sterren/punten dat u ons heeft gegeven te herzien, nu heeft u 1 ster gegeven wat ons gemiddelde (onterecht) omlaag haalt.

Opgelicht???

Goedemorgen, ik had vorige week een 1 ster review geschreven over crème die ik gratis mocht uitproberen. Nu blijkt dat indd oplichting te zijn, maar niet vanuit dit bedrijf. Ik heb een net berichtje ontvangen zoals je hieronder kunt lezen. Vandaar even dit berichtje, ze lossen het netjes op!!! Mijn excuus dat ik jullie vals heb beschuldigd.
Ik ga aan de slag met jullie tip!!
Mvg Alina

26 februari 2021

Beste Alina,

Wij verkopen geen cremes. U ontvangt facturen/aanmaningen van Perfectionbody, niet van PerfectBody.nl. Wij betreuren dat onze naam misbruikt wordt op deze manier. Ik raad u en andere personen een klacht in te dienen bij Consuwijzer.nl (website van de Nederlandse Overheid die misleidende verkoop tegen gaat).

(PerfectBody.nl)

Ik krijg steeds berichten via sms dat er een bedrag betaald moet worden van 85 euro. Klopt niets van want dat tubetje een monster is nooit ontvangen wat ze melden…

Ik krijg steeds berichten via sms dat ik moet betalen een bedrag van 58 euro. Oplichterij en dit moet stoppen!!!

24 februari 2021

Beste Maria,

(PerfectBody.nl)

Je krijgt een proefmonster cadeau,maar…

Je krijgt een proefmonster cadeau,maar moet wel volledig betalen

3 februari 2021

Beste Sunita,

Oplichterij

Een aanbod gekregen om een product uit te proberen voor alleen de verzendkosten. Nadien het product ontvangen, blijkt het een minuscuul tubetje te zijn. Nu moet ik 58 euro afrekenen en krijg aanmaningen hiervoor. Ik begreep er niks van, totdat ik mijn mail nog een goed ging lezen. Er staat in een bijlage dat als ik het product open en niet terug stuur, ik 58 euro af moet rekenen voor het tubetje. Schandalige oplichterij. Nooit intrappen!!!

11 januari 2021

Beste S H J Smits,

Een tevreden klant

Ben altijd tevreden met hun producten. Laatst heb ik Vitamax besteld voor €1,00 (scherp geprijsd) en het geeft ook een goed resultaat. Mijn dochter kreeg gelijk een extra energie boost na het innemen van één van deze tabletten. Handig tijdens tentamenweek.

4 juli 2018